forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Novi kviz: 23.05 u 21:05
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 342

vice
stripovi.com suradnik

7319 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 14/05/2020 : 21:38:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Sad mi je drago da san zakasnija igrat jer bi se garant nasekira i popizdija. :)

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 14/05/2020 : 21:38:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

Pa moram priznat da je uspija...ugasit želju za ovim kvizovima...

Čeeeeekaj do subote.... 😂😂😂😂
Da ne sastavljam kviz za pet ljudi što nisu pobjegli 🤣🤣🤣🤣

Tu san na tvojemu i ocekujem od onog mocoa cudo kviz, pa covik je bija prvi u Zagor kvizu.

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/05/2020 : 21:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
Mene samo zanima je li Markos išta obranio dok je igrao :D

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

moore
New Member

Croatia
117 Posts

Member since 01/04/2004

Posted - 14/05/2020 : 21:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send moore a Private Message  Reply with Quote
Čestitke pobjedniku.
Čudan i zanimljiv kviz.
Upao sam u par zamki, ali i imao sreće u pogađanju na nekoliko pitanja.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7427 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 14/05/2020 : 21:40:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Sad sam išao brojati i imam 16 točnih odgovora. Prvi put da sam ispod 50 %. Svega 10 pitanja sam baš 100% znao, a bilo je više stvari za koje baš nikad nisam čuo. Stvarno težak kviz, ali dobro, mora biti i takvih.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 14/05/2020 : 21:41:59  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fiju

Ajd da naucim stogod: tko je Igor Parlov?

Ruski glumac?

Zna li itko? Ovo sam kliknuo ko iz topa. U ovim kombinacijama ime prezime znam za Gorana i Kordeja.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27135 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/05/2020 : 21:42:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
15 točnih odgovora.
Rekord u falivenim zaredom pitanjima(7).Od 31-38 pitanja

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 14/05/2020 : 21:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Sad sam išao brojati i imam 16 točnih odgovora. Prvi put da sam ispod 50 %. Svega 10 pitanja sam baš 100% znao, a bilo je više stvari za koje baš nikad nisam čuo. Stvarno težak kviz, ali dobro, mora biti i takvih.

Ma dobar je bio kviz, samo ja nisam pročitao objašnjenje na početku oko bodovanja pa mi ništa nije bilo jasno.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8765 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/05/2020 : 21:44:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

15 točnih odgovora.

Tu imam pet točnih.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/05/2020 : 21:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Ja sam imao 17 točnih, a 100% sam bio siguran u 6 pitanja. Još nekoliko pitanja sam bio poprilično siguran, a 4-5 sam ubo pogađanjem.

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27135 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 14/05/2020 : 21:45:22  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Sva srića da ne igram rulet

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/05/2020 : 21:45:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:
Originally posted by tinton

Čini mi se da se obistinjava ono što sam najaljivao o prirodnom postupnom otežavanju kvizova. Ali možda sam to samo ja...

Mislim da nisi samo ti. Moguće je da postavljači hoće da "nadmaše" ovog pre njih, pa se utrkuju ko će naći (većini) teže ili opskurnije pitanje. Ima sasvim dovoljno materijala za laka pitanja (koja će znati +70% učesnika, a nekih desetak treba ostaviti da se teškaši odmere i među sobom reše plasman u prvih pet.

Iskreno sumnjam.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 14/05/2020 : 21:46:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
Cao ljudi, izvinjavam se za Biukovica, tacan odgovor je trebao biti Igor Parlov, sto je trebala biti navlakusa, ali sam iscekirao pogresnu opciju, posto sam ih pretumbavao. Ako se svi slazu mogu da oduzmem bodove za to pitanje svima koji su kliknuli na Biukovica. Sto se tezine tice, kviz je jednostavno bio o stavarima koje su meni interesantne, nije bilo neke posebne namere da bude tesko...

Edited by - Duh_koji_hoda on 14/05/2020 21:47:36
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 14/05/2020 : 21:47:20  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

15 točnih odgovora.

od 32. do 41. pogodio samo 37. i 40.
2 od 10
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7427 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 14/05/2020 : 21:48:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:

15 točnih odgovora.

Ja sam taj rekord večeras skinuo dvaput. Prvo s prvih šest, a onda sa zadnjih osam.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
272 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 14/05/2020 : 21:49:11  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
Neverica plasman sa 15 pogresnih odgovora - svake druge veceri to je 25o mesto :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/05/2020 : 21:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

Cao ljudi, izvinjavam se za Biukovica, tacan odgovor je trebao biti Igor Parlov, sto je trebala biti navlakusa, ali sam iscekirao pogresnu opciju, posto sam ih pretumbavao. Ako se svi slazu mogu da oduzmem bodove za to pitanje svima koji su kliknuli na Biukovica. Sto se tezine tice, kviz je jednostavno bio o stavarima koje su meni interesantne, nije bilo neke posebne namere da bude tesko...

