Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19076 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/07/2020 : 21:22:12
|
Retro je bolja od Ferrijeve..čast maestru... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
cat claw
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Cat Clae flash eyes.gif)
5843 Posts
Member since 06/10/2007 |
Posted - 16/07/2020 : 21:22:41
|
quote: Originally posted by misterx381
Lepo izgleda ali niko ko ovako skače neće se oslanjti vrhovima prstiju već celom šakom.
Nisi nikad video nekog kako radi sklekove na prstima? ![](icon_smile_big.gif) |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11897 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/07/2020 : 21:29:07
|
Lepo izgleda ali niko ko ovako skače neće se oslanjti vrhovima prstiju već celom šakom.
Upravo sam i ja hteo to da kazem. Ja nikad ne sitnicarim o naslovnim stranima, ali ovde se bas vidi i bas smeta to. Da je vec preskocio i da je blizi nama/kameri pa da mu se prsti vec odvajaju od stene, ovako izgleda potpuno neprirodno i nemoguce. |
|
morski
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Igor Morski 1960.jpg)
2662 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
Anto_123
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
781 Posts
Member since 16/01/2015 |
Posted - 16/07/2020 : 21:42:50
|
A gdje nestade lijevo stopalo, popapao demon, I kad iskačeš iz čamca obično se osloniš na njegov rub, ne znam kako mu je pošlo za rukom tj. prstima, da se osloni na stijenu ALI Zagor je to.Na žalost ovo ponavljanje kiosk izdanja baš i nije za NZS znam, čitaoci iz Srbije će reći to kod nas nije izlazilo ali svaki pravi zagorovac je to sigurno nabavio kao što i mi iz HR nabavimo izdanja iz Srbije koja nemamo u HR.Ali šta je tu je odlučio sam se za pratiti ovaj serijal i neću odustati.Još da raščistim više sa samim sobom, koje naslovne da uzimam![](icon_smile_big.gif) |
|
Tornadomaster
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/unnamed.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2514 Posts
Member since 01/08/2009 |
|
Deers
Advanced Member
![](AvatarUpload/bud spencer glava.gif)
Croatia
9457 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 17/07/2020 : 10:39:58
|
Pa Patrick ima celicne noktove, on se tako osloni da ne sklizne. ![](icon_smile_big.gif) A i zglobovi su mu ko u lava.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19076 Posts
Posted - 17/07/2020 : 12:03:33
|
Ajmo tako ukrug o tim prsticima bar mesec dana.. a kad smo kupovali zvrljotine Dnevnikove nitko se nije bunio ni prigovarao.. Blažena vremena.. Ova naslovnica ima mane i to ju radi jos intrigantnijom i daje retro dasak.. Kvragu prsti..ako hočete perfekciju morate Villine naslovnice gledat.. a i njemu se pokrade kakav lapsus.. Bravo autoru naslovnice..![](hail.gif) |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 17/07/2020 12:04:44 |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 17/07/2020 : 12:24:04
|
quote: Originally posted by teller
Ajmo tako ukrug o tim prsticima bar mesec dana.. a kad smo kupovali zvrljotine Dnevnikove nitko se nije bunio ni prigovarao..
Nitko nije mogao prigovarati jer nije bilo interneta, a kao klinci nismo primjećivali ikakve nedostatke kod stripova (dokaz je tvoj "Trn u oku" bez korica). 😁 |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19076 Posts
Posted - 17/07/2020 : 14:15:12
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ajmo tako ukrug o tim prsticima bar mesec dana.. a kad smo kupovali zvrljotine Dnevnikove nitko se nije bunio ni prigovarao..
Nitko nije mogao prigovarati jer nije bilo interneta, a kao klinci nismo primjećivali ikakve nedostatke kod stripova (dokaz je tvoj "Trn u oku" bez korica). 😁
![](icon_smile_wink.gif) Da.. Ponekad se pitam dal smo bili normalniji tada ili smo to danas? Nagibam se onom prvom.. Da.. Trn u oku.. hvala sto si me potsjetio.. blažena doba..da mogu vrati vreme...
|
|
|
Anto_123
Average Member
781 Posts
Posted - 17/07/2020 : 19:51:35
|
Eee sad su nas malo razmazili sa silnim lijepim izdanjima, plastificirane, tvrde, ovakve/onakve zato smo sada malo više kritični ali moramo malo, a što reče kolega gore, nije bilo interneta što ne znači da nismo promrmljali poneku psovku ili šta već kad kupimo dnevnikovog npr. Zagora pa tamo 44-45 stranica a ostatak idiotarije i žvrljotine koje se uglavnom nisu ni čitale, barem ja nisam.Čast Roki Džou,Traper Keriju i još ponekom a te na silu ugurane treće nastavke uglavnom su krasile prekrasne naslovnice ne ponovile se više![](icon_smile.gif) |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19076 Posts
Posted - 17/07/2020 : 20:51:22
|
Dal sam jedini koji je u dodacima citao Karabina Slima, Tajanstvenog Alana, Rahana i onog kauboja od Fusca Long ** sto več bese? |
|
Edited by - teller on 17/07/2020 20:52:03 |
|
tomas.hokenberi
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/lex_lutor.jpg)
Serbia
491 Posts
Member since 31/07/2017 |
Posted - 17/07/2020 : 21:24:17
|
Dal sam jedini koji je u dodacima citao Karabina Slima, Tajanstvenog Alana, Rahana i onog kauboja od Fusca Long ** sto več bese?
