forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Fibra, stanje na skladištu
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 132

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 29/09/2020 : 22:22:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
i ja sam kupio Metabarune (treba li da ih ufotkam kao dokaz? ),i hvala Markosu na tome,a nadam se da me/nas neće prodati sa drugom knjigom Torpeda;u Srbiji ih nema po knjižarama.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!

Edited by - anto on 29/09/2020 22:22:53
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11885 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/09/2020 : 02:28:38  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by RaoulDuke

Otišao Maršal Bass 1 i Torpedo 2. Čudno, dvojka prije jedinice

e do kurca,a ja sve planiram uzeti dvojku i uvek zaboravim na to.

pretpostavljam da će se i ona kao kec reprintovati?

Uf, anto, kakav kiks! Nisam očekivao to od tebe. Kako se to uzima Torpedo kec bez Torpeda dvojke, aj nekako i da razumem bez 1972, ali dvojku i keca treba prodavati i kupovati isključivo u paketu!
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4894 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 30/09/2020 : 10:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Neki nemaju ni keca
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/09/2020 : 10:53:53  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

quote:
Originally posted by RaoulDuke

Otišao Maršal Bass 1 i Torpedo 2. Čudno, dvojka prije jedinice

e do kurca,a ja sve planiram uzeti dvojku i uvek zaboravim na to.

pretpostavljam da će se i ona kao kec reprintovati?

Uf, anto, kakav kiks! Nisam očekivao to od tebe. Kako se to uzima Torpedo kec bez Torpeda dvojke, aj nekako i da razumem bez 1972, ali dvojku i keca treba prodavati i kupovati isključivo u paketu!

jbga

citiraću nighta:
posipam se pepelom, klečim na kukuruzu i ponovo proživljavam peti razred osnovne i moj prvi susret sa nastavnicom matematike i onim velikim drvenim lenjirom.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11885 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/09/2020 : 13:19:24  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
A pojavice se neka povoljna polovna dvojka negde. Ako naidjem, odmah ti saljem PM.

Ja sam bas uzivao citajuci Torpeda. Procitao sam sve tri knjige za 7 dana.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6357 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 30/09/2020 : 16:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Zašto ne 1972, meni je i taj odličan. Malo mi je čudno doduše bilo čitat Torpeda u boji.
Ja sam odmah prodao S-A iz kojih mi je falilo mislim 2 komada i kupio sve 3 Fibrine knjige. :)

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 30/09/2020 : 17:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
Torpedo 1936 mi je jedan od omiljenih stripova preko 30 godina,i imam ga u raznim strip revijama,SA albumima (koje nikako da prodam) i sad u Fibrinom ruhu;ali,jer sam strašno lenj,uzeo sam samo keca i 1972,misleći da nema šanse da se dvojka rasproda - sad moram da se cimam oko nabavke dvojke;doduše našao sam je,ali biće malo nezgodnije oko preuzimanja.

Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4034 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 30/09/2020 : 17:55:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Neš ti problema naći dvojku. Pune knjižare dvojke...
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7412 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 03/10/2020 : 21:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Lijepo je vidjeti da se rasprodao i posljednji Taniguchi (Slatke godine). Nadam se da će to povećati šansu da vidimo još njegovih radova u Fibrinom izdanju.

P.S.
Većinu njegovih stripova još se može naći po knjižarama/striparnicama pa bih preporučio svima koji još nisu da si ih pribave dok mogu, jer je riječ o stvarno izvrsnom autoru.

http://onlineimpressions.blogspot.com/
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

4894 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 03/10/2020 : 21:26:06  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Da znaš, uhvatio sam poslednji voz za kupovinu i malopre završih poslednja dva poglavlja i zaista je reč o predivnom stripu

Điro zna znanje
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7412 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 04/10/2020 : 00:24:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by naker

Da znaš, uhvatio sam poslednji voz za kupovinu i malopre završih poslednja dva poglavlja i zaista je reč o predivnom stripu

Điro zna znanje

Drago mi je da si ga nabavio i da ti se svidio. Nadam se da će još ljudi poći tvojim putem.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7412 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/10/2020 : 20:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Opet otišli Živi mrtvaci 1, a nakon samo 4 mjeseca i Drakula. Izgleda da su ove godine monstrumi u modi.

Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 23/10/2020 : 20:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shaner

Opet otišli Živi mrtvaci 1, a nakon samo 4 mjeseca i Drakula. Izgleda da su ove godine monstrumi u modi.

