Sve smo kupovali pa ćemo i ovo.Dizajn.. ja sam dinamovac ali svejedno bih dao prednost žutoj boji za hrbat i ovaj plavi dio, slova crna i bijeli kvadratić za broj i cijenu.Nevezano za sklonosti prema žutoj traci, ali meni je ta boja na policama najbolja.Prva verzija naslova bolja.Ono .. i druge priče nije mi baš.Evo Jakša svi smo dali nekakve ideje a ti sad što bi Drele rekao sve daj na kup i izvuci najbolje i da nam ovo izdanje poživi što duže.Još da priupitam dali su planirane cjelovite priče ili u nastavcima
Ako je i zajebancija ja sam svrsio... Ako je istina, mogu ja i opet... Jaki hoda po takoj liniji od najomiljenijeg do najomrazenijeg forumasa.. Nadam se da postane najdražji forumas ikad.. Bar meni. Ps.. Hočemo mjesečni tempo. i dizajn je odlican, nista ne mijenjati.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ako ovo nije sprdnja ovo je ostvarenje snova mnogih forumasa.. citati Texa na standardan Bonelli jeftin način..smrt perveziji, nek se Tex cita opet ko nekad.. bez da moraš za 2 bonelli svescice uvezene u tvrdi karton prodati bubreg. Naklada? Koliko stranica? Oče na kioske?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ako ovo nije sprdnja ovo je ostvarenje snova mnogih forumasa.. citati Texa na standardan Bonelli jeftin način..smrt perveziji, nek se Tex cita opet ko nekad.. bez da moraš za 2 bonelli svescice uvezene u tvrdi karton prodati bubreg. Naklada? Koliko stranica? Oče na kioske?
ako je istina ići će na kioske
volim te kad si duhovit ali u ovom slučaju bas i ne... Ako je istina podržat cu te kupovinom po 3 primjeraka svakog Texa..pa to u računaj u nakladu...i daj to i u deželu pošlji, nema nas masa ali ni tako malo... Ja ipak mislim da če to Bernard pa se ti samo kitis tudim perjem..
Svaka čast Jaki (ako je istina) K'o će ga znat' kad si ti u pitanju Ako je istina, a sigurno je, nemoj samo raditi reprinte, pokušaj odabirati nešto u razdoblju #100 - #370, razdoblju gdje većina nas nema te priče (a pretpostavljam da ih ima dobrih, kvalitetnih).
Je l' možda Dule s tobom u kooperaciji što se tiče ovog projekta? Čitam ovaj naslov Texova pravda i idem izguglati naslov i na što naletim?
Originally posted by Dukidule
Najkasnije 2020. krećem sa izdanjem "Zlatnog Texa", eto obećavam na ovom mjestu.
He he, dobra ReemCP. Duki se stvarno usutkao u posljednje vrijeme. Mora da pili ovo danima i nocima. Samo je brlja prejaka, vidi naslovnice. Sala!
Dobro, ako su ovo sa "naslovnicom" samo jakijevi udarci srca 220/sat pa je sto brze htio djeliti radost sa nama, onda ok. Ali ovako to ne bi proslo. Mislim da u posljednjih 25 godina nije bilo takvog izdavaca koji bi izdavao takve "naslovnice". Dobro, onaj necentrirani I u plavoj traci je i meni zatrokirao zivac.
Jaki, koliko rakije moras dotociti Berniju da ostvari ovo, i koliko zaliha se mora prodati da stvar tece dalje? Stripova mislim ne rakija.
Nego, Tex je rendzer, to je ko neka vrsta policajca, pa sto ne bi MUP bio sponzor?
Da idu nekakve probrane "oda-brane" (ⓒ VC) price na kioscima uz koliko toliko pristojan ritam i ako cijena ostane uprkos debljijim pricama, ja sam za.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See