forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nova strip knjižara...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/07/2020 : 18:46:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

Odlično izgleda ova striparnica - prostrano i sa puno svjetla, police pregledne, asortiman raznolik. Lokacija isto skroz ok.
Pravi potez za dodatnu popularizaciju stripa na ovim prostorima.
Sretno u radu i vidimo se prvom prilikom kad prilike dopuste.

Bas odlicno izgleda, istina.
Nadam se da cemo skupa unutra uci, kad ovo sranje zavrsi. Najbolje za neki od koncerata u buducnosti kojima se nadam, a koji mi vec vraski tesko fale.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15641 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 22/07/2020 : 19:39:50  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Danas u prolazu navratio i popričao sa Slavenom..otvaranje početkom idućeg mjeseca..opći dojam..sve super..još kad izlog uredi ..5+

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/07/2020 : 19:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

quote:
Originally posted by supermark

quote:
Originally posted by Spiderman

quote:
Originally posted by nenno

Svakako pohvale na poduzetništvu i puno sreće u radu želim..... samo bi mi iskreno bilo draže da je barem jedna knjižara malo van centra grada jer ovako je ludnica oko parkinga. I SNK i Asteroid, pa sad i Slavenova su u krugu nekoliko stotina metara :)

Kaj se parkinga tiče ima parkinga u blizini cca 1 km.. Paromlin kod Vatroslava Lisinskog, cijena za cijeli dan je 10 kn. I onda se lijepo uputiš prema centru, a i ima javna garaža na Cvjetnom (Preradovićev trg), Tuškancu. Tako da je sve blizu.

Blizu? Parkiras kod Lisinskog i treba ti pola sata do striparnice i nazad... Nebuloza
Sto puta sam odustao od odlazaka u striparnice jer imaju katastrofalne lokacije (za vozače)

Katastrofalna lokacija?
Hmph.
Pa od Vatroslava, kroz podhodnik do Gajeve i Preradoviceve je gust prosetati. Kakvih po ure? Pa i da je, nes ti. To bice samo za Superove/one je tlaka i tesko.

glupavih li komentara
kad ideš u Konzum parkiraš li 15 min od Konzuma ili na njihovo parkiralište?
Go to Top of Page

alexts
Advanced Member

Serbia
8001 Posts

Member since 25/09/2005

Posted - 22/07/2020 : 19:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send alexts a Private Message  Reply with Quote
Izdanja ovog izdavača malo su preskupa za mene, ali za novinskog Spidermana Romite i Leeja moraju se obezbediti sredstva.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7311 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 22/07/2020 : 20:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by risbozg

Danas u prolazu navratio i popričao sa Slavenom..otvaranje početkom idućeg mjeseca..opći dojam..sve super..još kad izlog uredi ..5+

Otvaranje je 31.07. :)

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 22/07/2020 : 21:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Svakako pohvale na poduzetništvu i puno sreće u radu želim..... samo bi mi iskreno bilo draže da je barem jedna knjižara malo van centra grada jer ovako je ludnica oko parkinga. I SNK i Asteroid, pa sad i Slavenova su u krugu nekoliko stotina metara :)

Kaj se parkinga tiče ima parkinga u blizini cca 1 km.. Paromlin kod Vatroslava Lisinskog, cijena za cijeli dan je 10 kn. I onda se lijepo uputiš prema centru, a i ima javna garaža na Cvjetnom (Preradovićev trg), Tuškancu. Tako da je sve blizu.

Blizu? Parkiras kod Lisinskog i treba ti pola sata do striparnice i nazad... Nebuloza
Sto puta sam odustao od odlazaka u striparnice jer imaju katastrofalne lokacije (za vozače)

Katastrofalna lokacija?
Hmph.
Pa od Vatroslava, kroz podhodnik do Gajeve i Preradoviceve je gust prosetati. Kakvih po ure? Pa i da je, nes ti. To bice samo za Superove/one je tlaka i tesko.

glupavih li komentara

E tu ti je razlika izmedu mene i tebe, kao izmedu striparnice i Konzuma.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

4966 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 22/07/2020 : 21:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Katastrofalna lokacija?
Hmph.

glupavih li komentara

Čemu uopće ići u striparnice? Skineš lipo skenove od doma i bog.
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 22/07/2020 : 22:32:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vukozec

Zašto kupovat hranu? Skineš fotke sa neta i najedeš se :)

Moj strip
Moje aukcije
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/07/2020 : 05:06:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

E ta je dobra!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

nenno
Advanced Member

Croatia
3070 Posts

Member since 15/08/2003

Posted - 23/07/2020 : 08:12:41  Show Profile Show Extended Profile  Send nenno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

E ta je dobra!

