forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1084

Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 02/02/2020 : 13:11:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Aya 2 će izaći, prevodi se, 4 tvrđe su davno kupljene ali Darko nikako da ih prevede. Djevica iz bordela ima samo još dva albuma, to jednom doći na red, kao i Gen, ali Jerome je baš preskup projekt. Jedva se prodaje i u pola cijene, a kamoli da mu povećam cijenu.

Jako lijepa vijest i jako zanimljiv strip
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2020 : 13:37:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kasper

pa ako nije tajna, da li otislo 2/3 tiraza tog jeroma

Jedinice i dvojke jest, trojke i četvorke nije.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 02/02/2020 : 13:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unngenant

Meni je zaista ovo što si ispričao i kako očito jeste, nije jasan obrazac po kom se kupuju Fibrini stripovi odn. ne kupuju...Jer stvarno nema nikakve logike.

Elem da li si razmišljao o trojci?

Znam utisak ljudi o dvojci, mislim da je totalni bullshit. Jedina razlika je u vremenu kada je kec izašao (i šta je predstavljao) i dvojka što se tiče kvalitete tu su u suštini negde, dakako da je prvi najjbolji ali nisu uopšte toliko loši nastavci...s tim što Miller-u bi trebalo zabraniti da crta bilo šta...Kanon priče u sva tri dela je prilično kompaktan..

Nisam pročitao još.

Trouble will find me
Go to Top of Page

zarmix
New Member

254 Posts

Member since 30/05/2012

Posted - 02/02/2020 : 15:51:57  Show Profile Show Extended Profile  Send zarmix a Private Message  Reply with Quote
Što se mene tiče, čekam nastavke Aye i Gena. Ostalo o čemu se priča nisam kupovao.
I naravno Kriminal, ali i sve ostalo što potpisuje tandem Brubaker/Phillips, po mogućnosti u omnibusima.
Može i kakva vrhunska manga o kojoj nemamo pojma, kad smo već kod želja i pozdrava.

Edited by - zarmix on 02/02/2020 16:10:57
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2426 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 03/02/2020 : 01:09:07  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Napravi kutije za Sandmen-e, kako ti nije bilo žao da onoliki trud ne zaokružiš.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6435 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 03/02/2020 : 09:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Glupo mi se ponavljat, ali eto reda radi i ja sam za Jerome-a.
Ali ako ne ide, ne ide. Shvaćam, i kao što sam već bio rekao bar su priče zaokružene (svaka epizoda ej za sebe) pa nije naprasno prekinuto.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 03/02/2020 09:09:06
Go to Top of Page

zarmix
New Member

254 Posts

Member since 30/05/2012

Posted - 03/02/2020 : 09:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send zarmix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

Ali ako ne ide, ne ide. Shvaćam, i kao što sam već bio rekao bar su priče zaokružene (svaka epizoda ej za sebe) pa nije naprasno prekinuto.

Pa naručite ostatak Jeromea na nekom drugom jeziku ako je tolika panika.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6435 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 03/02/2020 : 09:27:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zarmix

quote:

Panika?
Nisam našao na ENG, jedinom drugom jeziku kojeg razumijem.

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/02/2020 : 10:27:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ima, ali bi moglo potrajati ako ne odustanu:

https://www.idwpublishing.com/product-category/jerome-k-jerome-bloche/
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6435 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 03/02/2020 : 13:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

quote:

Ima, ali bi moglo potrajati ako ne odustanu:

https://www.idwpublishing.com/product-category/jerome-k-jerome-bloche/

Pa vidiš da nema, ima samo prva 2 integrala, a meni treba 5-i pa nadalje. Dok dođu do 5-og, možda se i Marko odluči žrtvovat za nas par dosadnih. :)

Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10648 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 03/02/2020 : 13:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Nisu ovo na engleskom integrali nego pojedinačni albumi, a ne vjerujem da će ih izgurati do ovih brojeva koji nama fale.
Go to Top of Page

ivke80
New Member

199 Posts

Member since 24/06/2017

Posted - 03/02/2020 : 14:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send ivke80 a Private Message  Reply with Quote
Ovi proslogodisnji Batmani su pun pogodak. Joker, Bijeli vitez i Prokleti su meni bas odlicni, Gaimanov sam malo izgubio bio nit na kraju a Crno zrcalo ima svojih momenata, Zemlju jedan moram jos nabaviti. Od mene podrska za jos Batmana ove godine.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/02/2020 : 14:24:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Bit će ih, bez brige.

Trouble will find me
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/02/2020 : 19:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aya 2 će izaći, prevodi se, 4 tvrđe su davno kupljene ali Darko nikako da ih prevede. Djevica iz bordela ima samo još dva albuma, to jednom doći na red, kao i Gen, ali Jerome je baš preskup projekt. Jedva se prodaje i u pola cijene, a kamoli da mu povećam cijenu.

ok,ova informacija je blagotvorno delovala na mene - znači Aja uskoro,Devica i Gen jednog dana.
Ali,baš se ovo rasteglo za Tvrđe,čudi me kako drugi ljubitelji ovog serijala ne reaguju što se ovoliko čeka.
A ako je Macanu problem da izdvoji neko vreme za prevod,onda jbga;neka neko drugi preuzme,nije da nemaš još dosta dobrih prevodilaca.

Za Žeroma baš bezveze ako je takva situacija - ja lično bih dao koliko treba love za nove integrale,pare nisu problem.Ako nas ima 250 takvih,zašto da se ne radi manji tiraž sa većom cenom?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29702 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/02/2020 : 20:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nema vas više od 50 takvih.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/02/2020 : 21:47:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Neshvatljiva mi je naprosto ta situacija oko izvrsnog stripa Jerome K Jerome Bloche. Nije mi jasna ta neprolaznost/nezainteresiranost. Mozda mu i ovako napravimo malo reklame. Dajte ljudi procheckirajte, radi se o leprsavom, zabavnom i nadasve odlicno nacrtanom stripu! Evo i ja bi iskesirao bilo koju cijenu za nastavke.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15852 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 03/02/2020 : 21:49:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To jednostavno nije to! A i jednom Fibra, uvijek Fibra.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 04/02/2020 : 03:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nema vas više od 50 takvih.

51!

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6435 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/02/2020 : 05:34:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:

quote:

To jednostavno nije to! A i jednom Fibra, uvijek Fibra.

Nije da to nije to, nego ga nema.
Očito strip nije popularan.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27625 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/02/2020 : 18:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Drago mi je zbog Šejića da dobije malo više pozornosti od USA publike.
Drago mi je da mu i ime pišu kako treba sa kvačicama
Nije da me Batmanov svijet puno zanima ali ću rado pročitati kad ga izda Fibra.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27625 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 04/02/2020 : 18:07:16  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nisam pročitao još.

Ma daj.Da je po tome onaj drugi ne bi objavio

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4634 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 07/02/2020 : 16:58:23  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Evo za zagovaratelje reprinta Aldebarana jedna zanimljiva objava na FB stranici Fibre

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6435 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/02/2020 : 16:59:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
EDIT: Don me pretekao.

Kad već neće Marko ovdje napisat...dakle strpljen-spašen!

Naravno odnosi se na ovo na vrhu.

Hvala Marko!

Edited by - DiSkAcH on 07/02/2020 17:00:01
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 07/02/2020 : 17:13:54  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
dobar je covek ovaj nas marko
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7620 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 07/02/2020 : 18:06:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
I predobar, ali bojim se da mu nema pomoći.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 1084 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.36 seconds. Snitz Forums 2000