forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Koji strip ste danas kupili, ukrali, dobili... :)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 524

anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/07/2020 : 21:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
dobre kupovine Kandrakse

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 29/07/2020 : 22:22:25  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

dobre kupovine Kandrakse

Hvala. Orlove sam dugo ganjao, a nemam pojma sta sam ovoliko cekao sa Asteriksom, zaista sjajno izdanje...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2999 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 30/07/2020 : 13:26:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote

Pumpaj
Go to Top of Page

alaniusfordius
Senior Member

1022 Posts

Member since 10/04/2017

Posted - 30/07/2020 : 16:49:35  Show Profile Show Extended Profile  Send alaniusfordius a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kandraks

Izvini gde si nabavio komplet? Ima li ga jos u Makondu?
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3925 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 30/07/2020 : 18:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message  Reply with Quote
Stvarno ne znam. Ovaj svoj komplet sam nabavio od jednog drugara iz Brčkog čiji sam oglas vidio na olx.ba. Čim sam ga ugledao i to u glanc stanju, nisam se nimalo premišljao da ga uzmem jer ga ganjam već duže vrijeme...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 30/07/2020 : 22:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12277 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 31/07/2020 : 01:09:30  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
@Hajo, mocna kupovina! Stvarno impresivno! Je l si ove rasprodate Fibrine kolorke nabavio preko oglasa na prodaja stripovi Balkan?

@jagodanbg, javi kakav je Vulverin Oruzje X, bas se razmisljam da li da ga nabavim.

Edited by - going going on 31/07/2020 01:10:29
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 31/07/2020 : 17:45:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

@Hajo, mocna kupovina! Stvarno impresivno! Je l si ove rasprodate Fibrine kolorke nabavio preko oglasa na prodaja stripovi Balkan?

Hehe, niti jedan strip nisam tamo uzeo. Nešto preko aukcija, nešto iz knjižara... ;)

Go to Top of Page

jagodanbg
Senior Member

2999 Posts

Member since 17/07/2019

Posted - 31/07/2020 : 19:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jagodanbg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going
@jagodanbg, javi kakav je Vulverin Oruzje X, bas se razmisljam da li da ga nabavim.

Ne znam kada ce doci na red, a greota da propustis Leteci start 🙂 samo jedna crvena, sta te briga, a kapiram da ne moze biti mnogo los 🙂

Pumpaj
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 31/07/2020 : 21:44:21  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
dva najveća kupca rasprodanih Fibri su AleksandarN i Hajo;ali dok je Aleksandar novi u svetu albuma,i upao je u priču kad se već puno toga rasprodalo,Hajo je u materiji već poodavno,i ne kapiram kako je propustio sve ove naslove.

Jedino ako nije bio striktno u bonelijani,pa se uključio u prave sttvari tek od skoro.

I samo me zanima da li su obojica nabavili svoj primerak Ženskog stipa na Balkanu?

Markose,do neba ti hvala!!!
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2081 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 31/07/2020 : 22:32:17  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:

dva najveća kupca rasprodanih Fibri su AleksandarN i Hajo;ali dok je Aleksandar novi u svetu albuma,i upao je u priču kad se već puno toga rasprodalo,Hajo je u materiji već poodavno,i ne kapiram kako je propustio sve ove naslove.

Jedino ako nije bio striktno u bonelijani,pa se uključio u prave sttvari tek od skoro.

I samo me zanima da li su obojica nabavili svoj primerak Ženskog stipa na Balkanu?

Nisam i ne planiram da ga nabavim. Ako je neko voljan da mi pokloni sa zadovoljstvom cu prodati poklon.

Ne zaostajem mnogo, nabavio sam skoro sve sto je rasprodato a da me zanima. Jos malo i to je to, samo da pratim ovo sto izlazi tj. sto me zanima jer ne uzimam sve, samo ono sto mi je zanimljivo.

