forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Hrvatska nogometna reprezentacija
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 736

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/10/2020 : 00:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nelose skroz, sa ovim mladim momcima, kojima tek predstoji da se uigraju. A kljucna je svaka. Zasto to ne bi bila vec ona utakmica preksutra...
Uglavnom, 'punti' su tu. Mjesta za buducu dobru igru ima, i to je to. Mozemo biti zadovoljni.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10431 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 12/10/2020 : 09:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by xilrion

Modriću je izbila prva brada.

Slijedeći korak je brada "Ramosica".

Inače, presmiješna mi je tvrdnja oko "nedosuđenog penala" da je Lovren loptu dodavao golmanu.

Prije svega za to treba veća inteligencija od njegove, kao i spoznaja gdje se nalaziš u svakom trenutku. A obje te stvari su njemu nepoznanica.

Melnjaku molim da se odobri kupnja romobila da lakše sustiže protivnika.

Ako nam je Ćaleta Car stup obrane naslućujem teške dane ili mi nešto promiče.

Ova omladina naprijed ima potencijala (Brekalo, Vlašić), a nadam se da će se to nadograđivati.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7696 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 12/10/2020 : 11:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Peyo

Inače, presmiješna mi je tvrdnja oko "nedosuđenog penala" da je Lovren loptu dodavao golmanu.

Prije svega za to treba veća inteligencija od njegove, kao i spoznaja gdje se nalaziš u svakom trenutku. A obje te stvari su njemu nepoznanica.

Sve stoji. Nije bilo namjere. Problem je što je Lovren igrao rukom, a u finalu svjetskog prvenstva nam je suđena puno "manja" ruka.

Ukratko, i mi smo se pomiriti s ne fer suđenjem u tom nesretnom finalu, a ova ruka se može suditi, ali i ne mora. Ja smatram da nije penal.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8604 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/10/2020 : 11:53:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Meni je Ćaleta Car odličan. Stoper koji ima dobar pas prema naprijed i koji može loptu kvalitetno iznijeti iz obrane, za razliku od balvana Vide i Lovrena koji je uglavnom ispucavaju napamet i netočno.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31327 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 12/10/2020 : 12:16:40  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Nepovezano i bezglavo, pogotovo vezni red (ajmo svi na onog s loptom). Dobro klinci su željni dokazivanja, ali primamo jako puno golova i protivnici lako dolaze u prilike!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 12/10/2020 : 13:03:00  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Meni je Ćaleta Car odličan. Stoper koji ima dobar pas prema naprijed i koji može loptu kvalitetno iznijeti iz obrane, za razliku od balvana Vide i Lovrena koji je uglavnom ispucavaju napamet i netočno.

Ti bi mogao biti trener u Hajduku...
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/10/2020 : 13:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ko da ne znas, koliko je izbornika u Hrvatskoj...
Svi smo mi izbirnici! Cim malo stanemo na noge, i dohvatimo kvaku na vratima, od tog trenutka imamo kredibilitet da postavljamo sheme...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3844 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 12/10/2020 : 14:06:36  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
I ja se pitam zašto ovaj klaun igra.
http://sportklub.hr/Nogomet/Reprezentacija/a128842-VIDEO-Jesu-li-Svedjani-osteceni-u-ovoj-situaciji.html
Kolika je šeprtlja govori samo još jedan, od njegovih genijalnih poteza, poteza u nizu :)

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 12/10/2020 14:18:18
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 12/10/2020 : 14:30:36  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BeaGea

http://sportklub.hr/Nogomet/Reprezentacija/a128842-VIDEO-Jesu-li-Svedjani-osteceni-u-ovoj-situaciji.html
Kolika je šeprtlja govori samo još jedan, od njegovih genijalnih poteza, poteza u nizu :)

Zato što boljeg nemamo.

Ne može se sud o igraču donijeti na temelju jedne situacije gdje je ne namjerno igrao rukom po lopti (i uzgred spasio čisti pogodak).

Ako ćemo analizirati samo zadnje dvije utakmice Lovrena u reprezentaciji onda je stanje ovako:

Francuska
- 92 % točnih dodavanja (znači nema ispucavanja lopte napamet kako neki pišu)
- osvojeno 7 ključnih zračnih dvoboja,
- očišćene 5 opasnih situacija pred golom
- presječena dva ključna dodavanja za gol.

