„MURENA“, 1. I 2. TOM, na LETEĆEM STARTU u okviru STRIPOMANIJE po ceni od 1.800 dinara po tomu
Nalazimo se u drevnom Rimu, oko 54. godine nove ere. Na strašnoj žegi u centru jednog od najvećih carstava koja je svet ikad video, gladijatori se u areni svakodnevno bore za život, ali život je u areni okrutan kao izvan nje. Svi tu žele da se dokopaju moći i mnogi su spremni da ubiju ne bi li je osvojili.
Ovaj strip, u kojem se mešaju istorija, avantura, politika, ljubav i smrt i koji autorski dvojac, po načinu na koji kombinuje stvarne činjenice sa izmaštanim zapletima i likovima, upoređuje s romanima Aleksandra Dime, odlikuje se izvrsnim realističnim stilom kako u crtežu, tako i u tekstu, pa Murena uspešno vodi čitaoca u davnu prošlost i dramatične dane velikog carstva. Čitajući Murenu, iz epizode u epizodu pratimo kako, sticajem raznih okolnosti, mladog novog imperatora sve više proždiru ludilo i zlo. Time dobijamo sjajnu lekciju iz istorije Starog kontinenta i uzbudljivu epsku priču koja emocionalnom snagom i upečatljivim izrazom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Format: 22 x 30 / Br.strana:208
„MURENA“ , 1. I 2. TOM, na Letećem startu je u okviru STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.800 dinara po tomu, od petka, 20. decembra, do petka, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 2.000 dinara, a u ostalim knjižarama 2.699 dinara.
margine u prvom tomu nisu normalne, jos pride su plutajuce. imate li vi neku kontrolu kvaliteta, kako uradiste ovaj strip ovako naopako. ovo su table za dc gold, na sta ste ih sveli. sramota
Veoma je loše to sa marginama, crtež u dc goldu je čak veći no ovaj koji je šatro A4.
Ne mogu da verujem... tako sam se radovao izlasku ovih knjiga i sad kad cujem da su zasrali mnogo sam se razocarao... pa da li je moguce da tako upropaste knjigu-integral namenjenu pre svega ljubiteljima stripa koji ne stede novac za strip izdanja takvog tipa... uh, bas sam se razocarao...
O samom stripu bi se dalo diskutirari, kao uostalom i o Orlovima Rima, ali to je vec individualna stvar. Ako je izvedba ovih integrala tako losa, imate Strip agentove vrlo lijepe pojedinacne albume.
margine u prvom tomu nisu normalne, jos pride su plutajuce. imate li vi neku kontrolu kvaliteta, kako uradiste ovaj strip ovako naopako. ovo su table za dc gold, na sta ste ih sveli. sramota
Bilo bi dobro da neko iz ČK prokomentariše i odgovori na neke od ovih primedbi. Stvarno je nerazumno zašto radite neke stvari, kao da vam je ideja da pokvarite užitak ljudima koji čitaju strip i odvratite ih od daljeg čitanja. Ja sam bio siguran kupac dok nisam sada video kako izgleda izvedba. Daću joj još jednu šansu u direktnom susretu ali sumnjam da ću pristati na ovako nešto.
stvarno su ga opet usrali s marginama. ne razumijem, pa nisu u izdavaštvu od jučer da rade ovakve diletantske greške, kad je Golconda mogla uvidjeti manjkavost kod svog drugog (!) izdanja i u pola tiraža sve ispraviti, onda može svatko...
Kod Bookgloba nije los prijevod. Inace,Bookgloba je dva puta objavio albume 1,2 pa mozda je tu zabuna.I nisu bila isti format.Prvi put su bili malo uzi od standardnog.
Kod Bookgloba nije los prijevod. Inace,Bookgloba je dva puta objavio albume 1,2 pa mozda je tu zabuna.I nisu bila isti format.Prvi put su bili malo uzi od standardnog.
par puta sam morao da odem na online englesko izdanje da vidim sta hoce.