Kao sto znas, odrastao sam na revijama, Alan Fordu, bonellijani i slicno. Albume sam citao od Decjih Novina, Marketprinta... Sad mi je super sto skoro to sve mogu da nabavim u kvalitetnom izdanju i jos gomila toga sto mi je nepoznato.
Pravio sam veliku pauzu u citanju stripa od kraja srednje skole pa do pre 3 godine. Zaludjivah se raznim knjigama mracnih i filozofsko-psiholoskih tema. Sad je strip primaran.

Hajo ceka da se nesto rasproda pa tek onda da nabavi.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx

Edited by - AleksandarN on 31/07/2020 22:35:18
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 01/08/2020 : 01:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tja, šta da ti kažem... nisam nikad bio striktno rob Bonellija, ali mi je bio nekako primaran, da... superherojština me oduvijek privlačila, ali nije bila nešto dostupna na "našim" jezicima (ne računam Stripoteke, Zabavnike itd., to nikad nije bio moj kap of ti)... čim su počeli izlaziti TBOM i slične slastice odmah sam navalio na njih... Fibra mi još uvijek nije bila na nišanu, što zbog financijske nemogućnosti što zbog moje nezrelosti :D.... sad pomalo i ona dolazi na red pa su mi logično prve na redu rasprodane knjige i one koje su mi tematski i kvalitativno (čitaj: one koje su lijepo nacrtane i cjenovno povoljne ) privlačne...

P.S. Ne, nisam nabavio ŽSNB, a kako se kreću cijene i to što ga uopće nema ni za lijek, mislim da ni neću...

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/08/2020 : 22:17:06  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ricciardija već progutao. Ne znam šta sam čekao do sada sa ovim biserom

Sclavija nikad dosta. Imam vč superbook, ali Roi na većem formatu i Sclavi na oriđiđi jezičkim drogama...

Imam već par godina, ali em se nisam hvalio em mi je upravo došlo sa moje police u RS

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 01/08/2020 22:20:40
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12277 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/08/2020 : 00:22:03  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Ricciardija već progutao. Ne znam šta sam čekao do sada sa ovim biserom

Komesar Ricardi mi nije legao. Barem taj prvi broj. Ne verujem da cu da nabavljam ostatak. Vise me interesuje Merkurio Loi i nikako da krenem s njim u izdanju Carobne knjige.

Patak, je l si procitao Betmena Zemlju jedan i Crno ogledalo? Vidim da si ih okacio par stranica unazad. Ja sam oba procitao nedavno i jako sam zadovoljan procitanim, pogotovo kod Crnog ogledala.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10859 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 05/08/2020 : 21:56:33  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 06/08/2020 : 22:29:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6451 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/08/2020 : 17:03:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Jedna skromna od Fibre:

I onda jedna ne baš skromna LL iz Babilona:

@Emirem: Što samo redovni NN, ništa ovo drugo...ili?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 07/08/2020 17:03:32
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/08/2020 : 20:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Fino si se ti isprsio u ovoj turi
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6451 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/08/2020 : 09:11:25  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Fino si se ti isprsio u ovoj turi

A je da.
Samo ja to plaćam kako izlazi, pa je mrvu lakše podnjeti.

Go to Top of Page

RadioClash
Senior Member

Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts

Member since 20/11/2015

Posted - 08/08/2020 : 17:30:25  Show Profile Show Extended Profile  Send RadioClash a Private Message  Reply with Quote

"Gambare Gambare Senpai"
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6451 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/08/2020 : 19:54:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RadioClash

Asuka!
Kolko te koštala ako nije tajna?

Go to Top of Page

RadioClash
Senior Member

Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts

Member since 20/11/2015

Posted - 08/08/2020 : 21:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send RadioClash a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH
Asuka!
Kolko te koštala ako nije tajna?

5 dolara i 4 mjeseca čekanja

"Gambare Gambare Senpai"
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 09/08/2020 : 09:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

Jozzinelli
Senior Member

1680 Posts

Member since 10/04/2011

Posted - 09/08/2020 : 11:26:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Jozzinelli a Private Message  Reply with Quote

Mek Koj nema alternativu
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 09/08/2020 : 18:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page
Page: of 524 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.88 seconds. Snitz Forums 2000