Krećemo sa nominacijama za forumaša godine - 2019!
Možete nominirati više ljudi, dovoljno je da u postu napišete koga predlažete. Deset sudionika sa najvećim brojem glasova idu direktno u polufinalnu rundu, nominacije traju do 10.01.2020. (17:00).
Ja sam probao ove godine smanjiti svoju listu nominacija, napraviti nekih top 10 koji su najučestaliji, najkorisniji forumaši. Ali jbg, ne ide :( Ispalo mi 25 forumaša, pisao bi i dalje, ali sam morao stati da ne pretjeram. Pa sad koje nisam upisao od forumaša, nemojte zamjeriti.
Spock Solar Dwayne_Looney DODSFERD Anto
tex2 Velka31 Tonka24 Zlatan Bihac DiSkAcH
zeljko 1euro sumohrvat Ivanl Mladjo
Rakosi04 Dukidule Nagor Dexters Jerry Krause
logo111 Lwood Sarghan Shaner Peyo
Ipak dodajem još na svoju listu, nekako mi žao što nisam dodao i ove ljude:
Jaki Kruger Igor12 King Warrior D.J. Vice Poli Risbozg Obi-wan wesskowaz
maelstrom VALTER Mr. Bushido Kontrast 2 Jocko Tutta RadioClash Going Going Caleb delboj izivko tinton stripofil
lwood VALTER solar supermark izivko NESVRSTANI manhunter tinton
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
izivko Dukidule anto Ernie Pike Radio Clash delboy Mr. Bushido NESVRSTANI vukozec Shaner Manny ReemCP
Bez komentara 12 godina i sad ima šansu da postane forumaš godine!
Hah, pravno neregulirano područje dozvoljava sve. Mislim da je davanje glasa trebalo uvjetovati određenim brojem postova u godini. Ovako na vidjelo izlaze mito i korupcija, vraćanje usluga iz prošlosti, kumske veze, poznanstva i tko zna što još.