Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/03/2020 : 00:24:51
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Onda, ili meni podaci ne valjaju, u trenutku pisanja posta je 14. ožujka, ili si se ti zajebao:
Eleventh debate (March 15, 2020)
Nadam se da uživaš u debati, nemoj spoilati za nas kojima je debata sutra.  |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 15/03/2020 : 01:53:22
|
Jad i bijeda je to da se Biden uopce pojavljuje na sceni. Jos 1987 (!) se htio kandidirati pa se povukao. Ako demokrati nemaju boljeg kandidata, najbolje neka ne izlaze ne izbore, ako za 30 godina ne mogu pronaci boljeg. Po drugi put vec zaredom nalaze kandidata koji ne moze pobijediti. |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4656 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 15/03/2020 : 08:28:19
|
Njima je jedino bitno da Sanders ne dobije izbore. Ne moze dobit izbore neko s tako radikalnim idejama kao Sto Su dodatni porezi bogatimaquote: Originally posted by surfer
Jad i bijeda je to da se Biden uopce pojavljuje na sceni. Jos 1987 (!) se htio kandidirati pa se povukao. Ako demokrati nemaju boljeg kandidata, najbolje neka ne izlaze ne izbore, ako za 30 godina ne mogu pronaci boljeg. Po drugi put vec zaredom nalaze kandidata koji ne moze pobijediti.
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4656 Posts
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/03/2020 : 09:27:51
|
quote: Originally posted by surfer
Jad i bijeda je to da se Biden uopce pojavljuje na sceni. Jos 1987 (!) se htio kandidirati pa se povukao. Ako demokrati nemaju boljeg kandidata, najbolje neka ne izlaze ne izbore, ako za 30 godina ne mogu pronaci boljeg. Po drugi put vec zaredom nalaze kandidata koji ne moze pobijediti.
 |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 15/03/2020 : 14:23:40
|
Kako ne mogu? Našli su dva bolja u zadnjih trideset godina, Clintona i Obamu. Sada su imali tridesetak kandidata i demokratski birači su odlučili da je Joe Biden najbolji. Koliko su bili u pravu ćemo tek vidjeti. |
|
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4656 Posts
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 17/03/2020 : 20:57:50
|
quote: Originally posted by tinton
Onda, ili meni podaci ne valjaju, u trenutku pisanja posta je 14. ožujka, ili si se ti zajebao:
Nadam se da uživaš u debati, nemoj spoilati za nas kojima je debata sutra. 
Nisam poslušao na kraju, ali stvar je u tome što kod njih je bio 15. ožujka, a kod nas nije, pa ne bi im pisalo na stranicama 15-i...
Iskreno sam vjerovao da si ti na njihovom vremenu 
I jel' ga Sanders pojeo ili je bilo egal? |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Posted - 17/03/2020 : 21:04:57
|
Kako ne mogu? Našli su dva bolja u zadnjih trideset godina, Clintona i Obamu. Sada su imali tridesetak kandidata i demokratski birači su odlučili da je Joe Biden najbolji. Koliko su bili u pravu ćemo tek vidjeti.
Nisu samo birači odlučili već i stranka, a i ti... I to je sve razumljivo, obzirom kaki su oni svi skupa, veće šanse zaista ima Biden kao takmac, ali pojest će ga.
Kad sve države glasuju, onda će Obama podržati kandidata kojeg Demokratska stranka izabrala i to će mu dati neki boost u naredno vrijeme, ali kad ovi alt-righteri i ostala govna počnu gristi, a sve nešto maste ražanj, ta podrška će se istopiti.
Najveći je problem u tome što je Trump inspiracija ostatku svijeta i sličnim govnarima.
Doslovno se njegov modus operandi kopira i raja, jebiga, to puši. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 17/03/2020 : 21:34:09
|
Nadam se da uživaš u debati, nemoj spoilati za nas kojima je debata sutra. 
Nisam poslušao na kraju, ali stvar je u tome što kod njih je bio 15. ožujka, a kod nas nije, pa ne bi im pisalo na stranicama 15-i...
Iskreno sam vjerovao da si ti na njihovom vremenu 
I jel' ga Sanders pojeo ili je bilo egal?
Egal. Možda po nekim pravilima debate Sanders pobijedio, ali Biden je bio stabilan dva sata u 1 na 1 debati i dokazao da mu to ne predstavlja neki problem, tako da mislim da si je zapravo osigurao nominaciju. Vidit ćemo večeras, ako izlaznost nije drastično pala zbog virusa, mislim da će zaključati pobjedu. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 17/03/2020 : 21:35:15
|
Kako ne mogu? Našli su dva bolja u zadnjih trideset godina, Clintona i Obamu. Sada su imali tridesetak kandidata i demokratski birači su odlučili da je Joe Biden najbolji. Koliko su bili u pravu ćemo tek vidjeti.
Nisu samo birači odlučili već i stranka, a i ti... I to je sve razumljivo, obzirom kaki su oni svi skupa, veće šanse zaista ima Biden kao takmac, ali pojest će ga.
Kako sam ja to odlučio? |
|
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Posted - 17/03/2020 : 22:59:10
|
Kako sam ja to odlučio?
Oportuno  |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 18/03/2020 : 00:17:11
|
Evo, oportuno sam odlučio i da Biden uzima Floridu. Još samo da oportuno odlučim da Bernie ne pređe prag. |
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 07/04/2020 : 09:22:52
|
Danas poredizbori u Wisconsinu (da, ovo još nije gotovo), ali nije baš izvjesno kada ćemo dobiti rezultate. Corona čini izbore poprilično konfuznima. |
|
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8220 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 07/04/2020 : 17:46:14
|
Danas poredizbori u Wisconsinu (da, ovo još nije gotovo), ali nije baš izvjesno kada ćemo dobiti rezultate. Corona čini izbore poprilično konfuznima.
hahaha, za izbore u vrijeme korone oni imaju kandidate od kojih će najmlađi u vrijeme izbora imati preko 74
|
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 08/04/2020 : 18:45:55
|
Večeras nastavak. Blago optimistično predviđanje:
1. Biden večeras uzima svig 6 država (MI, MO, WA, ID, ND, MS). 2. Na debati u nedjelju se ne dešava ništa što bi okrenulo trend. 2. Biden uzima i svih 4 držaba sljedeći tjedan (FL, OH, AZ, IL). 4. Sanders izlazi iz utrke do kraja trećeg mjeseca.
Tko se kladi, nema na čemu.
1. sam predvidio sve osim ND, ali taj caucus je tradicionalno nezgodan, pa ću si to oprostiti. 2. sam predvidio točno. 3. sam predvidio točno, iako se predizbori u Ohiu nisu održali. 4. Bernie me satro jer kasni tjedan dana s okončanjem kampanje, ali vjerojatno bih i to bio pogodio da nije pandemije.
Sve u svemu, sasvim solidno.
Ovo su moja predviđanja za studeni: https://www.270towin.com/maps/4B8E8 |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Posted - 08/04/2020 : 19:27:37
|
Bernie ispao iz utrke. 
Sada ostaje samo kreten u igri protiv kretena. 
Ali dobro, u Muriki ionako nema veze tko je lutak, nista se ne moze napraviti uz te mocne lobije i one koji zaista vuku konce. Atentat je jos najmanje sto ti se moze zadesiti ako ceprkas po govnima.
Nece Bidenu ni ono napastovanje doci glave.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
Topic  |