Odlično ako si na dijeti ali da ne skrenemo sa teme, ja sam se požalio na parking, ali nije to takav krucijalan problem kako možda izgleda... lokacija u centru grada je svakako atraktivna i razumljiv mi je taj potez (puno prolaznika, turista....)

„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“
"...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Go to Top of Page

LuckyDuck81
Starting Member

14 Posts

Member since 15/07/2019

Posted - 23/07/2020 : 09:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send LuckyDuck81 a Private Message  Reply with Quote
Kada se onda službeno otvara? Vidim na Jutarnjem da je datum 24.07., tu se piše o 31.07. pa ako netko zna službeno :-)
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7311 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 23/07/2020 : 10:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LuckyDuck81

Kada se onda službeno otvara? Vidim na Jutarnjem da je datum 24.07., tu se piše o 31.07. pa ako netko zna službeno :-)

31.07. Potvrđeno na službenom fejsu.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 23/07/2020 : 10:29:07  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LuckyDuck81

Dobar dan i pozdrav!
Službeno otvaramo 31.07 a u ponedjeljak ćemo detaljno obavjestiti svekoliko pučanstvo o akcijama,reakcijama i programu usred epidemioloških kanona :)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26824 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/07/2020 : 10:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Čestitke.:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 23/07/2020 : 10:32:38  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Za sve koji nas posjete a parkiraju u javnoj garaži u Cvjetnom trgu vrijedi kava,viljamovka,hennessy i itd.. ,
za sve , osim za Supermarka
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 23/07/2020 : 10:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Uz otvaranje Frakturine knjižare, ovo mi je jedna od najlipših vijesti u zadnje vrime. S guštom ću navratit, a novinskog Spideyja san se ionako sprema skupljat u originalu. Podržat ću i domaće izdanje. :)

Imam ti novinske originale,uskoro mi neće trebati , a jedinica je već komplicirana
Go to Top of Page

Dalen
Senior Member

Croatia
2269 Posts

Member since 13/03/2003

Posted - 23/07/2020 : 18:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Dalen a Private Message  Reply with Quote
Bravo za Spideyja! Jedva čekam. Samo naprijed! Bilo što od Marvela da izdate ću uzimati. Ne volim sve, ali barem podrška.
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 24/07/2020 : 11:37:44  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
Svaka čast Slavenu!!! BRAVO!!!
Konačno striparnica koja izgleda vrhunski in gdje ima mesta čak i za sjesti i prolistati strip... nadam se potpisivanjima raznih izdanja, izložba originala.... ima tu par stvari koje kod nas več godinama prakticira stripartnica Buch a u Hrvatskoj nekako ne zažive.
A na FB vidim da konkurencija zaista pravi čuda i sada su i S2K ponudili neke odlične popuste da pozdrave svoje nove kolege

Jedva čekam da se vidimo u ovim zaista ljepim prostorima. Čestitke.

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

cbarks
Junior Member

Slovenia
339 Posts

Member since 22/09/2002

Posted - 24/07/2020 : 12:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send cbarks a Private Message  Reply with Quote
A kad bi još u toj novoj striparnici radio neko tko bi znao ljubazno stranki objasniti i preporučiti koji strip da nabavi i zašto...gdje bi vam bio kraj?!?
Nešto takvo ljudi još nisu videli...

It´s a must for every serious collector!!
Go to Top of Page

maddjuro
Average Member

672 Posts

Member since 08/01/2008

Posted - 25/07/2020 : 02:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send maddjuro a Private Message  Reply with Quote
Zna li se u koliko je sati otvaranje
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 28/07/2020 : 14:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by maddjuro

Zna li se u koliko je sati otvaranje

od 10.30 do 19.30
Go to Top of Page

veber
Senior Member

1124 Posts

Member since 18/09/2002

Posted - 28/07/2020 : 14:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send veber a Private Message  Reply with Quote
Povodom otvorenja naše strip-knjižare, na tportalu se odvija nagradna igra na kojoj možete osvojiti jedno od četiri ponuđena izdanja CRŠ-a. Klik! ️👇

https://www.tportal.hr/kultura/clanak/poklanjamo-stripove-povodom-otvorenja-knjizare-torpedo-comics-nagcl-20200728?fbclid=IwAR1aQZXeNsLw0nujwQ1S4ANKNDLg9Q3OzEyWkdUqYiPUmwihnMryAG_U73k
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3023 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 28/07/2020 : 17:28:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message  Reply with Quote
lokacija je vrhunska.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15786 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 28/07/2020 : 19:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ja jedva cekam da to vidim...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 28/07/2020 : 19:40:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message  Reply with Quote
Navratit će se najesen.

Trljam ruke.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000