Opet otišli Živi mrtvaci 1, a nakon samo 4 mjeseca i Drakula. Izgleda da su ove godine monstrumi u modi.
Originally posted by anto
...
Ali avaj,na moju sreću,omaših u proceni - Besov Drakula me je pre svega kupio zbog zaista sjajne adaptacije originalnog romana - mislim da je Džordž nadmašio Brama.Glede crteža,on je očekivano odličan,ali ne bih sad smeo da kažem da sečem vene na njega.Ali upareno sa hvalevrednom Besovom naracijom,dramaturgijom te dijalozima,Drakula je za svaku preporuku!! 4.5/5
*izdanje topina u svakom pogledu! *cenim da će ovo biti jedna od najbrže rasprodatih Fibri!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ima fibra dobrih stripcina, evo sad ovi Batmani,kad bi ih kombinirao sa onima iz prijasnjih tura,trebale bi mi dodatne torbe kad idem na godisnji. Ima nekih simpa naslova,ali zato cekam recenzije na iste.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Berlin baš cura uzela za rođendan prije nešto više od 2 mjeseca i evo taman neki dan mi došao na red za čitanje. Jasno je zašto je ljudima zanimljiv, baš prava stvar.
Bome se svaki dan nešto rasproda. To su super vijesti da raste broj kupaca.
+1
Ili kompletista?
Dosta rasprodanih naslova je iznenađenje, ako ni zbog čega drugog onda u odnosu na neke naslove za koje bi se pretpostavilo da su komercijalniji ali još uvijek nisu rasprodani.