Furune/Prdonje objaviće naredne godine Makondo u trećem diptihu,a Fibra kad se skupi albuma za drugi integral.
Novi Lupano deluje jako interesantno,i ako se pokaže dobar,sigurno će se naći u katalogu nekog izdavača sa ovih prostora.
Rabinovog mačak su objavili i DW i BG;od beogradskog izdavača ne očekujem da izda drugu knjigu,sa obzirom na situaciju u kojoj su,a i zagrebački nije baš pouzdan da će ga objaviti,ali opet se u njega više nadam.
Loazel je čisti klasik od autora,pa sam siguran da će ovaj serijal imati i hrvatsko i srpsko izdanje kad se zaokruži celina (jednog lepog dana)
Ista priča i sa Pedrosom - ko će ga izdati prvi? Komiko ili Fibra?
Torgal se ustalio na godišnji ritam - lepo.
Trondhajm i Sfar su mu baš dali po gasu - ovo je treća ovogodišnja Tvrđa.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Gledam ove najave...i drago mi je da ne živim u Fr. Trebalo bi prodavat bubrege i imat unajmljeno skladište za sve ovo. :D :D
Zavisi. Imao bi 2-3k minimum platu, pa baš i ne bi bila frka za bubrege. Stančić u velikom gradu, i kuća u nekom pitoresknom seocetu u Provansi za skladištenje stripova
Moram da konacno procitam Rabinovog macka u izdanju DW i da obnovim Isaka Pirata. Meni je bas super edicija bila Perle integrali (osim Kenije, naravno)
Gledam ove najave...i drago mi je da ne živim u Fr. Trebalo bi prodavat bubrege i imat unajmljeno skladište za sve ovo. :D :D
Zavisi. Imao bi 2-3k minimum platu, pa baš i ne bi bila frka za bubrege. Stančić u velikom gradu, i kuća u nekom pitoresknom seocetu u Provansi za skladištenje stripova
E to bi bilo lijepo...ali iskreno morao bi biti negdje uz more. Ne mogu bez mora, more je zakon. ;)
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Nadam se da se na njega još računa u Fibrinom katalogu.
ne piše još koji je ovo ciklus - ako je započet treći,eto markosu materijala za drugu knjigu;ako je i dalje drugi,da li je zadnji u drugom ciklusu (u tom slučaju eto opet materijala za drugi integral) ili ih ima još;zna li neko?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!