Odlično izgleda ova striparnica - prostrano i sa puno svjetla, police pregledne, asortiman raznolik. Lokacija isto skroz ok. Pravi potez za dodatnu popularizaciju stripa na ovim prostorima. Sretno u radu i vidimo se prvom prilikom kad prilike dopuste.
Bas odlicno izgleda, istina. Nadam se da cemo skupa unutra uci, kad ovo sranje zavrsi. Najbolje za neki od koncerata u buducnosti kojima se nadam, a koji mi vec vraski tesko fale.
Svakako pohvale na poduzetništvu i puno sreće u radu želim..... samo bi mi iskreno bilo draže da je barem jedna knjižara malo van centra grada jer ovako je ludnica oko parkinga. I SNK i Asteroid, pa sad i Slavenova su u krugu nekoliko stotina metara :)
Kaj se parkinga tiče ima parkinga u blizini cca 1 km.. Paromlin kod Vatroslava Lisinskog, cijena za cijeli dan je 10 kn. I onda se lijepo uputiš prema centru, a i ima javna garaža na Cvjetnom (Preradovićev trg), Tuškancu. Tako da je sve blizu.
Blizu? Parkiras kod Lisinskog i treba ti pola sata do striparnice i nazad... Nebuloza Sto puta sam odustao od odlazaka u striparnice jer imaju katastrofalne lokacije (za vozače)
Katastrofalna lokacija? Hmph. Pa od Vatroslava, kroz podhodnik do Gajeve i Preradoviceve je gust prosetati. Kakvih po ure? Pa i da je, nes ti. To bice samo za Superove/one je tlaka i tesko.
glupavih li komentara kad ideš u Konzum parkiraš li 15 min od Konzuma ili na njihovo parkiralište?
Svakako pohvale na poduzetništvu i puno sreće u radu želim..... samo bi mi iskreno bilo draže da je barem jedna knjižara malo van centra grada jer ovako je ludnica oko parkinga. I SNK i Asteroid, pa sad i Slavenova su u krugu nekoliko stotina metara :)
Kaj se parkinga tiče ima parkinga u blizini cca 1 km.. Paromlin kod Vatroslava Lisinskog, cijena za cijeli dan je 10 kn. I onda se lijepo uputiš prema centru, a i ima javna garaža na Cvjetnom (Preradovićev trg), Tuškancu. Tako da je sve blizu.
Blizu? Parkiras kod Lisinskog i treba ti pola sata do striparnice i nazad... Nebuloza Sto puta sam odustao od odlazaka u striparnice jer imaju katastrofalne lokacije (za vozače)
Katastrofalna lokacija? Hmph. Pa od Vatroslava, kroz podhodnik do Gajeve i Preradoviceve je gust prosetati. Kakvih po ure? Pa i da je, nes ti. To bice samo za Superove/one je tlaka i tesko.
glupavih li komentara kad ideš u Konzum parkiraš li 15 min od Konzuma ili na njihovo parkiralište?
E tu ti je razlika izmedu mene i tebe, kao izmedu striparnice i Konzuma.
Čemu uopće ići u striparnice? Skineš lipo skenove od doma i bog.
Originally posted by vukozec Čemu uopće ići u striparnice? Skineš lipo skenove od doma i bog.
Zašto kupovat hranu? Skineš fotke sa neta i najedeš se :)
E ta je dobra!
Odlično ako si na dijeti ali da ne skrenemo sa teme, ja sam se požalio na parking, ali nije to takav krucijalan problem kako možda izgleda... lokacija u centru grada je svakako atraktivna i razumljiv mi je taj potez (puno prolaznika, turista....)
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Kada se onda službeno otvara? Vidim na Jutarnjem da je datum 24.07., tu se piše o 31.07. pa ako netko zna službeno :-)
Dobar dan i pozdrav! Službeno otvaramo 31.07 a u ponedjeljak ćemo detaljno obavjestiti svekoliko pučanstvo o akcijama,reakcijama i programu usred epidemioloških kanona :)
Za sve koji nas posjete a parkiraju u javnoj garaži u Cvjetnom trgu vrijedi kava,viljamovka,hennessy i itd.. , za sve , osim za Supermarka
Uz otvaranje Frakturine knjižare, ovo mi je jedna od najlipših vijesti u zadnje vrime. S guštom ću navratit, a novinskog Spideyja san se ionako sprema skupljat u originalu. Podržat ću i domaće izdanje. :)
Imam ti novinske originale,uskoro mi neće trebati , a jedinica je već komplicirana
Svaka čast Slavenu!!! BRAVO!!! Konačno striparnica koja izgleda vrhunski in gdje ima mesta čak i za sjesti i prolistati strip... nadam se potpisivanjima raznih izdanja, izložba originala.... ima tu par stvari koje kod nas več godinama prakticira stripartnica Buch a u Hrvatskoj nekako ne zažive. A na FB vidim da konkurencija zaista pravi čuda i sada su i S2K ponudili neke odlične popuste da pozdrave svoje nove kolege
Jedva čekam da se vidimo u ovim zaista ljepim prostorima. Čestitke.
A kad bi još u toj novoj striparnici radio neko tko bi znao ljubazno stranki objasniti i preporučiti koji strip da nabavi i zašto...gdje bi vam bio kraj?!? Nešto takvo ljudi još nisu videli...