mislim, svaka mu cast, covek je legenda ali ova "asteriksovska" faza u koju je dospeo mi se nimalo ne svidja (na stranu umetnicki, crtacki i svaki drugi kvalitet - laik sam) deluje mi gotovo karikaturalno
Svakog dana bi mi trebao stići RangerBox pa kontam možda par slika onako postaviti, a da ne bude ni spoilanje jer ce vjerovatno u ovoj godini neki domaci izdavac to izbaciti nakon sto izadje na kioske u Italiji regularno. Sugestije?
Svakog dana bi mi trebao stići RangerBox pa kontam možda par slika onako postaviti, a da ne bude ni spoilanje jer ce vjerovatno u ovoj godini neki domaci izdavac to izbaciti nakon sto izadje na kioske u Italiji regularno. Sugestije?
pa standardni gigant za kioske godisnji - A4 (sad u Februaru jel)
onda onaj crveni veliki u original dimenzijama (kako je i crtan) - takodje limited
pa onda ovi jos luksuzniji i unikatniji, kao sa slike gore, sa Teksovom facom i zlatnim logom, na istim originalnim dimenzijama, ali valjda sa jos boljom nekakvom ultra stampom nego je "crveni", kojih takodje opet ima u nekoliko boja; plava, zelena, smedja...