Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 24/12/2019 : 22:36:12
|
Hvala svima koji su glasali za mene, također i onima koji nisu glasali za mene. Polufinalno gasanje je gotovo, idemo u finalnu rundu. Ne idemo u rat, ratovi su gotovi, to govorimo od početka, idemo u civilizaranu utakmicu za Dr. Zagorologa u kojoj neka pobjedi bolji. Vjerujem i znam da je taj bolji naš simpatični Velka :)
Glas za Velku :)
Publika je na svojim mjestima, neka igre počnu!
![](https://i.postimg.cc/B6Mxtm7W/Zagor-Super.jpg) |
Never leave it in the hands of the judges
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21383 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21383 Posts
Posted - 24/12/2019 : 23:27:17
|
nego sad po prvi put pažljivo gledam listu bivših doktora zagorologije;koliko pratim pisanja o zagoru,tu je tek par forumaša koji sa pravom mogu poneti tu laskavu titulu - Brus,Patak,D.J. i grofica - ostali su tek veliki fanovi (uključujući tu i trenutna dva finalista),ali teško da se njihovo znanje o ovom junaku može okarakterisati doktorskim. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21383 Posts
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
Croatia
21432 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19798 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21383 Posts
Posted - 25/12/2019 : 00:23:39
|
quote: Originally posted by solar
To je jedini ugao.
to kažeš zato što ni tebe nisam naveo kao izistinskog poznavaoca Zagora ![](icon_smile_tongue.gif) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
Combatrock
Advanced Member
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4835 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/6124b66ad5b0a828775f3f0b8c0cf283.jpg)
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 25/12/2019 : 08:12:30
|
ha, ne znam. obojica su me porazila u polufinalu, tako da najrađe ne bih nijednom dao glas, al evo, dajem ipak velki.
reemu u idućem natjecanju za titulu neće pomoći ni sveti ante čačanski |
Vamos a la playa tralalalala |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 25/12/2019 : 09:04:24
|
Oba imaju pravo na Dr. Titul i obojica nisu clanovi bozeli Sekte,Ali negdje Sam procitao da velka visoko ocijenjuje demone Pa Glas dajem reem u |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
Posted - 25/12/2019 : 11:13:25
|
Kako je ovo miroljubljivo finale, Anto je tu da digne malo tenzije, da uzburka strasti, da se malo posluži trash talkom i na neki način začini ovo finale Pa mu nemojte što zamjeriti.
quote: Originally posted by anto
Velka031 za Reema ću sledeće godine.
![](https://i.postimg.cc/3NKWXQRS/Zagi.jpg)
- -
Šalim se malo :) Dobro si to napravio, samo ne bi ja rekao sljedeće godine, neka se Reem još malo duže čeliči.
quote: Originally posted by igor 12
reemu u idućem natjecanju za titulu neće pomoći ni sveti ante čačanski
![](icon_smile_big.gif) |
|
|
Altairfan
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/avatar653003_2(2).gif)
470 Posts
Member since 12/12/2019 |
Posted - 25/12/2019 : 12:49:12
|
Moj glas ide Reemu .
velka031 - nemoj zamjeriti , ali ne poznajem te tako kao Reema .
Mislio sam da će ovo biti šamaranje od jednog kandidata naspram drugoga , ali za sada je bome jako to blizu . ![](icon_smile_shock.gif)
BTW , Sretan Božić svima . ![](icon_smile_big.gif)
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
Posted - 25/12/2019 : 13:00:49
|
quote: Originally posted by Altairfan
Mislio sam da će ovo biti šamaranje od jednog kandidata naspram drugoga , ali za sada je bome jako to blizu . ![](icon_smile_shock.gif)
Ti si mislio da će to ovako nekako izgledati, da ću ja biti u ulozi Tong Poa:
![](https://66.media.tumblr.com/976d1cfd32d30f2e8b285d2506aeba37/tumblr_nqk4grTYbw1rofocqo1_400.gifv)
![](icon_smile_big.gif)
quote: Originally posted by Altairfan
, Sretan Božić svima . ![](icon_smile_big.gif)
I tebi svako dobro ![](icon_smile_wink.gif) |
|
|
cronos six
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(52).jpg)
Serbia
7928 Posts
Member since 09/09/2008 |
|
Kojot
Advanced Member
![](AvatarUpload/INTER.jpg)
Switzerland
4118 Posts
Member since 21/12/2008 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
emirem
Advanced Member
![](AvatarUpload/Vamp.jpg)
10824 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 25/12/2019 : 20:09:32
|
Koliko pratim forum skoro desetu godinu i velka je tu prisutan stalno sa komentarima na temu,tako da sam ga zapamtio i glasam za njega. Reem je relativno nov, ali njegovi bogati komentari,budisticki,pismejkerski stav su pokazali da je sabrana i stalozena osoba bogatog rijecnika. Nije ostao nezamijecen i to ga je dovelo do ovog cina. Ponekad sam i ljubomoran kako neki forumasi imaju vremena pisati recenzije i komentare na iste,jer osobno sam zaposlen i obiteljski covjek i ne stignem sve stici,a pogotovo svoj hobby da odrzavam i napisem koju bistru i suvislu rijec u recenzijama.
