Je. Oni sto su zakasnili ne mogu se prikljuciti. Ovi sto uzimaju, nastavit ce i dalje. Sve se tu zna. Nema tu bas novih kupaca. A davno su Dade rekli, da padne nesto na sto musterija, neka naklada, nekog serijala, sve ide dalje, a cijena... jbg. prava sitnica. Tako je kako je. Najvaznije da nista nece stati.
Mislim da bi u ovo vrijeme krize trebali malo usporiti, umjesto 11-12 tura ove godine svesti na nekih 8-9. Ljudi trenutno imaju prečih stvari i kupovna moć će definitivno pasti, a izdavati nešto za sebe i 100 najzagriženijih fanova nema previše smisla.
Originally posted by DODSFERD Mislim da bi u ovo vrijeme krize trebali malo usporiti, umjesto 11-12 tura ove godine svesti na nekih 8-9. Ljudi trenutno imaju prečih stvari i kupovna moć će definitivno pasti, a izdavati nešto za sebe i 100 najzagriženijih fanova nema previše smisla.
Pa ne uzimaš valjda SVE od Libellusa Ne poznajem nikog koji uzima sve ili skoro sve od njih. Vjerojatno ima i takvih, ne znam.To bi bili jako ozbiljni novci. Ja uzimam sve od Nathan Nevera, Martin Mysterea, Zagora i sad novih Siročadi i ništa drugo. Prije sam uzimao i sve od Texa i Mister Noa i Magičnog Vjetra ali sam sve prije par godina rasprodao. Ovako bude od svake ture po 3-4 knjige i to je super, i u ovim vremenima je ok, podnošljivo. Kad bi od svake ture uzimao po 7-8 knjiga to bi bilo ravno bankrotu!
Ni približno ne uzimam sve, imam također oko 3-4 knjige po turi, ali opet dopizdi kada svaki mjesec iskeširaš 500-600 kn za njih. Dobro bi došla pauza svaki 3. mjesec, a ova godina je k'o stvorena za nešto takvo.
Originally posted by DODSFERD Ni približno ne uzimam sve, imam također oko 3-4 knjige po turi, ali opet dopizdi kada svaki mjesec iskeširaš 500-600 kn za njih. Dobro bi došla pauza svaki 3. mjesec, a ova godina je k'o stvorena za nešto takvo.
Je. Oni sto su zakasnili ne mogu se prikljuciti. Ovi sto uzimaju, nastavit ce i dalje.
Pa neće svi... Ja sam presta.120 kn za standardan BD album mi je puno. A Sužanjstvo mi je baš zanimljiv strip.
A i tu i tamo se priključi netko novi. Ja san npr. vikendaš - upadnen tu i tamo u turu koja mi paše. :) U svakom slučaju, iako većinu Libellusovih kupaca čine kolekcionari s "trajnom rezervacijom" ima i ostalih poput jakija i mene. :)
Mislim da bi u ovo vrijeme krize trebali malo usporiti, umjesto 11-12 tura ove godine svesti na nekih 8-9. Ljudi trenutno imaju prečih stvari i kupovna moć će definitivno pasti, a izdavati nešto za sebe i 100 najzagriženijih fanova nema previše smisla.
Gotovo sam siguran da ce svi nakladnici usporiti s izdanjima, a Libellus nece. Uostalom vec sad daju naslutiti da ce tura u ovom mjesecu biti pojacana za koju knjigu.
Nathana pod hitno spojiti redovnu seriju, Dragonera dovesti u liniju s taljanima, Sirocad, najbolje sve izbacivati u kompletnim sezonama, Dylana ubrzati... Ostalo kako hoce.
Nathana pod hitno spojiti redovnu seriju, Dragonera dovesti u liniju s taljanima, Sirocad, najbolje sve izbacivati u kompletnim sezonama, Dylana ubrzati... Ostalo kako hoce.
Puna podrška za prva dva navoda..Nathana i Dragonera
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO