„ASTERIKS 8“ na LETEĆEM STARTU po ceni od 1.340 dinara
Format 21,3 x 29 cm Povez Tvrd Broj strana 144 Štampa Kolor Serijal Asteriks
Pred vama su tri nove epizode („Velika plovidba“, „Obeliksovo preduzeće“ i „Asteriks među Belgijancima“) sa avanturama Asteriksa i Obeliksa, glavnih junaka jednog od najpopularnijih i najvoljenijih serijala u istoriji devete umetnosti. Generacije čitalaca odrastale su uz hrabre Gale, a neponovljivi humor i zabavni zapleti čine ovo delo primamljivim i za nove čitaoce.
Serijal Asteriks preveden je na više od 111 jezika i prodat u 380.000.000 primeraka.
XXII EPIZODA Velika plovidba Asteriks i Obeliks kreću u ribolov kako bi Aspiriniksu doneli neophodan sastojak za čarobni napitak. Snažna oluja, međutim, odnosi ih daleko na zapad, kamo se još samo vikinzi usuđuju da zađu.
XXIII EPIZODA Obeliksovo preduzeće Cezar odlučuje da sprovede u delo sasvim novu zamisao koju je dobio od svojih savetnika: pretvoriće galsko ratničko društvo u potrošačko!
XXIV EPIZODA Asteriks među Belgijancima Cezar je izjavio da su od svih naroda u Galiji najhrabriji – Belgijanci! Drmatoriks odlučuje da sve, od Cezara do samih Belgijanaca, uveri kako je od svih naroda u Galiji najhrabriji upravo – ON!
„ASTERIKS – KNJIGA 8“ je na Letećem startu u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od petka, 23. oktobra, do subote, 31. oktobra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Još samo 1 i gotovo. Mislim da je rečeno da neće biti pojedinačno br38 nego ide 13i integral kada izađe br39. Kao da je netko to spomenuo na forumu...Anto?
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Još samo 1 i gotovo. Mislim da je rečeno da neće biti pojedinačno br38 nego ide 13i integral kada izađe br39. Kao da je netko to spomenuo na forumu...Anto?
pričalo se nešto o 38.albumu,ali mislim da je pitanje da li će šta biti od toga;37. su izdali odmah nakon premijere u Francuskoj,a ovaj kasni godinu dana. Uostalom,krajem naredne godine izlazi 39.,a verovatno nakon nekog vremena i 13. integral.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Na neki način,dve epizode u ovoj knjizi su mi premijere - doduše i Šećerlemadu i Obeliksove nevolje imam u nekom pirateriji,ali sećam se da sam obe priče batalio na pola jer su pomenuta izdanja bila bogu plakati.Najgore što su mi zbog toga ostale u lošem sećanju iako ih nisam pročitao kompletne.
E sad;ne znam da li je to zbog praznične atmosfere (totalna opuštencija,dobra klopica (sa nutelom,milkom...)) ili što sam smatrao da će mi 10.knjiga biti mnjah,,ali uživao sam maksimalno u ovim pričama.U stvari,ne sećam se da me je ikad Asteriks ovako zabavio.
Asteriks kod Šećerlemade mi je top integrala - mislim da mi je ovo jedan od ponajboljih Asteriksa (da se odmah ogradim da nisam neki veliki poznavalac materije - većinu priča sam čitao,ali ne više od po jednom,dvaput;i to pre x godina)).Kezio sam se ko ludak čitajući je 5+/5 Ružu i mač sam gotivio i u PZ,a sad mi je bila još nekako bolja 5/5 Za Obeliksove nevolje sam bio ubeđen da će mi donekle pokvariti celokupni dojam,ali ne bejah u pravu (srećom) - vrlo neobična epizoda u kojoj je Obeliks popio napitak,sa gusarima je sklopljen dogovor...Mislim da je bilo ovde potencijala da bude još bolji kraj,ali zadovoljan sam i sa postojećim 5/5
Vidim da su ocene na bedeteci prilično loše,a i znam da se samo Šećerlemada kotira kao kultna priča,ali eto,meni je ceo integral do jaja.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!