forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

bonjovi4ever
stripovi.com suradnik

Croatia
1328 Posts

Member since 09/10/2007

Posted - 22/10/2020 : 12:16:15  Show Profile Show Extended Profile  Send bonjovi4ever a Private Message
Znao sam ja da ćemo mi Zagorci preuzeti vodeću poziciju - broj zaraženih na 100 000 - kad ujesen krenu... BERBE.
Jer nitko neće imati muda slati kontrolu po kletima.
Toga odmah mrak proguta.
I onda ga se u registar upiše kao žrtvu COVID-a.

“Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.” - Mark Twain
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2020 : 15:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
Konačno jim je uspjelo
Ovo je rat vladara protiv covjecanstva,zele unistiti ovu civilizaciju i pokrenuti neku svoju,novu.i onda lazirati buduce pisanje povijesti.

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/10/2020 : 16:00:13  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Risar_69

Konačno jim je uspjelo
Ovo je rat vladara protiv covjecanstva,zele unistiti ovu civilizaciju i pokrenuti neku svoju,novu.i onda lazirati buduce pisanje povijesti.

Jesi pokušao napisati neku fantasy knjigu ili strip!?

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 22/10/2020 : 16:47:12  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://www.zerohedge.com/markets/half-europes-small-businesses-face-bankruptcy-virus-cases-spike

https://www.zerohedge.com/medical/four-newborn-babies-die-australia-after-being-denied-heart-surgery-due-covid-travel-rules

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 22/10/2020 16:51:25
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/10/2020 : 17:12:29  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Podrška medicinarima!

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2020 : 18:21:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
https://www.youtube.com/watch?v=YYfeWJjTo0w

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 22/10/2020 : 18:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Konačno jim je uspjelo

Jesi pokušao napisati neku fantasy knjigu ili strip!?

Na žalost mi nije još uspjelo. Ma jbga na žalost, ali pokušam živjeti još u normalnom svijetu

Edited by - Risar_69 on 22/10/2020 18:24:07
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 22/10/2020 : 18:34:51  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Ali te zezaju ovi oko tebe koji nisu normalni (ili možda jesu ali ne po tvojim kriterijima) ;)

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

corto33
Senior Member

Slovenia
2542 Posts

Member since 18/11/2003

Posted - 22/10/2020 : 21:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send corto33 a Private Message
https://twitter.com/DaFeid/status/1319202740103467008/photo/1

Društvo ljubiteljev stripov Stripoholik
Go to Top of Page

kifi
Junior Member

449 Posts

Member since 30/10/2005

Posted - 23/10/2020 : 00:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send kifi a Private Message
Kaj čemo sad? Bolnice više ne dobijaju Lupocet, Pa sa čime čemo mi liječiti te zaražene coronom? Šljivoviskijem???
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 23/10/2020 : 02:20:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
quote:
Originally posted by kifi

Kaj čemo sad? Bolnice više ne dobijaju Lupocet, Pa sa čime čemo mi liječiti te zaražene coronom? Šljivoviskijem???

Strah je najbolji lijek.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12648 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 23/10/2020 : 12:37:29  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
https://my-time.co/34-times-children-had-a-hard-time-dealing-with-their-boomer-parents-not-believing-in-corona-and-shared-their-frustrations-on-twitter/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47475 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 23/10/2020 : 13:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
https://slobodnadalmacija.hr/split/drama-s-kadrom-u-kbc-u-split-trazili-preko-natjecaja-70-medicinskih-sestara-na-odredeno-javilo-se-tek-njih-14-glavna-sestra-pred-zidom-smo-1052766

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala
Go to Top of Page

vukozec
Advanced Member

5024 Posts

Member since 17/08/2013

Posted - 23/10/2020 : 14:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send vukozec a Private Message
quote:

Konačno jim je uspjelo

Dakle, ništa novo na Zapadu kažeš.
Go to Top of Page

xilrion
Advanced Member

Croatia
3028 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 23/10/2020 : 14:54:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
Koronko
https://www.jutarnji.hr/kultura/knjizevnost/u-novoj-slikovnici-korona-je-prevedena-na-djecji-jezik-uz-negativca-koronka-i-poucne-ilustracije-15027200

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5351 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/10/2020 : 15:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by xilrion

Koronko
https://www.jutarnji.hr/kultura/knjizevnost/u-novoj-slikovnici-korona-je-prevedena-na-djecji-jezik-uz-negativca-koronka-i-poucne-ilustracije-15027200

Za današnju djecu počeli forsirati superherojštinu i u slikovnicama
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5351 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/10/2020 : 16:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:

Podrška medicinarima!

