Ja bih radije ovo na nekom hrvatskom pa ako netko prodaje Bookglobe po nekoj normalnoj cijeni nek baci neki p.m. -kak sam ubio sad sa neodređenim zamjenicama. Kult!
Ak se ne nađe nitko onda i ja krenem s Bulbišom. Ionak sam sucker za stari kolor.
Btw i mene isto čudi da se netko od stare garde sada prvi put susreće sa legendom. Nije da ga nije bilo, što po revijama što u Marketprintovom albumskom formatu koji je bio valjda u svakoj knjižnici. Čisto info za početnike- prve dvije- tri priče je malo načelo vrijeme ali i dalje to ima šarma o kojima neki moderni i razvikani stripovi mogu samo sanjati.
Čisto info za početnike- prve dvije- tri priče je malo načelo vrijeme ali i dalje to ima šarma o kojima neki moderni i razvikani stripovi mogu samo sanjati.
Nuff said! Potpisujem.
Mada možda se radi o prvih 6, ali meni su i one drage.
Čisto info za početnike- prve dvije- tri priče je malo načelo vrijeme ali i dalje to ima šarma o kojima neki moderni i razvikani stripovi mogu samo sanjati.
Nuff said! Potpisujem.
Mada možda se radi o prvih 6, ali meni su i one drage.
Želite reći da kvaliteta raste kako serijal ide? najs
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Ja imam od Dečjih novina, Epica i Bookglobea, revije ne računam. Ako bude izdanje na razini Asterixa isplati se kupiti ga!
Takoder. Ali brale ovo Bluberi, ma daj. Pari zajebancija...
Što ti smeta Bluberi?
Nije li on, Blueberry?
Nije. Tako se samo piše kod onih koji ne transkribuju imena. Kod ovih koji transkribuju piše se onako kako se izgovara... Mada se i kod ovih prvih isto tako izgovara...