Dakle, obojici sretno.😊
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1(10).jpg)
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 25/12/2019 : 20:43:27
|
quote: Originally posted by ReemCP
Kako je ovo miroljubljivo finale, Anto je tu da digne malo tenzije, da uzburka strasti, da se malo posluži trash talkom i na neki način začini ovo finale Pa mu nemojte što zamjeriti.
Prigovarala sam Antuntunu, a ispast ću sad pet put gora od njega, pa začiniti još malo. On ti je barem rekao da će dogodine glasovati za tebe, a ja neću ni to. (Ma šalim se, novih 365 dana nose nove dojmove. Nemoj ni ti meni nešto zamjeriti.)
Iskrena kakva jesam (bubnila čaša vina u glavu) moram objelodaniti svoje stavove, živjeći u iluziji kako to nekog zanima. Kod mojih kriterija prvenstveno igra ulogu kombinacija "zagorelosti" i poznavanja materije. Pogotovo ako s ovim drugim dođu i recenzije u paketu. Po mojim kriterijima, velik je uspjeh što si se uopće našao u finalu. Pokraj nagora kao fana i Igora, Spocka, Dwaynea, Deeja kao poznavaoce. Dodsa neću ni spominjati, koji čak nije ni bio u izboru. Ne smatram da ne zaslužuješ titulu, ali tvrdim iskreno kako si mi tamo 5. ili 6. izbor. (Čisto da se ne interpretira krivo.) Ti si Reem, još u procesu. Doduše, svi smo, ali ti si poprilično u tom početku. (I sam to priznaješ, ne otkrivam ti toplu vodu.) To mi je jako bitno, a tu te Velka tuče. On nije tip od filozofije i dugačkog pisanja, al i iz toga što ukratko nažvrljucka, vidi se kako je svoje procese i mišljenja dobrano izbrijao. Dokazan je, provjeren i kao takav mi je zadnja osoba koja bi napravila zaokrete od 180° po pitanju stripovskog ukusa. Voljela bih da se jedan dan osokoli i piše malo jače od par prosto složenih rečenica, al ako je to njegov stil, poštujem i to. Ti si za razliku od njega hrabro krenuo u analizu i pisanje recenzija. Pun si entuzijazma. Što kazati, kad se extra spoji s regularnima otvoriti ću bocu proseka i tebi nazdraviti. Tvoj entuzijazam je zarazan. Svojim komentarima činiš Zagorovu temu živahnom. Čitala sam sve tvoje upise, nisi grunuo na Demone ludila. (To je dobar signal za moje prijemnike. )
Bilo bi vrlo jednostavno pasti na tvoju šarmantnost i simpatičnost, pa lupiti glas za tebe. Međutim ja se ne želim zaletjeti, moraš još ponešto napraviti i dokazati da bi u finalu dobio moj glas.
Nek prvo vidim kako će to sve ići dalje i gdje će te tvoj put odvesti nakon ovog početničkog entuzijazma. Ne želim da mi tako zelen pokupiš titulu, pa za dvije godine kreneš tu parketariti. Zato, onako hladno i racionalno - glas za Velku!
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7780 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 25/12/2019 : 20:56:07
|
Uh, kako je grofica sve dobro objasnila. Nema što nego skinuti kapu i složiti se s njenom analizom.
Ukratko, ne mogu vjerovati da ću glasati protiv Reema i mislio sam uopće ne glasati u ovom finalu, ali ne bi to bilo korektno, pogotovo kad ste me uvrstili među polufinaliste.
Dakle, glas za Velku, a Reem će titulu i tako pokupiti dogodine - u to ne sumnjam kao grofica. ![](icon_smile_wink.gif) |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|