Doslovno mi se sere na ovakve izjave jedne “inteligentne” medicinarke
Pogotovo kada se sjetim svog dolaska sa razvaljenim koljenom na hitnu u Karlovcu ove godine gdje me jedna ovakva i zaprimila...pa poslala na pregled srca i vađenje krvi.
Pa me doktorica nakon tri i pola sata obradovala sa odličnim vjestima o savršenoj krvnoj slici i savršenom radu srca, a nakon mojih pitanja što ću sa razvaljenim koljenom mi je hladno ponudila normabele za rješavanje bolova bez da mi je itko pogledao koljeno!!!
Nakon pokušaja sa ovako školovanim i ineligentnim osobama otišao sam u drugi manji gradić na hitnu gdje me je zaprimio doktor (tamnoputi Arap) koji muku muči sa hrvatskim jezikom, ali me bar odmah uputio ortopedu koji je doslovno nakon minutnog pregleda odredio datum operacije. Tlak mi je još jednom skočio kada sam u bolnici u Karlovcu prije operacije trebao dobiti nalaz anesteziologa koji te ispituje za uzimanje ljekova, bolestima i općenito problema sa zdravljem na što je moj odgovor bio da sam od 1999-te godine bez ljekova i doktora...i onda me anesteziologinja optuži za bezobrazluk i laganje jer sam prethodno kod njih na hitnoj bio zbog problema sa srcem!
Sve je to ta nova “fejsbuk generacija” kojoj se živo jebe za posao i stručnost, već joj je većinu radnog vremena bitno pametovati preko mobitela po internetu...

Edited by - Oki on 23/10/2020 16:38:58
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/10/2020 : 17:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Nema previše smisla obraćati pozornost na činjenicu da BeaGea toliko veliča ljude koji su tzv. visoko obrazovani.
Jasno je da to radi zato što je zaposlen u prosvjeti, pa je normalno da se na ovakve izjave pali kao na nekakav fetiš.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 23/10/2020 : 17:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
https://www.paraf.hr/koji-je-smisao-brojanja-zarazenih-dr-srsen-95-pozitivnih-na-covid-nemaju-nikakve-simptome/

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 23/10/2020 : 17:49:18  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by Oki

quote:

Podrška medicinarima!

Sve je to ta nova “fejsbuk generacija” kojoj se živo jebe za posao i stručnost, već joj je većinu radnog vremena bitno pametovati preko mobitela po internetu...

Nije to nikakva "nova fejsbuk generacija". To je javni sektor. Neefikasni samoprozvani "stup društva", čast izuzecima.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 23/10/2020 : 18:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Zašto ide kod doktora i tražite njihovu pomoć, kad zagusti, ako su nesposobni?

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5351 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/10/2020 : 19:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

quote:
Originally posted by Oki

quote:

Podrška medicinarima!

Nije to nikakva "nova fejsbuk generacija". To je javni sektor. Neefikasni samoprozvani "stup društva", čast izuzecima.

Ipak, pošto sam ove godine imao posla s mnogo medicinara, treba naznačiti ovo “ČAST IZUZECIMA” jer izuzetaka itekako ima.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5351 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/10/2020 : 20:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
quote:

Zašto ide kod doktora i tražite njihovu pomoć, kad zagusti, ako su nesposobni?

