forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

kifi
Junior Member

449 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 06/10/2020 : 08:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message
Trump zaražen, ošo u bolnicu, dobio lijek i malo sisao kisika i nakon tri dana se izliječen vratio doma. Pametnom dosta. A nas obične ljude i dalje drže na lancu sa brnjicama na ustima. Tko j..e ljudska prava.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/10/2020 : 09:03:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Ljudska prava ne postoje, mislim, tako kako ti to zamišljaš. Odnosno, ovo ti je dobra škola.
Samo sumnjam da će ljudi iz ovoga izvući pouku. I dalje će brbljati (o ljudskim pravima i slično).

Pravo postoji samo (i jedino tamo) gdje postoji moć da ga i realiziraš.
Trump ima prekooceanske krstarice, raketne pogone i ostvareni mandat = on može realizirati "ljudsko pravo".
Ti nemaš te atribute, ali moraš naći neke druge i hopla: da vidiš kako ćeš ostvarivati ljudska prava. Recimo, ovo je zanimljivo ljudsko pravo: odeš u dućanu tamo kod pašteta i konzervi i to pod kutem da te ne vidi uprava i skineš masku. Ako netko nešto pita, kažeš: "Pa ne, samo mi je, ovaj, tu mi se..."
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 06/10/2020 : 10:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Top Epidemiologists DESTROY Dr. Fauci On Lockdowns, Media Completely Silent:
https://www.thedailyfodder.com/2020/10/aier-hosts-top-epidemiologists-authors.html

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 06/10/2020 10:28:22
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 06/10/2020 : 11:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by GGG
Ali medicina kao aplikativna nauka nije (a i ne može biti) potpono eksaktna

Lijepo kaži da ni ti ni biokemičari ni radna skupina eksperata ni stručni stožeri ni trustovi mozgova nemate pojma o ovome što se događa, umjesto da se ovako obilaznim putem izmotavaš.

Ja se ne držim ničega, ne slušam uopće što kaže ovaj ili onaj i vidi me kakav sam: da se smrzneš.
Fućka mi se za maske, dezinfekciju, temperaturu, upale grla; tamo gdje me natjeraju, na poslu, dućanu, nataknem tu bedastu masku i opet ju maknem čim mi se ukaže prilika.

Puno više pomaže pogledati jednog Stallonea u Over the Top nego sve maske svijeta i svi biokemičari (pogotovo ne pomažu biokemičari koji čitaju stripove. uostalom, loše.)

...hmm, tebe baš ne bi postavio u prvi red zagovornika new age medicine, ali kako kažu, svakome svoje

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/10/2020 : 12:14:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
dobro si to mislio, jer meni se fućka za bilo kakav new age.
jedino mi nije jasan tvoj stav oko ovih gluposti s koronom. hvališ maskice, savjete, grozničavo traganje za cjepivom, mas histeriju?
ti jesi duhovno manjkav, ali ipak ne toliko da bi pisao u rangu s jednim polijem, beageom i takvima. tvoja manjkavost je drukčije prirode, i čak imaš neke uvide u nešto. zato kažem, nije mi jasno što uopće ovdje radiš, pišeš sa smrtnicima o smrtnim temama na smrtnički način.
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 06/10/2020 : 12:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ovakovo brzo, i očekivano, puštanje trumpa iz bolnice još samo po sto osamdeset devet tisućiti put pokazuje kolika je korona medijsko-znanstveno-politička manipulacija masama na globalnom nivou.
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 06/10/2020 : 14:58:28  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

dobro si to mislio, jer meni se fućka za bilo kakav new age.
jedino mi nije jasan tvoj stav oko ovih gluposti s koronom. hvališ maskice, savjete, grozničavo traganje za cjepivom, mas histeriju?
ti jesi duhovno manjkav, ali ipak ne toliko da bi pisao u rangu s jednim polijem, beageom i takvima. tvoja manjkavost je drukčije prirode, i čak imaš neke uvide u nešto. zato kažem, nije mi jasno što uopće ovdje radiš, pišeš sa smrtnicima o smrtnim temama na smrtnički način.

Oni moji postovi su, istina, bili više na tehničku stranu, ali kao odgovor cortu33, koji je je pustio link na nekakvog dilera vitaminima, koji kao marketinšku strategiju fura nekakav Deepak Chopra vitalizam, pa je tu bilo potrebno malo više argumenata

Ali u vezi covida je moj stav isti kao 29.2.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=51100&REPLY_ID=2304876

Problem epidemije Covid--a nije toliko stvar infekcije, več s jedne strane informacijskog overloada i još više odgovora uglavnom nespremnih i večinom nesposobnih državnih organa. -3.9 sam u malo dužem postu napisao sljedeče:

Glavni problem kod COVID-a nisu nekakvi procenti, več distribucija po dobima - ispod 35 smrtnost je zanemariva, kod 55 godina je gripa×10, a kod starijih pacienata su stvari puno ozbiljnije. Znači, rizik za širenje je jednak kod svih, a rizik za smrt je kod starijih puno veči. I,ruku na srce, zbog 15% kod 85-godišnjaka nitko ne brine, ali 0,7% kod 55 godišnjaka je več ozbiljna stvar. Problem odjednom nije više medicinski več društven - znači u kolikoj mjeri sam se spreman odreći gostionica, nogometa, putovanja,...da tamo neki penziči požive još 3 ili 5 godina?

