@ ponki & Shaner - napravićemo dovoljno kutija i one će moći da se kupe kod nas i nekih od naših distributera, niko neće ostati uskraćen ako želi da ima kutiju.
Verovatno najveći Komikov izdavački poduhvat do sada, a svakako onaj na koji sam kao urednik najponosniji, napokon je okončan. Dugoočekivani treći Omnibus Didijea Komesa je stigao, ide slanje pretplatnicima, lično preuzimanje u Novom Sadu svakodnevno, uskoro će biti zakazano i u Beogradu.
Lično preuzimanje pretplatnih primeraka Komesovog OMNIBUSA III u Beogradu biće u četvrtak 6. 2. od 14.30 do 16 sati u kafiću na Obilićevom vencu, preko puta ulaza u garažu.
Lično preuzimanje pretplatnih primeraka Komesovog OMNIBUSA III u Beogradu biće u četvrtak 6. 2. od 14.30 do 16 sati u kafiću na Obilićevom vencu, preko puta ulaza u garažu.
Skocio sam u vremeplov i snimio ovu sliku negde oko 13.30 sati... ljudi cekaju!
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Didije Komes, iako podseća (i crtežom i načinom pisanja) na Huga Prata,je ipak prilično autentičan strip autor,ma koliko to paradoksalno zvučalo. Njegovo polje je ezoterija,magija,veštičarenje,religija,duhovi,fantastika - kao takav,meni više leži u dužoj formi,ai to tamo gde je više realnosti od snoviđenja,pa mi je odličan u pričama druge knjige,te prosečan u prvoj,ali i u ovoj,trećoj.
U trećem omnibusu bih izdvojio zadnji grafički roman,Poslednji štih,kombinaciju ratne tematike,humora i malo nadrealnog (4/5);Iris mi takođe nije loša (3/5),kombinacija romanse i fantastike ovde mi je ok,ali Kuća gde drveće sanja i Tigrove suze mi nisu baš sele,uprkos prelepom crtežu i intrigantnim dijalozima (2.5/5).
Za one koji vole Komesa na ovom polju "međ' javom i snom",masthevuša.
I još jednom - prelep crtež,sjajni dijalozi su definitivno nešto čime se ovaj Belgijanac sme dičiti.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Super izgleda. Mali "problem" sa kutijama je da ne znaš kako da ih staviš na policu! Ja ih obično stavim onako kako bi i sami stripovi bili stavljeni, a onda se kutija u stvari uopšte ne vidi, kao da je i nemam! :(
Super izgleda. Mali "problem" sa kutijama je da ne znaš kako da ih staviš na policu! Ja ih obično stavim onako kako bi i sami stripovi bili stavljeni, a onda se kutija u stvari uopšte ne vidi, kao da je i nemam! :(
Svašta. Valjda je izgled police važniji od stripova ? Okreneš kutiju naopačke da se vidi kutija.