forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 USA 2020
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 102

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8232 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 20/11/2020 : 20:24:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
moram, ali zaista moram reagirati na ovu tintonovu nadasve objektivnu listu kvalitete postova i rasprave
ok, pogodio je prvo mjesto, ali ovo ostalo... :)
duboko sam iznenađen i uvređen što dijelim mjesto sa solarom
stavi me bogareti na 6. mjesto, samo da nisam u istom redu sa solarom
inače super tip se ovdje pokazao skoro ko dodik na N1
pitaš ga nešto, a on 'nema potrebe da se ja s vama bakćem, ne da mi se, strpite se, ionako će brzo rezultati pa ćete vidjeti što događa na terenu, kako stvari stvarno stoje, moji izvori, moji izvori, tajni izvori, nejrelevantniji izvori u vaseljeni....'
ma radije me stavi u isti redak s krugerom i drogsyem
meko, meko, tvrdo
to je ok

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/11/2020 : 20:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Nekako ispetljah one kvotove na kraju da liče na nešto.

quote:
Originally posted by ken2

moram, ali zaista moram reagirati na ovu tintonovu nadasve objektivnu listu kvalitete postova i rasprave
pitaš ga nešto, a on 'nema potrebe da se ja s vama bakćem, ne da mi se, strpite se, ionako će brzo rezultati pa ćete vidjeti što događa na terenu, kako stvari stvarno stoje, moji izvori, moji izvori, tajni izvori, nejrelevantniji izvori u vaseljeni....'
meko, meko, tvrdo
to je ok

Vi ste u istoj kategoriji jer volite odgađati ispunjavanje oklade.

quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by drogsy

Oprosti, molim te, koji od mojih 6-7 postova na ovom topicu je na razini Krugera?

Mi smo problem njemu što pogađamo bit, dobro ti malo manje nego ja.
A što se tiče Trumpa odličan predsjednik. Ajd da čujem tvoje argumente koji bi to negirali. Nekak mi se činiš kao netko tko zna razmišljati.

Drogsy, ali ozbiljno bih se zapitao nakon ovoga.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12800 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 20/11/2020 : 21:27:57  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Please Accept the Fact That Regardless of Outcomes, Elections Change Nothing!:
https://www.lewrockwell.com/2020/11/gary-d-barnett/please-accept-the-fact-that-regardless-of-outcomes-elections-change-nothing/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/11/2020 : 21:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by tinton

Drogsy, ali ozbiljno bih se zapitao nakon ovoga.

Ajde pusti čovjeka nek odgovori, nadam se kako neće biti kmeljav kao ti jer ti nemaš nikakvih argumenata protiv Trumpa. Osim onih rekla kazala. A cijeli topc je uglavnom rekla kazala uz iznimke.
Ajd dobro što se tiče istine nisam ja najbolji po tom pitanju izivko je imao dobrih konstatacija. A naravno tu su panzer i solar.

Edited by - Kruger on 20/11/2020 22:21:50
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/11/2020 : 21:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

meko, meko, tvrdo
to je ok

solar ti se valjda ne voli baktati elementima rekla kazala koji frcaju na ovom topicu, čak dosežu elemente idolpoklonstva.
Eto ti ken izgleda odobravaš to idolpoklonstvo.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/11/2020 : 22:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Ja nemam više što posebno dodati na ovu temu, svi moji izvori su bili u pravu, a činjenice su već poznate:

Demokrati su u ključnim državama (veliki gradovi gdje imaju potpunu kontrolu u izbornim stožerima: Detroit, Philadelphia itd.) u sustav utrpali mail-in glasove koji su na papiru donijeli prevagu Bidenu. Tko hoće dokaze slobodno može ići čitati stotine potpisanih svjedočanstava ljudi koji su osobno svjedočili nepravilnostima, (link sam već stavio na ovaj topic).
Trump (koji, da i to ponovim, nije moralna vertikala od čovjeka) je pokraden, sad hoće li uspjeti putem suda da se namiri - to ostaje za vidjeti.

Ja i tinton smo se okladili u četiri države - dvije je Biden izgubio, a za ostale dvije razlika je oko desetak tisuća glasova. Ako situacija bude ista kad završe tužbe te rezultati budu konačni ja ću promijeniti potpis.

I to je to.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/11/2020 : 22:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Ako netko ima potrebu da se poistovjećuje sa Trumpom ili Bidenom i onda prepucava ovdje na topicu - slobnodno, samo držite raspravu u koliko-toliko normalnim okvirima.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/11/2020 : 23:08:07  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Meni je ovo zaista super.
Kruger napiše o gornjem postu da solar ne voli rekla-kazala, a onda upravo solar u sljedećem postu napiše da se zna da je Trump pokraden jer su neki ljudi potpisali svjedočanstva.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/11/2020 : 23:10:30  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Tintone, uživaj dok možeš jer će Biden za godinu-dvije završit u staračkom domu. :)
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/11/2020 : 23:23:52  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Naravno, i dalje nema nikakvih dokaza prevare. Trump je izgubio već 30 tužbi po sudovima, njegovi odvjetnici neće ni reći da se radi o fraudu na sudu jer se takve stvari kažnjavaju, masu tužbi su i povukli, a najbolje od svega je da najveći Bidenovi dobitci i nisu u urbanim sredinama o kojima solar priča.
Sve je više manje žalosno. Čak i najveći Trumpovi fanovi u medijima počinju priznavati da nema nikakvih dokaza o masovnoj prevari (vidi pod: Geraldo Rivera). Sve više Republikanaca će se odmicati od ovih ludosti, a iza Trumpa će ostati samo luđaci poput Alexa Jonesa.
Čak i solarova potpisana svjedočanstva govore o "nepravilnostima" kako i sam kaže, nema nikakve implikacije masovnog trpanja glasiva.

