Nigdje nisam rekao da su to moje police , covjek je rekao "Trebaju mi ideje za vitrinu, a bilo je dobrih rešenja, al slike obrisane", pa sam mu stavio par random slika sa interneta.
Ja imam samo jednu sa vitrinom, dosta slicna ovim Billy policama samo nije bijela, ali mrzi me da slikam.
A za stari stan (kod stare) sam prije vremena kupio 3 Billy police (otvorene), ove regularnih dimenzija 40x40x202 cm, jer mi doma totalno ponestalo prostora.
Doma imam police po mjeri, dovoljno duboke (nekih pola metra?), ali me stolar zeznuo i stavio sire i tanje police od mojih mjera (ne mogu ga sad "tuziti" kad je od zenine sestre muz), pa kad gomilam stripove stetno je za zdravlje polica.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
...danas konačno sklepana moja prva vitrina za stripove...počeo sam odmah slagati po policama svijih prvih “14 metara” stripova u vitrini, pa sam ubrzo ostao razočaran jer iako sam hrpu toga rasprodao u par proteklih godinau, u 14 metara dužine polica stane stvarno malo stripova....
Oki, jel bi mogao da ponovo okačiš sliku, mislim da mi se svidela tvoja vitrina. Malo zatamljena stakla...Nije preširoka. Mada me sećanje može prevariti
Hvala i drugima.
Sawiću čestitka što je priveo u kuću novinarku na foru.
Ko neko mafijasko gnezdo, za kuma , tako tamno, samo jos konjak na mizi, dim od cigara i Thompsonke sa velikim bubnjem uz zid.
Ovo za kuma sam i imao na umu kada sam svetla birao. :) Da bude malo tamnije namerno. Toplija atmosfera bude.
Originally posted by jaki Koliko si platio reklamu?
Oni mene vijali 3 meseca da napisem nesto. :)
Originally posted by DODSFERD
Nije fora kada ne otkriješ koliko si platio najskuplju knjigu, pa nije to ZS 13 da se moraš sramiti što si puknuo 1000 €.
Nisam hteo bas tamo ali Vladare Srbije, onu grdosiju sa drvenim stalkom sam platio oko 200 EUR na Limundu offline. Primetio aukciju 10 minuta nakon otvaranja, kontaktirao lika, dao malo vecu cifru odmah i pazario. Inace je preko 400 EUR.