Lone Wolf
![](http://www.guidafumettoitaliano.com/bundles/fumettoweb/Images/TestataImages/Thumbnails/08b72c573654966d7ea802c2757549a8.jpg)
Nisi jedini. Lone Wolf mi je bio omiljeni "dodatak" Malog Rendžera. Kod Komandanta Marka omiljeni "dodatak" mi je bio Nepoznati Konjanik. |
|
DRAŽEN
New Member
![](icon_star_gold.gif)
186 Posts
Member since 06/12/2015 |
|
Anto_123
Average Member
781 Posts
Posted - 17/07/2020 : 21:35:03
|
Dal sam jedini koji je u dodacima citao Karabina Slima, Tajanstvenog Alana, Rahana i onog kauboja od Fusca Long ** sto več bese?
Ma sve ove nabrojane sam i sam čitao ali mislio sam na one baš skroz naivne koji nisu bili serijali već zasebne priče nekih tamo autora |
|
tomas.hokenberi
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/lex_lutor.jpg)
Serbia
491 Posts
Member since 31/07/2017 |
Posted - 17/07/2020 : 21:43:28
|
quote: Originally posted by Anto_123
Ma sve ove nabrojane sam i sam čitao ali mislio sam na one baš skroz naivne koji nisu bili serijali već zasebne priče nekih tamo autora
Misliš nešto poput ovoga?
![](http://dodaj.rs/images/Dodatak.png) Bilo je, medjutim, "dodataka" nepoznatih autora koji su bili na nivou onoga što je izlazilo ranije u "Crtanim romanima". Čini mi se da su neki bili delo De la Fuentesa ili nekog ko je oponašao njegov stil. |
Edited by - tomas.hokenberi on 17/07/2020 21:48:49 |
|
zeljko
Advanced Member
![](AvatarUpload/egdfthrthrzjthzjth.JPG)
Bosnia and Herzegovina
17842 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
Anto_123
Average Member
781 Posts
Posted - 18/07/2020 : 08:13:50
|
quote: Originally posted by tomas.hokenberi
quote: Originally posted by Anto_123
Ma sve ove nabrojane sam i sam čitao ali mislio sam na one baš skroz naivne koji nisu bili serijali već zasebne priče nekih tamo autora
Misliš nešto poput ovoga?
![](http://dodaj.rs/images/Dodatak.png) Bilo je, medjutim, "dodataka" nepoznatih autora koji su bili na nivou onoga što je izlazilo ranije u "Crtanim romanima". Čini mi se da su neki bili delo De la Fuentesa ili nekog ko je oponašao njegov stil.
_ -Da da takav i njemu slični, stvarno ih nisam mogao svariti, sjećam se da sam pokušavao ali bilo je toliko naive i loših crteža da sam dosta puta u startu na prvi pogled odustajao.Meni je dobar uredan crtež najvažniji.Ponekad i ako mi priča nije baš nešto a crtež je izvuče, meni odgovara. |
|
misterx381
Average Member
![](AvatarUpload/MisterX.jpg)
Serbia
926 Posts
Member since 17/02/2007 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 18/07/2020 : 13:16:12
|
mozda sad i u zs 23 bude zagorovih kratkih prica..u prethodna dva almanaha su isli kao dodatak sudija bean, ali je na korici A pisalo ime stripa koji ide kao dodatak..sad ne pise nista osim imena zagorovog stripa, pa nas mozda i iznenade sa nekom raconti brevi tipa novi kralj darkwooda od ferija, ili vernijeve vjestice, imaju i od venturija dvije kratke price na po 15 stranica, od kojih je jedna iz albuma sa slicicama... a mozda ubace onu pricu zagor i jovanoti koja je isla kao dodatak zagoru br. 632 koji ide sad u izdanju vc za broj ili dva, i koja je na 30-ak stranica... |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7776 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 18/07/2020 : 13:21:10
|
sad vidim da zs 23 i zagor redovni koji ima i dodatni strip izlaze isti dan, 27.8, pa moguce da nesto tu odrade sa tom pricom... |
|
ZoranC
Senior Member
![](AvatarUpload/20161224_194104.jpg)
Germany
1932 Posts
Member since 20/09/2010 |
Posted - 18/07/2020 : 14:14:49
|
Eh, oni dodaci u staroj ZS i LMS su mi onda u ona stara dobra vremena postali omiljeniji od glavnog stripa. Bas po mjeri za pred spavanje. Nepoznatog konjanika sam sjekao iz ZS i skupljao zasebno, a drugu polovicu stripa s Markom manje-vise bacao. Danas bi to sjecenje bilo nepojmljivo, al tad je sve prolazilo. |
|
going going
Advanced Member
![](AvatarUpload/x43qkm.jpg)
Serbia
11897 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 18/07/2020 : 17:21:05
|
Ove Dampir kratke priče u ZS 22 i nisu nešto posebno. Čisto da se popuni prostor.
Apsolutno.
@zlatan bihac, nadam se da ce opet biti Sudija Bin (koliko je jos epizoda sudije ostalo?). Mozda ce opet da podele Bina na dva dela, kao i ranije, pola u ovom Zagor alamanahu a verovatno ce sledeci broj biti Mister NO almanah i tu ostatak price. |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27131 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 18/07/2020 : 18:08:07
|
quote: Originally posted by ZoranC
Eh, oni dodaci u staroj ZS i LMS su mi onda u ona stara dobra vremena postali omiljeniji od glavnog stripa. Bas po mjeri za pred spavanje. Nepoznatog konjanika sam sjekao iz ZS i skupljao zasebno, a drugu polovicu stripa s Markom manje-vise bacao. Danas bi to sjecenje bilo nepojmljivo, al tad je sve prolazilo.
Ko nije sjeckao svoje stripove(iz raznih razloga)taj nije pravi stripaš:) |
Ja sam fetišist papira! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|