Znaš kamo sam vodio svoju kčer kada je krajem lipnja spuštajući se sa onog velikog tobogana na napuhavanje iskrenula zglob dolje na nozi i u roku jedne minute imala oteklinu veličine šake?
Pošto se to dogodilo nakon onog mog posjeta hitnoj u Karlovcu, odmah sam otpisao tu najbližu hitnu koja mi je bila na 5 minuta vožnje, ali ne samo zbog toga....”srećom” pola godine prije je na nogometu identičnu ozljedu zaradio i jedan moj prijatelj koji je išao u Karlovac na hitnu, pa dobio 7 dana longetu, nakon toga 7 dana gips i na kraju dan danas ima “hrgu” na tom zglobu.
Uglavnom, preostale dvije opcije su mi bile ili hitna u Zagrebu (u kojem se vjerovatno ne bih tako brzo snašao) ili 50 minuta vožnje do jedne bake za koju provjereno znam da namješta sve od prstiju do kičme i na kraju sam izabrao ovu drugu opciju.
Mala mi je plakala pola puta i iskreno bio sam u strahu da je neka veća pizdarija.
Na kraju ta bakica namjestila nogu za par sekundi i bez ikakvog rengena rekla da maloj ništa nije slomljeno te preporučila mirovanje od tjedan dana zbog istegnutih ligamenata.
Mala već idući dan na kupanju plivala, trčala po obali, skakala u vodu kao da ništa nije bilo.
Na kraju, stvar je u tome da čovjek treba biti spreman na sve i unaprijed znati gdje potražiti pomoć stručne osobe, bila ona doktor ili netko drugi.
Žalosno je samo to kada se čovjek nađe u situaciji da mu “inteligentne” osobe poput one tvoje medicinarke kroje sudbinu jer ona je pametna, a ti si za nju obični glupi čovjek koji nema pojma o ničemu.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5351 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/10/2020 : 21:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Nego, ajde da spomenem jednu stvar o koroni.
24.08. sam imao ovu operaciju koljena, a šest tjedana kasnije mi ortoped odredio fizikalne terapije, t.j. trebao bih dobiti toplice, pa mi žena predala papire na zdravstveno iako smo čuli da komisije to ne odobravaju, no vidi vraga, sve odobreno:)
Zovem ja zatim najbliže toplice (Topusko) da vidim dali bih kod njih mogao započeti sa terapijama sa velikom sumnjom da bih to mogao dobiti na vrijeme i na pitanje koliko dugo moram čekati, gospođa mi na telefon objašnjava: ...znate, do drugog mjeseca dok nije bilo korone čekalo se najmanje 6 mjeseci, a sada kada korona hara, možete doći odmah sutra ako želite jer baš i nema zainteresiranih...e hvala k.... i koroni, bar neka korist od nje!!! :)
...i tako ja već treći tjedan ovdje u Topuskom na terapijama i raznoraznim vježbama sa penzionerima, prvi dan išao na pišanje na četiri noge, danas idem na dvije:)
Ono što je mene impresioniralo kod ove, ajmo reći jedne desetine penzionera koji u vremenu korone ipak nisu odustali od toplica je to koliko su oni zdravi u glavi...dok jedeš u restoranu ili čekaš na red za raznorazne terapije upustiš se s nekima u razgovor, a s nekima čak odem i na kavu jer su i više nego ugodni sugovornici. Ti svi redom stariji ljudi su u životu imali neku žešču prometnu nesreću ili nezgodan pad, pa su kao posljedicu ostali sa nekim dijelom tijela teže oštećeni, tako da su tu gdje jesu....i ono što ih čini ugodnim sugovornicima je to, što svaki dan upijam nešto novo iz razgovora sa njima.
Kao prvo, razgovora o koroni nema! Ti ljudi se ne boje ni raka, a kamoli korone ili neke gripe. Ono do čega oni drže je imunitet, a imunitet održavaju svim i svačim... Sami ubiru raznorazno bilje za čajeve koje svakodnevno piju, uz podatak da određeno bilje nabavljaju samo kod provjerenih travara. Dobi sam upute koje bilje u koje vrijeme dana brati jer ako promašiš vrijeme branja, onda gubiš ljekovita svojstva istog, pa načini sušenja. Kava samo jedna dnevno, dvije više nisu zdrave. Pazi se na količinu i način prehrane, izbjegavaju meso i namirnice iz trgovačkih centara, svakodnevno vježbaju i šetaju. A i recepata za raznorazne ljekovite rakijice sam se nabrao (kažu nikada više od dvije rakijice dnevno). Ovi što ne troše rakijice, uz ručak trgnu 1 dcl domaćeg crnog vina svakodnevno, kupovna vina neće ni pomirisati. Jedna bakica nakon svakog ručka pojede jednu ljutu feferonu...
Neki poput mene vjeruju u ljekovita svojstva domaćeg češnjaka:)
Što reći, nikada nisam mogao zamisliti da će mi vrijeme provedeno sa penzionerima biti tako ugodno.
...i onda me svakih nekoliko dana nazove mama s kojom se upustim u razgovore o koroni, pa na kraju saznam da su u posljednjih tri dana i Hrvatska i Slovenija u deeeebelom plusu po broju zaraženih...
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5351 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 23/10/2020 : 22:09:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message
Pitala me mater što mislim o cjepljenju protiv gripe jer bi se ona prvi puta u životu cjepila...ja je odgovaram da ne bude luda.
Kažem kako me je 1996.godine doktor u vojsci nagovorio da se cjepim protiv gripe i kao posljedicu sam bio dva mjeseca zdrav ko’ dren, a nakon toga dvije godine šmrkav i bolestan kao nikada u životu konstantno na nekim tabletama, sirupima i ljekovima. 1999.godine sam se ostavio i tableta i ljekova, pa me je gripa ćopila samo jednom na dva dana pred nekih desetak godina.
Također, ako se ikada pojavi cjepivo za koronu...😂, ne hvala, to u žile moje djece, žene i mene neće ići.
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.47 seconds. Snitz Forums 2000