Poželio sam naći negdje koji naslovi su izašli u Zlatnoj seriji i LMS u 1986 godini. Svi forumi i popisi nemaju baš jasno raspisane godine - samo Alan Ford popis ima fino raspisano datume jer je pisao u svakom broju. Ima li neko usmjerenje gdje da vidim kronološki popis izlaženja ZS i LMS, barem po godinama?
LMS 5 Bekstvo bez nade. Dnevnik je tu epizodu najavio za Lunov Magnus Strip (napisali su na zadnjoj korici LMS 1: "U pripremi za LMS"). Odlucio sam da ga obradim kao alternativni broj 5 u standardnoj velicini. LMS multiverse 😜 Znam da je to bilo objavljeno kasnije u ZS 35 "Obala varvara", ali ipak nije to LMS i nisu koristili originalnu naslovnicu, pa moramo mi to da ispravimo.
Koji si ti ludak Attila77? Volim tebe i tvoj rad.. Nadam se da te netko nekad nagradi za tvoj trud.. ovo tvoje bi pametan covjek pretvorio i zlatne palice...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Sjajan topic :D Skoro mi stigao LMS 99 "Zagor Prica" u odlicnom stanju. Polako popunjavam moju ZS i LMS kolekciju. Obozavam ZS i LMS ma koliko ih Dnevnik sakatio :D
svaka čast po meni to je jedino što vrijedi ostalo je intewlektualni snobizam :D i kapitaliyam imam knjige pa mi to ne treba prvo a nemam keša za zagora u LMS samo razgledam