Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19694 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 24/05/2020 : 19:39:50
|
quote: Originally posted by supermark
kao što rekoh, to je do bodovanja kviz previše vrednuje brzinu nauštrb točnosti
S obzirom da si se povukao neću ništa više komentirati. Svakako se nadam da ćeš raditi kvizove i u drugoj sezoni. Na kraju krajeva, na tvom kvizu sam solidno i prošao. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 24/05/2020 : 19:52:52
|
Evo i ja sa malim zakasnjenjem da cestitam i da se zahvalim pobedniku, kao i svima ostalima. Mene je ovo poprilicno zabavljalo, cak i u situacijama kada sam bio poprilicno los, a pre neki dan sam poprilicno izdominirao i bio ubedljivo poslednji na JK-ovom kvizu. Planiram da nastavim i u sledecoj sezoni, kako sa ucestvovanjem tako i sa sastavljanjem kvizova... |
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
panda
New Member
Serbia
255 Posts
Member since 30/10/2011 |
Posted - 24/05/2020 : 20:39:30
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by tinton
[Na kraju krajeva, na tvom kvizu sam solidno i prošao.
Svi su
Ja nisam, to je valjda jedini na kojem nisam uzeo ni bod :) |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9399 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25301 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 24/05/2020 : 20:57:11
|
quote: Originally posted by Deers
Nego, što radite danas u 21:00? Malo se osjećam izgubljeno...
Tu smo, tugujemo.. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7268 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 24/05/2020 : 21:03:59
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by Deers
Nego, što radite danas u 21:00? Malo se osjećam izgubljeno...
Tu smo, tugujemo..
Ako se tako loše osjećate samo recite. Izvući ću iz arhive stari NN kviz od prije desetak godina, 50-ak pitanja. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 24/05/2020 : 21:23:27
|
Također, imam prijedlog, mogli bi neki tekst složiti o cijelom ovom điru, ja ću svakako uhvatiti i napisati koju i stavit na blog ili đe već (do kraja tjedna, jerbo od sutra krečim), ali također, i ostali, gdje mogu, bilo bi zgodno, a za naslovnu stranicu stripovi.com weba složiti neki kompilacijski tekst dojmova...
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
Edited by - andjusticeforall on 24/05/2020 21:24:59 |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21120 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/05/2020 : 21:29:57
|
ja već dobih tikove - u devet se trznuh kao lud,da slučajno ne zakasnim na kviz. sad me to neće puštati narednih mesec dana. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21120 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/05/2020 : 21:31:06
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by anto
rešio sam da napišem jednu kraću autobiografsku novelu o svim mojim doživaljajima i pratećim događanjima oko myqviza
Ovo će planuti. Kako da se predbilježim za svoj primjerak?
done! normano,za tebe je gratis! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 24/05/2020 : 21:31:37
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Ili, ako netko tko već piše za stripovi.com, nek' se solo privati takvog poduhvata pa baci, štajaznam, tričavih 5000 slovnih znakova, evo drug paro primjerice, utvaram si da on to iz rukava prospe
Koja je šansa, evo upravo sam počeo pisati novu recenziju jer nisam znao šta bi sa sobom |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 24/05/2020 : 21:34:12
|
quote: Originally posted by Paka01
Ili, ako netko tko već piše za stripovi.com, nek' se solo privati takvog poduhvata pa baci, štajaznam, tričavih 5000 slovnih znakova, evo drug paro primjerice, utvaram si da on to iz rukava prospe
Koja je šansa, evo upravo sam počeo pisati novu recenziju jer nisam znao šta bi sa sobom
Pa eto, ko prvi njegova đevojka, ako si u prilici, to je ok tema... |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 24/05/2020 : 21:38:02
|
Koja je šansa, evo upravo sam počeo pisati novu recenziju jer nisam znao šta bi sa sobom
Pa eto, ko prvi njegova đevojka, ako si u prilici, to je ok tema...
Pardon, mislim da sam ipak malo krivo shvatija tvoj post Ne pišem o dojmovima oko kviza, već sam se uhvatio recenzije jednog stripa jer nemam šta sad radit u ovom terminu kad bi inače igrali. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
|
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 24/05/2020 : 21:53:37
|
Pa eto, ko prvi njegova đevojka, ako si u prilici, to je ok tema...