Kao što rekoh i zadnji put.
S obzirom da je već bilo raznih sličnih grešaka u pitanjima, ja ne bih nikome ništa oduzimao, ni dodavao (a prvi sam kliknuo na Parlova).

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 14/05/2020 : 21:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duh_koji_hoda

To mi je taman +7 bodova, da preskočim Deera ako je on fulao.
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/05/2020 : 21:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Čini mi se da se obistinjava ono što sam najaljivao o prirodnom postupnom otežavanju kvizova. Ali možda sam to samo ja...

Mislim da nisi samo ti. Moguće je da postavljači hoće da "nadmaše" ovog pre njih, pa se utrkuju ko će naći (većini) teže ili opskurnije pitanje. Ima sasvim dovoljno materijala za laka pitanja (koja će znati +70% učesnika, a nekih desetak treba ostaviti da se teškaši odmere i među sobom reše plasman u prvih pet.

Iskreno sumnjam.

Tebi je tintone pretpostavljam moj kviz jučer bio težak, a 30. mjesto je osvojeno s 23 točna odgovora. Za 17. mjesto ih je trebalo 26, a ja sam večeras 17. sa samo 17 točnih odgovora. Mislim da je ovo i objektivno bio najteži kviz dosad. Moj sinoć je bio relativno lakši kviz što se može vidjeti ako ga usporedimo s ostalim kvizovima i postotkom točnih odgovora.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25677 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 14/05/2020 : 21:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Iskreno sumnjam.

Ima ih sigurno. Umesto sličice iz DD iz neke proizvoljne epizode, može da se pita kako se zove mesto iz zone sumraka. Na primer, sad mi pada na pamet. Ko čita DD, znaće, ovi drugi će pogađati, kao što je većina večeras pogađala. Hoćeš još primera?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 14/05/2020 : 21:54:48  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Ne smeta da je kviz bio malo teži, barem se nešto novo nauči. Opet kad je puno točnih odgovora kukamo da je prelagan. Neka težine, to je veći izazov. :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/05/2020 : 21:56:02  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Beva

quote:

quote:

quote:

Iskreno sumnjam.

Tebi je tintone pretpostavljam moj kviz jučer bio težak, a 30. mjesto je osvojeno s 23 točna odgovora. Za 17. mjesto ih je trebalo 26, a ja sam večeras 17. sa samo 17 točnih odgovora. Mislim da je ovo i objektivno bio najteži kviz dosad. Moj sinoć je bio relativno lakši kviz što se može vidjeti ako ga usporedimo s ostalim kvizovima i postotkom točnih odgovora.

Onda je do mene.
Šalu na stranu, tvoj je bio lakši, očito, ali svejedno mislim da postoji trend otežavanja kvizova. I ne mislim da je tako zbog sastavljača koji se prave važni.

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6184 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 14/05/2020 : 21:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

Ne smeta da je kviz bio malo teži, barem se nešto novo nauči. Opet kad je puno točnih odgovora kukamo da je prelagan. Neka težine, to je veći izazov. :)

Naravno, svima je isto, ali opet ne bi škodilo da je bilo 5-6 pitanja s preko 80% točnih odgovora :D

A što se tiče edukativnog karaktera, karikiram ali pola pitanja nisam bio siguran ni što me se točno pita :D

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19782 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 14/05/2020 : 21:57:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Iskreno sumnjam.

Ima ih sigurno. Umesto sličice iz DD iz neke proizvoljne epizode, može da se pita kako se zove mesto iz zone sumraka. Na primer, sad mi pada na pamet. Ko čita DD, znaće, ovi drugi će pogađati, kao što je većina večeras pogađala. Hoćeš još primera?

Kakvo mjesto iz zone sumraka?

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4439 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 14/05/2020 : 21:58:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam bio siguran u desetak komada. Otprilike pet puta se dvoumio i odabrao točno te 3 komada uspio pogoditi totalno naslijepo. Nije loše. Ili možda jest? Jer na koju foru sam završio četrnaesti- nemam blage veze :|

Bilo je par zanimljivih i obrazovnih al pitanja poput onih "koji autor nema objavljen strip u Comiconu" su mi super. Nemam pojma niti u kakvom comiconu? Zar nije Comicon Crš? Ili se pitanje odnosi na neku brošuru sa festivala?

Zadnjih 6 pitanja 0 bodova.

Bok, kako si.
Go to Top of Page
Page: of 342 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.54 seconds. Snitz Forums 2000