Znači naša zapadna društva su se (bar za sada) odlučila, da se ide na te i takve mjere. I tu na žalost nekakve svobode nema. Pa kako god lično mislio da su mjere glupe i beskorisne, odlučio sam da ih u nekoj razumnoj mjeri poštujem.
Ali za one, koji iskorištavaju strah i neznanje, te šire laži i gluposti, zbog profita ili samo trolanja, dovoljno dobra je samo dupla doza biokemijskih argumenata.

A od linkova sam postavio tako »maskoljupca« Bevanda, kao i skeptika Frankfurt Zack-a
https://twitter.com/zorinaq
https://twitter.com/FrankfurtZack

Još jedna stvar je zanimljiva - dok se političari i mediji razbacuju brojem testova infekciju sa koronom, svi bježe ko vrag od tamijana od imunološkog testiranja, znači testiranja koje bi pokazalo, da li je netko prebolio covid i stjekao imunitet. Takvi ljudi bi mogli funkcionirati bez ograničenja u privatnom i poslovnom životu, Ali pošto politika niti približno nije sposobna sprovesti nešto takvo, bez da sve skupa ode u 3PM (možda u Švedskoj), jednostavnije se razbacivati, mjerama, testovima, aplikacijama….

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 06/10/2020 : 15:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Uf, još i ovo (moglo bi to i u topic USA 2020 ili onaj o cjepljenju)

Kongres antivaksera, covid denialista Qanon pristaša
https://respectfulinsolence.com/2020/10/05/ampfest-antivaxxers-team-up-with-qanon-and-covid-19-cranks/

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 06/10/2020 : 15:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

Znači naša zapadna društva su se (bar za sada) odlučila, da se ide na te i takve mjere. I tu na žalost nekakve svobode nema. Pa kako god lično mislio da su mjere glupe i beskorisne, odlučio sam da ih u nekoj razumnoj mjeri poštujem.
Ali za one, koji iskorištavaju strah i neznanje, te šire laži i gluposti, zbog profita ili samo trolanja, dovoljno dobra je samo dupla doza biokemijskih argumenata

Ovo je suština cijele priče oko ovog virusa.

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 06/10/2020 16:14:58
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 06/10/2020 : 17:16:20  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Jel ovo netko od forumaša?
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/starci-preklinjali-dok-su-ih-odvozili-gazda-pod-trijemom-pio-pivo-meni-je-sve-ovo-reklama-15023334

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47475 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 06/10/2020 : 17:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/starci-preklinjali-dok-su-ih-odvozili-gazda-pod-trijemom-pio-pivo-meni-je-sve-ovo-reklama-15023334

ništa čudno za hr i velike vjernike...

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5351 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 06/10/2020 : 17:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:

Ajme meni koji amaterski članak, koja hrpa baljezganja...danas baš svatko može biti novinar
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 06/10/2020 : 19:01:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by GGG

Oni moji postovi su, istina, bili više na tehničku stranu, ali kao odgovor cortu33, koji je je pustio link na nekakvog dilera vitaminima, koji kao marketinšku strategiju fura nekakav Deepak Chopra vitalizam, pa je tu bilo potrebno malo više argumenata

Ali u vezi covida je moj stav isti kao 29.2.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=51100&REPLY_ID=2304876

Problem epidemije Covid--a nije toliko stvar infekcije, več s jedne strane informacijskog overloada i još više odgovora uglavnom nespremnih i večinom nesposobnih državnih organa. -3.9 sam u malo dužem postu napisao sljedeče:

Glavni problem kod COVID-a nisu nekakvi procenti, več distribucija po dobima - ispod 35 smrtnost je zanemariva, kod 55 godina je gripa×10, a kod starijih pacienata su stvari puno ozbiljnije. Znači, rizik za širenje je jednak kod svih, a rizik za smrt je kod starijih puno veči. I,ruku na srce, zbog 15% kod 85-godišnjaka nitko ne brine, ali 0,7% kod 55 godišnjaka je več ozbiljna stvar. Problem odjednom nije više medicinski več društven - znači u kolikoj mjeri sam se spreman odreći gostionica, nogometa, putovanja,...da tamo neki penziči požive još 3 ili 5 godina?

