Author |
Topic |
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 22/07/2020 : 18:46:40
|
quote: Originally posted by Aco
Odlično izgleda ova striparnica - prostrano i sa puno svjetla, police pregledne, asortiman raznolik. Lokacija isto skroz ok. Pravi potez za dodatnu popularizaciju stripa na ovim prostorima. Sretno u radu i vidimo se prvom prilikom kad prilike dopuste.
Bas odlicno izgleda, istina. Nadam se da cemo skupa unutra uci, kad ovo sranje zavrsi. Najbolje za neki od koncerata u buducnosti kojima se nadam, a koji mi vec vraski tesko fale. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15641 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 22/07/2020 : 19:39:50
|
Danas u prolazu navratio i popričao sa Slavenom..otvaranje početkom idućeg mjeseca..opći dojam..sve super..još kad izlog uredi ..5+ |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 22/07/2020 : 19:43:28
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by nenno
Svakako pohvale na poduzetništvu i puno sreće u radu želim..... samo bi mi iskreno bilo draže da je barem jedna knjižara malo van centra grada jer ovako je ludnica oko parkinga. I SNK i Asteroid, pa sad i Slavenova su u krugu nekoliko stotina metara :)
Kaj se parkinga tiče ima parkinga u blizini cca 1 km.. Paromlin kod Vatroslava Lisinskog, cijena za cijeli dan je 10 kn. I onda se lijepo uputiš prema centru, a i ima javna garaža na Cvjetnom (Preradovićev trg), Tuškancu. Tako da je sve blizu.
Blizu? Parkiras kod Lisinskog i treba ti pola sata do striparnice i nazad... Nebuloza Sto puta sam odustao od odlazaka u striparnice jer imaju katastrofalne lokacije (za vozače)
Katastrofalna lokacija? Hmph. Pa od Vatroslava, kroz podhodnik do Gajeve i Preradoviceve je gust prosetati. Kakvih po ure? Pa i da je, nes ti. To bice samo za Superove/one je tlaka i tesko.
glupavih li komentara kad ideš u Konzum parkiraš li 15 min od Konzuma ili na njihovo parkiralište? |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8001 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 22/07/2020 : 19:53:58
|
Izdanja ovog izdavača malo su preskupa za mene, ali za novinskog Spidermana Romite i Leeja moraju se obezbediti sredstva.
|
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7311 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 22/07/2020 : 20:49:18
|
quote: Originally posted by risbozg
Danas u prolazu navratio i popričao sa Slavenom..otvaranje početkom idućeg mjeseca..opći dojam..sve super..još kad izlog uredi ..5+
Otvaranje je 31.07. :) |
And like that... he's gone. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Posted - 22/07/2020 : 21:01:51
|
Svakako pohvale na poduzetništvu i puno sreće u radu želim..... samo bi mi iskreno bilo draže da je barem jedna knjižara malo van centra grada jer ovako je ludnica oko parkinga. I SNK i Asteroid, pa sad i Slavenova su u krugu nekoliko stotina metara :)
Kaj se parkinga tiče ima parkinga u blizini cca 1 km.. Paromlin kod Vatroslava Lisinskog, cijena za cijeli dan je 10 kn. I onda se lijepo uputiš prema centru, a i ima javna garaža na Cvjetnom (Preradovićev trg), Tuškancu. Tako da je sve blizu.
Blizu? Parkiras kod Lisinskog i treba ti pola sata do striparnice i nazad... Nebuloza Sto puta sam odustao od odlazaka u striparnice jer imaju katastrofalne lokacije (za vozače)
Katastrofalna lokacija? Hmph. Pa od Vatroslava, kroz podhodnik do Gajeve i Preradoviceve je gust prosetati. Kakvih po ure? Pa i da je, nes ti. To bice samo za Superove/one je tlaka i tesko.
glupavih li komentara kad ideš u Konzum parkiraš li 15 min od Konzuma ili na njihovo parkiralište?
E tu ti je razlika izmedu mene i tebe, kao izmedu striparnice i Konzuma. |
|
|
vukozec
Advanced Member
4966 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 22/07/2020 : 21:55:54
|
glupavih li komentara kad ideš u Konzum parkiraš li 15 min od Konzuma ili na njihovo parkiralište?