Švedska
- 88 % točnih dodavanja
- osvojeno 2 ključna zračna dvoboja,
- očišćene 4 opasne situacija pred golom
- presječena 3 ključna dodavanja za gol.

U obje utakmice među najbolje ocjenjenim igračima.

Pored ovog najnovije FIFA-ine analize ocjenjuju uspješnost stopera i kroz podatak koliko su u prosjeku držali liniju obrane daleko od gola. Naprimjer linija naše obrane na SP u Rusiji je bila jedna od najboljih sa prosjekom od 36,2 metra. A utakmica Lovrena protiv Argentina je proglašena najboljim pojedinačnim nastupom stopera u jednoj utakmici sa najviše blokova i osvojenih duela.

Dakle, možeš voljeti igrača ili ne ali treba biti iskren u njegovom doprinosu.

O Vidi neću ništa pisati jer trenutno stvarno nije u formi ali mislim da njegov doprinos reprezentaciji ne treba objašnjavati.

Ćaleta Car je stoper koji ima potencijala ali treba još puno učiti a to trenutno i radi.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12759 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 12/10/2020 : 15:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Duje može Lovrenu samo češkat muda. Može sanjati o Lovrenovoj karijeri i parama.
U 3 utakmici koje je Duje odigrao za Repku, u 2 je bio rupetina.
Duju možeš upamtiti samo po bradi i prezimenu koje mu je samo teret.

Have mercy
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/10/2020 : 15:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Nakon ove nadasve sjajne ekspertize clana loga111, mogu samo nadodati; kako bi prozvani trebao pasti? Kad padas stavis ruku. Jest dodirnuo je 'balun'. Jest, moglo se svirat 'penal'. Nije se...jos i bolje. Na nasu stetu su ga zakurac svirali usred finala svjetskog prvenstva. I bole koga neka stvar...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8604 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 12/10/2020 : 15:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Duje može Lovrenu samo češkat muda. Može sanjati o Lovrenovoj karijeri i parama.

Uspoređivat Lovrena i Ćaletu je debilno. Jedan je na početku svoje karijere drugi na kraju. Ja sam usporedio jedan, meni jako bitan, element igre. Jedini naš branič zadnjih deset godina koji je znao kvalitetno izaći prema naprijed sa loptom u nogama je bio Ćorluka, protiv Švicarske i Švedske primjetio sam da i Ćaleta radi nešto slično, a ako se ne varam započeo je i akciju za drugi gol sinoć. To su moji dojmovi, ništa drugo.

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7696 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 12/10/2020 : 16:38:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:
Originally posted by BeaGea

Zato što boljeg nemamo.

Ne može se sud o igraču donijeti na temelju jedne situacije gdje je ne namjerno igrao rukom po lopti (i uzgred spasio čisti pogodak).

Ako ćemo analizirati samo zadnje dvije utakmice Lovrena u reprezentaciji onda je stanje ovako:

Francuska
- 92 % točnih dodavanja (znači nema ispucavanja lopte napamet kako neki pišu)
- osvojeno 7 ključnih zračnih dvoboja,
- očišćene 5 opasnih situacija pred golom
- presječena dva ključna dodavanja za gol.

Švedska
- 88 % točnih dodavanja
- osvojeno 2 ključna zračna dvoboja,
- očišćene 4 opasne situacija pred golom
- presječena 3 ključna dodavanja za gol.

U obje utakmice među najbolje ocjenjenim igračima.

Pored ovog najnovije FIFA-ine analize ocjenjuju uspješnost stopera i kroz podatak koliko su u prosjeku držali liniju obrane daleko od gola. Naprimjer linija naše obrane na SP u Rusiji je bila jedna od najboljih sa prosjekom od 36,2 metra. A utakmica Lovrena protiv Argentina je proglašena najboljim pojedinačnim nastupom stopera u jednoj utakmici sa najviše blokova i osvojenih duela.

Dakle, možeš voljeti igrača ili ne ali treba biti iskren u njegovom doprinosu.