Ali za one, koji iskorištavaju strah i neznanje, te šire laži i gluposti, zbog profita ili samo trolanja, dovoljno dobra je samo dupla doza biokemijskih argumenata.

A od linkova sam postavio tako »maskoljupca« Bevanda, kao i skeptika Frankfurt Zack-a
https://twitter.com/zorinaq
https://twitter.com/FrankfurtZack

Još jedna stvar je zanimljiva - dok se političari i mediji razbacuju brojem testova infekciju sa koronom, svi bježe ko vrag od tamijana od imunološkog testiranja, znači testiranja koje bi pokazalo, da li je netko prebolio covid i stjekao imunitet. Takvi ljudi bi mogli funkcionirati bez ograničenja u privatnom i poslovnom životu, Ali pošto politika niti približno nije sposobna sprovesti nešto takvo, bez da sve skupa ode u 3PM (možda u Švedskoj), jednostavnije se razbacivati, mjerama, testovima, aplikacijama….

E pa tako mi kaži.
Ovo je dobar tvoj post i čak bismo se mi našli.
Jedino možda bih primijetio: ne pratim baš ovaj topic i čak mi ni sam corto33 nije jasan što ga toliko okupira, ali nikako ne bih stavljao njega (corta33) u kontekst "širenja laži i trolanja". Naprotiv, čini mi se da je on vrlo sabran i razmišlja. Kažem, zašto ga ova korona toliko okupira, to ne znam.

U svakom slučaju, ova histerija, ovo bombardiranje ljudi koji se ni inače ne snalaze u svijetu (što je bitno-što je nebitno), to je skroz promašeno. I pogrešno. I čak je vrlo moguće da je disbalans: veća šteta nego korist svih tih tobožnjih mjera. Jer, čovjek ne živi u nekakvom vakuumu pa da bi sad jedino na svijetu bila važna korona... a javni prostor je praktički zatrovan smećem, pa to posljeduje da se događaju maladaptacije na koje se uopće ne obraća pažnja, nisu ni na horizontu zbog ove masovne histerije koja traje već pola godine ili više.
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 06/10/2020 : 20:18:44  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:

Članak koji savršeno opisuje jedan od ključnih problema ove države. Znači, stari ljudi se sporazumno dogovore sa vlasnikom doma da ih zbrine jer nisu zadovoljni s uslugom koju im pruža državni dom, ali koji zato ima sve "potrebne dozvole". I umjesto da se neki zapitaju zašto država otežava pod izlikom "zaštite potrošaća" otvaranje privatnih domova raznoraznim restrikcijama koje je pisao neki tenkre sa stranačkom iskaznicom, oni eto prozivaju ovog vlasnika kao da je riječ o bešćutnom kriminalcu koji je oteo te starce i na silu im uzimao novac.

Bogtejebo, ne zna se što je užasnije, to što bolničari odvode te ljude protiv njihove volje ili Beagejini postovi na ovom topicu.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2542 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 06/10/2020 : 21:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:

Da li ljudi uopće shvataju, da su hospitalizirali zdrave PCR pozitivne protiv njihove volje?!
I okomili se baš na starije koji vjerovatno nikoga nemaju da jih brani.
Ne znam, koliko bi se vama svidjalo, da vas netko testira i hospitalizira a vama ništa ne bi bilo.
U Sloveniji sada već mjere, da ni privatno ne smije biti više od 10 ljudi zajedno.

Ali dobro kaže taj gazda - sve je to reklama - samo što je dosta agresivnija nego inaće.

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2542 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 06/10/2020 : 21:56:12  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
Originally posted by GGG
Glavni problem kod COVID-a nisu nekakvi procenti, več distribucija po dobima - ispod 35 smrtnost je zanemariva, kod 55 godina je gripa×10, a kod starijih pacienata su stvari puno ozbiljnije. Znači, rizik za širenje je jednak kod svih, a rizik za smrt je kod starijih puno veči. I,ruku na srce, zbog 15% kod 85-godišnjaka nitko ne brine, ali 0,7% kod 55 godišnjaka je več ozbiljna stvar.

Koja glupost, ovim si baš promašio loptu.
Od 65+ godišnjaka koji su umrli sa novim koronavirusom više od 95% su bili hronićni bolesnici.
Ne bih rekao da je inaće u 65+ populaciji 95% hronićnih bolesnika.
Nisu faktor godine nego već postojeće hronićne bolesti.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/need-extra-precautions/people-with-medical-conditions.html

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/10/2020 : 22:08:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Korona propaganda je već dosegnula visok nivo manipulacije zaslijepljenim ljudima, tako da isti niti ne mogu shvatiti u kakvoj igri sudjeluju.
Baš mi je drago što se Trump ispišao po koronaškim pičkicama koje su podlegle masovnoj histeriji, najbolji njegov potez u zadnjih godinu dana.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/10/2020 : 22:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:

Ajme meni koji amaterski članak, koja hrpa baljezganja...danas baš svatko može biti novinar

Naravno, samo moraš pisati ono što ti nadređeni kaže i nema problema, pa to može svaka ameba i bilo koji jednostanični organizam.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 06/10/2020 : 23:21:28  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://summit.news/2020/10/05/new-technology-refuses-entrance-to-shops-if-youre-not-wearing-a-face-mask/

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 07/10/2020 : 01:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by GGG
Glavni problem kod COVID-a nisu nekakvi procenti, več distribucija po dobima - ispod 35 smrtnost je zanemariva, kod 55 godina je gripa×10, a kod starijih pacienata su stvari puno ozbiljnije. Znači, rizik za širenje je jednak kod svih, a rizik za smrt je kod starijih puno veči. I,ruku na srce, zbog 15% kod 85-godišnjaka nitko ne brine, ali 0,7% kod 55 godišnjaka je več ozbiljna stvar.

Koja glupost, ovim si baš promašio loptu.
Od 65+ godišnjaka koji su umrli sa novim koronavirusom više od 95% su bili hronićni bolesnici.
Ne bih rekao da je inaće u 65+ populaciji 95% hronićnih bolesnika.
Nisu faktor godine nego već postojeće hronićne bolesti.

https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/need-extra-precautions/people-with-medical-conditions.html

Ako ne bi brisao (i možda pročitao) moju zadnju rečenicu - nitko ne govori o tome, da korona sječe sve od reda, več da bi ti ljudi, koji su na kraju života, bez nje poživjeli koju godinu više. Po tvojoj logici, ako imaš, naprimjer, popuštanje srca, (koje je terminalno, ali se dosta uspješno ublaži ljekovima), pod odmah bi morao dobiti metak u glavu, da ne dižeš bezveze statistiku i plašiš pošten svjet

Osim toga, koliko 70- i 80-godišnjaka bez hroničnih bolesti ili nekih drugih problema ima? 3%, 5%, 10%? Čak i da su formalno super zdravi, starost uzima svoj danak - kapacitet pluča pada, lošije je odvajanje vode i nebroj drugih nedača. Sve to skupa apriori ne ubije nikog, več samo povečava rizik, da do smrti dođe. I nitko nije 5%, 10% ili 20% mrtav, več je mrtav ili nije, dok se ti procenti vide tek na cijeloj populaciji. I to je prilično teško razumjeti i prihvatiti nekome, tko razmišlja samo binarno (znači ako sam živ, nisam mrtav, boli me patka, da li je mrtvih 5 ili 10% 70-godišnjaka). Smrti tih tvojih 95% kroničnih nikoga ne brinu previše, problem je povečanje rizika za one koji to nisu. I opet dođemo na to moje glupo promašivanje lopte, da je to u prvom redu društveno pitanje - znači, da li da idemo kao društvo na pun gas, pa tko živ, a tko mrtav, ili polako tapkamo naprijed i pokušamo imati što manje gubitaka. Jebiga, vjerojatno bi loptu bolje pogodio, da kao onaj tvoj Bush, prodajem vitamine po 50€ i pričam pričice da virusi ne postoje.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 07/10/2020 : 08:24:13  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.sciencemag.org/news/2020/10/it-s-been-so-so-surreal-critics-sweden-s-lax-pandemic-policies-face-fierce-backlash

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 07/10/2020 : 08:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Son 'angry' at being moved away from mum at dad's funeral:
https://www.bbc.com/news/uk-england-beds-bucks-herts-54431900

Edited by - panzer on 07/10/2020 08:33:31
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2542 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 07/10/2020 : 08:34:48  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
quote:
Originally posted by GGG
Osim toga, koliko 70- i 80-godišnjaka bez hroničnih bolesti ili nekih drugih problema ima? 3%, 5%, 10%?

Koliko sam ja gledao taj procenat je blizu 25%.

quote:

Jebiga, vjerojatno bi loptu bolje pogodio, da kao onaj tvoj Bush, prodajem vitamine po 50€ i pričam pričice da virusi ne postoje.

Nije pričao o tome da virusi ne postoje već da ljudi generalno nemaju pojma zašto virusi postoje i šta rade. I zbog tog nepoznavanja i straha puštaju političarima i medijima da uništavaju postojeće društvo i ugnjetavaju nas maskama i 'novim normalnim'.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/10/2020 : 09:41:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.logicno.com/politika/prediktivno-programiranje-3-dio.html

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 07/10/2020 : 10:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by corto33

quote:
Originally posted by GGG
Osim toga, koliko 70- i 80-godišnjaka bez hroničnih bolesti ili nekih drugih problema ima? 3%, 5%, 10%?

Koliko sam ja gledao taj procenat je blizu 25%.

Ako ti podaci stoje, odlično, pobjeda je onda na vidiku!

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000