Pardon, mislim da sam ipak malo krivo shvatija tvoj post Ne pišem o dojmovima oko kviza, već sam se uhvatio recenzije jednog stripa jer nemam šta sad radit u ovom terminu kad bi inače igrali.
Ma ne, shvatio sam, no ta recenzija neće uteć', a ovo je sad svježe i aktualno, pa reko da se prebaciš ako ti se da...
Ili, kako se, i ako, vi ekipa, koji pišete za stripovi.com dogovorite, ali svakako bi trebali složiti neki takav tekst...
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 24/05/2020 : 22:00:55
|
Pa ja mislin da bi jedan kolektivni tekst bija jako dobar. Ono, nek nas se skupi barem 5-6 i udremo jednu tekstualnu formu. Od dojmova do znacaja samog kviza i lige.
Ako ima jos zainteresiranih, i ja cu sudjelovat. |
And like that... he's gone. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 24/05/2020 : 22:17:31
|
Također, imam prijedlog, mogli bi neki tekst složiti o cijelom ovom điru, ja ću svakako uhvatiti i napisati koju i stavit na blog ili đe već (do kraja tjedna, jerbo od sutra krečim), ali također, i ostali, gdje mogu, bilo bi zgodno, a za naslovnu stranicu stripovi.com weba složiti neki kompilacijski tekst dojmova...
Dobra ideja, s time da ćemo zadužiti Markosa da tekst okači na sajt s obzirom da je on pobjednik lige, a ne bi bilo zgorega da i sam napiše koje slovo. |
|
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7268 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
andjusticeforall
Advanced Member
Croatia
3077 Posts
Posted - 24/05/2020 : 22:26:41
|
quote: Originally posted by Shaner
Bilo bi to sgvarno lijepo, samo ja recimo nemam pojma što bih napisao. Zapravo mislim da bi trebalo cijeli ovaj topik objaviti kao knjigu forme dnevničkih zapisa - Dnevnik Strip-kviz lige.
To bi bilo baš zahtjevno ali i zanimljivo.
Meni je sinulo što i kako, ali kako rekoh do kraja tjedna, jer se i kreči, a također, do 30-og moram završiti i jedan već dogovoreni tekst... |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2849 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 25/05/2020 : 00:10:22
|
Ova naša kvizovska liga mi je zbilja popravila ovo razdoble karantene. Uživao sam i u igri i u atmosferi oko igre. Sad sam već dugo na forumu i ovo su mi nekako ponajbolji forumski dani. Koliko su mi ti kvizovi značili uvidjeli su i žena i kći pa su me redovito pitale kako sam prošao, a ovih postkarantenskih dana i pazile da se vratimo kući do 9 kako bih mogao na miru igrati. Hvala svim sastavljačima kvizova i onih ligaških i onih neslužbenih. Na nekim sam bio dobar (hvala Markosu i Nesvrstanom), na nekima katastrofalan, a na većini osrednji. Znam da nije lako složiti kviz koji će biti igriv i koji će se svima svidjeti tako da zbilja cijenim trud svih sastavljača. Hvala i svim suigračima, za neke sam znao da su znalci, a neki su me ugodno iznenadili širinom i dubinom znanja.
Veselim se sezoni 2.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 25/05/2020 : 20:56:47
|
quote: Originally posted by Ernie Pike
Koliko su mi ti kvizovi značili uvidjeli su i žena i kći pa su me redovito pitale kako sam prošao, a ovih postkarantenskih dana i pazile da se vratimo kući do 9 kako bih mogao na miru igrati.
I ja isto ka i Ephraim Kishon iman nabolju suprugu na svijetu(Samo ja ih nisan 3 prominija). Zašto je najbolja? Tata napravi mi kakao. Pusti sad tatu, tata igra kviz. Ja ću ti napravit kakao.
quote: Originally posted by Ernie Pike
Na nekim sam bio dobar (hvala Markosu i Nesvrstanom)
Nema na čemu. Baš mi je drago da ste ti i Peyo pobijedili na Asteriksima. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
night
Senior Member
Serbia
1607 Posts
Member since 07/07/2006 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Posted - 25/05/2020 : 22:24:36
|
Ja bi da ide jednom tjedno. Sad će lito, kreće sezona (kakva takva), izlazi se vanka, ne stignem često igrati... |
|
|
Topic |
|