O Vidi neću ništa pisati jer trenutno stvarno nije u formi ali mislim da njegov doprinos reprezentaciji ne treba objašnjavati.

Ćaleta Car je stoper koji ima potencijala ali treba još puno učiti a to trenutno i radi.

U ovom izlaganju koje jasno dokazuje veličinu i važnost Lovrena zaboravio si spomenuti prvi gol protiv Francuske koji bi bio na čast i najboljim napadačima:

https://www.youtube.com/watch?v=BkPyfvQZ82c

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Edited by - Spock on 12/10/2020 16:39:23
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12759 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 12/10/2020 : 16:41:12  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by izivko

Uspoređivat Lovrena i Ćaletu je debilno. Jedan je na početku svoje karijere drugi na kraju. Ja sam usporedio jedan, meni jako bitan, element igre. Jedini naš branič zadnjih deset godina koji je znao kvalitetno izaći prema naprijed sa loptom u nogama je bio Ćorluka, protiv Švicarske i Švedske primjetio sam da i Ćaleta radi nešto slično, a ako se ne varam započeo je i akciju za drugi gol sinoć. To su moji dojmovi, ništa drugo.

Kako st. Duje igra, čovjek bi pomislio da je na zalasku karijere.

Have mercy
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/10/2020 : 21:08:48  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Katastrofalan start protiv Francuza..zgurali nas u mišju rupu i gubimo 1-0

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/10/2020 : 21:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ovo je ludilo koliko ovi lupeski sudac krede... ruka za penal, obaranje prid brankon za slobodni...nista. ono, bas sranje.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13246 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 14/10/2020 : 21:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Možda smo se uplašili, tko zna. Čudo što je Mbappe promašio, već smo je sigurno svi vidjeli u golu.

Inače, baš me nekako sramota da igramo na ovakvom stadionu, ovakve veličine ti dođu od nogometaša.. a, nema smisla komentirati.

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31327 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 14/10/2020 : 21:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, nevjerojatan promašaj Mbappea, bio je i penal čist na Martialu. Naši napadaju, bez zamjerki. Stadion kad Mađari naprave u Osijeku, neka tamo igramo i ne sramotimo se više. U Zagrebu sigurno neće biti novog stadiona, ništa nije sramota naše političare!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13246 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 14/10/2020 : 21:54:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
I žalosno je ovo kad čuješ u uvodnoj emisiji, kao dobro je ostati u ovoj elitnoj skupini, puno je veća lova i sve.. a mislim se, pa kud će ti novci otići, na neki možda imaginarni stadion? Ako ćemo igrati u Maksimiru, bolje da onda igramo u skupini sa San Marinom i Andorom, a ne se sramotiti. Za mjesec dana bi trebao Ronaldo doći (ozdravit će do tada) sa Portugalom, reći će čovjek "kud sam ja to došao..".

Ali ajde, neću kvarit raspoloženje nikome, nadam se da ćemo u Osijeku igrati kad naprave stadion, iako šteta da Zagreb nema jedan vrhunski stadion. I da postanemo svjetski prvaci, vjerojatno se ništa ne bi dogodilo i promijenilo u vezi toga.

Never leave it in the hands of the judges

Edited by - ReemCP on 14/10/2020 21:55:46
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/10/2020 : 22:13:57  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Brekalo - fantastičan Vlašić i 1-1

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8604 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 14/10/2020 : 22:16:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Jadna ova repka kad modric ode u penziju... uvjerljivo najbolji na terenu.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/10/2020 : 22:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Pa je li ili nije najbolji na svitu?
Koga briga sta ce rec iko ko dode u Maksimir? Boli nas briga sta oni misle. Ko su ti?

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/10/2020 : 22:23:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Kako krede ovo dubre od suca? Ovo sa metra ne vidit i dat in korner? Koja lupestina...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15798 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/10/2020 : 22:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Jope' pushing...mozda bi se tribalo naviknit...jebat ga.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15821 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/10/2020 : 22:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
Ovaj Vida je postal rupa i pol...zasluženo smo izgubili, a ovi Francuzi su igrali taman koliko im treba..prejaki su za nas..kao rukometaši..šamaraju nas s pol snage.

Go to Top of Page
Page: of 736 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.34 seconds. Snitz Forums 2000