A u kurac. Počinje mi ić na živce ovo šta za neke naslove moram strepit oće li se brzo rasprodat ili neće. Mislim, drago mi je zbog Marka i Fibre da ide tako dobro, al ja sam spor kupac i triba mi 100 godina za uzet nešto Pogotovo ako ne spada među one naslove koje želim odma imat.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27118 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 23/10/2020 : 21:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
pogledajte po knjižarama.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21319 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 23/10/2020 : 22:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
uvek kad vidim da je neko dig'o temu,istog sekunda mi se digne krvni pritisak da nije otišlo nešto što nisam uzeo.

Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7412 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 23/10/2020 : 23:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Kao što jaki reče, rasprodanih naslova često još ima po knjižarama i striparnicama, pogotovo ako su novijeg datuma, ali kad izdanje postane nedostupno na Fibrinim stranicama, vrijeme je da razmislimo želimo li ga u kolekciji. Ili da počnemo gnjaviti Marka za reprint.

Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11885 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 23/10/2020 : 23:42:27  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

uvek kad vidim da je neko dig'o temu,istog sekunda mi se digne krvni pritisak da nije otišlo nešto što nisam uzeo.

Isto, a ja isto kao i paka nisam jos uvek uzeo Drakulu a planiram da ga uzmem.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10361 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 23/10/2020 : 23:52:10  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Paka01

quote:
Originally posted by Shaner

A u kurac. Počinje mi ić na živce ovo šta za neke naslove moram strepit oće li se brzo rasprodat ili neće. Mislim, drago mi je zbog Marka i Fibre da ide tako dobro, al ja sam spor kupac i triba mi 100 godina za uzet nešto Pogotovo ako ne spada među one naslove koje želim odma imat.

Ako se Drakula stvarno ovako brzo rasproda čisto sumnjan da neće bit reprinta.
Ako i pobigne samo će se tribat malo strpit.
Ni ja ga još nisan uzea.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27118 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 24/10/2020 : 00:21:38  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Mislim da sam ga vidija danas u hoću knjigu u Stu?
i još neke "rasprodane" naslove...

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/10/2020 : 00:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Na srecu Ujedara sam uzeo na vreme (kao i procitao ).

Zna li se koliko toga su pokupile knjiznice u posljednje vrijeme?

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7412 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 24/10/2020 : 08:55:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Svibanj

Alan Moore: Družba iznimne gospode, knjiga druga
Alan Moore: Družba iznimne gospode, knjiga prva
Bill Watterson: Calvin i Hobbes
Lewis Trondheim: Maggy Garrisson
Vittorio Giardino: Sam Pezzo

Srpanj

Luke Pearson: Hilda i planinski kralj
Brian K. Vaughan: Bagdadski čopor
Chris Ware: Jimmy Corrigan: najbistrije dijete na svijetu
ChristianLacroix: Zaboravljeni iz Anama
Jason Lutes: Berlin
Jean-David Morvan: Irena
Michel Plessix: Vjetar u vrbama
Penelope Bagieu: Neustrašive
Pierre Christin: Orwell

To je otkup ministarstva ove godine, sve po 148 komada. S tim da mislim da gradske knjižnice dodatno otkupljuju vlastitim sredstvima.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 24/10/2020 : 14:49:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Onda smo mi razlog. I to je lijepo cuti. :)

A i od ovih gore sam uzeo sta sam namjeravao, pa i da se nesto rasproda... ali zao mi ostalih, poput Pake. ;) No, tu su uvijek striparnice, knjizare... a i Shaner. ;) :D

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

Peyo
Advanced Member

Croatia
10449 Posts

Member since 28/10/2005

Posted - 24/10/2020 : 15:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Peyo a Private Message  Reply with Quote
Uzimajte Maggy, bit će vam žao kada se rasproda.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1894 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 24/10/2020 : 17:45:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hahaha, i ja isto tako...
Draculu srećom dobio na poklon.

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho

Edited by - Hajo on 24/10/2020 17:46:10
Go to Top of Page

maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts

Member since 23/09/2011

Posted - 24/10/2020 : 18:30:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit maddox031's Homepage  Send maddox031 a Private Message  Reply with Quote
Ima u Skolskoj knjizi Dracule :)

There can be only one, me!
Go to Top of Page
Page: of 132 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.51 seconds. Snitz Forums 2000