nedavno su predstavili cetiri naslovnice za dvije nove knjige nika i dvije knjige sa starim epizodama koje bi trebale ove godine...jedino almanaha od nicka nema, ne smijem reci vec 10 godina, ali odavno...a ima samo jos jedna knjiga...
Pozdrav, želio bih započeti s čitanjem Nathana Nevera, ali sam ostao malo zbunjen vidjevši koliko različitih Nathana Libellus izbacuje. Odakle bi mi bilo najbolje krenuti uzimajući u obzir činjenicu da o ovome serijalu ne znam baš ništa?
Imas tu na forumu na NN topicu na prvoj stranici tablicu epizoda po kronoloskom redu i tako citaj. Jer je kronologija citanja nn bitna. Nemoj ni traziti za kupiti u papirnatom obliku jer ako i imas srece, para,zivaca da to sve kupis izdano od ll i kompletiras za citanje. Pocet ces sa citanjem za 10+ godina. Imas stranice sa skenovima, pogledas tablicu ovdje na forumu i krenes odmah citati.
Pozdrav, želio bih započeti s čitanjem Nathana Nevera, ali sam ostao malo zbunjen vidjevši koliko različitih Nathana Libellus izbacuje. Odakle bi mi bilo najbolje krenuti uzimajući u obzir činjenicu da o ovome serijalu ne znam baš ništa?
Nemoj započinjat.
+1
+1
(mada nisam siguran jesu li nam razlozi isti ;))
-Cijena. slažem se ako će sve uzimati -Količina izdatih / nedostupnih izdanja. 99% je dostupno -Kvaliteta štiva. u prosjeku vrlo dobra -Po meni najgori bonelli crtački staff. uhhh, šta reče -Sam taj svijet ima lepezu popratnih izdanja, koja se nan neki način nadopunjuju. što je samo veliki plus