Čemu uopće ići u striparnice? Skineš lipo skenove od doma i bog. |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Posted - 23/07/2020 : 05:06:38
|
quote: Originally posted by vukozec Čemu uopće ići u striparnice? Skineš lipo skenove od doma i bog.
Zašto kupovat hranu? Skineš fotke sa neta i najedeš se :)
E ta je dobra! |
|
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
Posted - 23/07/2020 : 08:12:41
|
quote: Originally posted by vukozec Čemu uopće ići u striparnice? Skineš lipo skenove od doma i bog.
Zašto kupovat hranu? Skineš fotke sa neta i najedeš se :)
E ta je dobra!
Odlično ako si na dijeti ali da ne skrenemo sa teme, ja sam se požalio na parking, ali nije to takav krucijalan problem kako možda izgleda... lokacija u centru grada je svakako atraktivna i razumljiv mi je taj potez (puno prolaznika, turista....) |
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..." |
|
|
LuckyDuck81
Starting Member
14 Posts
Member since 15/07/2019 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7311 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 23/07/2020 : 10:08:04
|
quote: Originally posted by LuckyDuck81
Kada se onda službeno otvara? Vidim na Jutarnjem da je datum 24.07., tu se piše o 31.07. pa ako netko zna službeno :-)
31.07. Potvrđeno na službenom fejsu. |
And like that... he's gone. |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 23/07/2020 : 10:29:07
|
quote: Originally posted by LuckyDuck81
Kada se onda službeno otvara? Vidim na Jutarnjem da je datum 24.07., tu se piše o 31.07. pa ako netko zna službeno :-)
Dobar dan i pozdrav! Službeno otvaramo 31.07 a u ponedjeljak ćemo detaljno obavjestiti svekoliko pučanstvo o akcijama,reakcijama i programu usred epidemioloških kanona :) |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26824 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 23/07/2020 : 10:32:38
|
Za sve koji nas posjete a parkiraju u javnoj garaži u Cvjetnom trgu vrijedi kava,viljamovka,hennessy i itd.. , za sve , osim za Supermarka |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 23/07/2020 : 10:34:25
|
quote: Originally posted by vice
Uz otvaranje Frakturine knjižare, ovo mi je jedna od najlipših vijesti u zadnje vrime. S guštom ću navratit, a novinskog Spideyja san se ionako sprema skupljat u originalu. Podržat ću i domaće izdanje. :)
Imam ti novinske originale,uskoro mi neće trebati , a jedinica je već komplicirana |
|
|
Dalen
Senior Member
Croatia
2269 Posts
Member since 13/03/2003 |
Posted - 23/07/2020 : 18:16:51
|
Bravo za Spideyja! Jedva čekam. Samo naprijed! Bilo što od Marvela da izdate ću uzimati. Ne volim sve, ali barem podrška. |
|
|
cbarks
Junior Member
Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 24/07/2020 : 11:37:44
|
Svaka čast Slavenu!!! BRAVO!!! Konačno striparnica koja izgleda vrhunski in gdje ima mesta čak i za sjesti i prolistati strip... nadam se potpisivanjima raznih izdanja, izložba originala.... ima tu par stvari koje kod nas več godinama prakticira stripartnica Buch a u Hrvatskoj nekako ne zažive. A na FB vidim da konkurencija zaista pravi čuda i sada su i S2K ponudili neke odlične popuste da pozdrave svoje nove kolege
Jedva čekam da se vidimo u ovim zaista ljepim prostorima. Čestitke. |
It´s a must for every serious collector!! |
|
|
cbarks
Junior Member
Slovenia
339 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 24/07/2020 : 12:16:07
|
A kad bi još u toj novoj striparnici radio neko tko bi znao ljubazno stranki objasniti i preporučiti koji strip da nabavi i zašto...gdje bi vam bio kraj?!? Nešto takvo ljudi još nisu videli... |
It´s a must for every serious collector!! |
|
|
maddjuro
Average Member
672 Posts
Member since 08/01/2008 |
|
veber
Senior Member
1124 Posts