Btw. Barnes je sa sigurnošću prognozirao Trumpovu pobjedu u Minnesoti. Biden je pobijedio sa 7%. Ispao je klaun.

Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 20/11/2020 : 23:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
Hvala tintone za 2 mjesto, ali Krugerov "negdje nigdje" je skoro veče priznanje...;-).

A i nije baš, da se nešto i trudim, kot Turnipa i trumpkina samo ispružiš ruku, pa uhvatiš neko govno. Ovo sam našao u zadnjih 15 minuta:

Turnipov šef financija za Georgiu iz 2016 osuđen za prijevaru...
https://twitter.com/RepScottHolcomb/status/1329780901656600579

...ovaj pod istragom FBI...
https://www.msnbc.com/rachel-maddow-show/texas-ag-lawyers-trump-leader-reportedly-facing-fbi-probe-n1248103

...a tu je i tatin sportaš!
https://www.cnbc.com/2019/11/22/rudy-giulianis-son-makes-95000-as-sports-liaison-for-white-house.html

Ako ovo naprave, možda se i panzer cjepi...
https://twitter.com/joshtpm/status/1329776726726111233

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/11/2020 : 23:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by solar

Tintone, uživaj dok možeš jer će Biden za godinu-dvije završit u staračkom domu. :)

Možemo se još jednom kladiti hoće li dovršiti mandat, ali ne bih ti preporučio. :)

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 20/11/2020 : 23:29:18  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

quote:

Možemo se još jednom kladiti hoće li dovršiti mandat, ali ne bih ti preporučio. :)

Možda ga budu vukli ko Regana u zadnjih par godina mandata.

Što se tiče oklade ti pričaš ko da je razlika bila u stotinama tisuća glasova, a Arizona je 0,30% a Georgia 0,25%.
A da nije bilo mail-in prevare ne bi bila ni toliko. :)

Edited by - solar on 20/11/2020 23:30:17
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 20/11/2020 : 23:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Kruger napiše o gornjem postu da solar ne voli rekla-kazala, a onda upravo solar u sljedećem postu napiše da se zna da je Trump pokraden jer su neki ljudi potpisali svjedočanstva.

A ti se nakon toga pokušavaš uključiti u obaranje solarovih dokaza na osnovu rekla kazala.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/11/2020 : 23:52:51  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

krugeru, nas dva smo ti za drogsyja dva pola
ti si ekstremna desnica, a ja ekstremna ljevica
viš' da nas je dobro procijenio
i još smo proljevasti
a on je tvrdo govno

Zar i ti Teodore?!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/11/2020 : 23:55:15  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

quote:

I tu se razlikujemo. Ja već neko vrijeme nemam taj mentalitet "biraj manje zlo". Zato i nisam glasovao na našim predsjedničkim izborima, a na parlamentarnima sam ostao dosljedan liberalnoj opciji, za razliku od tebe koji si originalno htio "sigurnu hrvatsku", ali si se ipak na kraju predomislio, ako se ne varam. Pita se od govana ne pravi. Ili će se problem riješiti kako spada ili se neće uopće riješiti.

Da, ja sam na kraju procijenio da je ta opcija bila bolja od HDZ-a, da sam procijenio suprotno, glasao bih za HDZ. Ruganje biranju manjeg zla je još jedan pokazatelj tvoje arogancije. Normalno ponašanje je glasati za najbolje od ponuđenog, isto kao što u bilo kojem drugom aspektu života nećeš odustati od odlučivanja samo jer nijedna odluka ne dovodi do savršenog ishoda. Ne znam zašto bih ja bio nedosljedan, a ti dosljedan zbog toga.

quote:

I šta sad, Trump je izgubio, vjerojatno će se kandidirati opet za četiri godine i pobijediti jer će se sad druga strana revoltirati kao što se ove izbore revoltirala jedna, i opet imaš isto sranje.

Jako si siguran u to predviđanje, bez ikakvih temelja.

quote:

Fleksibilnost i mijenjanje mišljenja je ok ako shvatiš da si u krivu, a ne ako si potaknut trendovima kako bi se umilio biračkom tijelu. Gospodin Biden se najednom sa 65-6 godina pred predsjedničke izbore sjetio da istospolni brakovi ne nanose štetu nikome

Nije stvar štete, nego toga što je čovjek praktični katolik. Koliko je praktičnih katolika vjerovalo u istospolne brakove 2000-ih, a koliko danas? Zašto bi političar bio imun na trendove?

quote:

Milton Friedman je, recimo, u vrijeme Reagana imao muda izjaviti da je ilegalna imigracija dobra za biznis i državu. E, to je stav.

Friedman nije bio političar, a Reaganova administracija je bila jedna od najproimigracijskih. Imao je Friedman i nepopularnije stavove od toga.

quote:

Ti si onaj referendum iz 2013. nazvao izborom za nacizam. ok, nisi amosa direktno nazvao nacistom, ali mislim da je poruka bila poprilično jasna.

Da, pa znamo o čemu pričamo. Rekao sam da je taj dan Hrvatska izabrala nacizam jer se odlučila iživljavati bez razloga nad jednom vrlo malom manjinom ljudi. Istospolni brakovi nisu postojali ni prije toga, a to da je brak samo između muškarca i žene je legitimna pozicija, naravno da nisu svi nacisti koji tako misle.

quote:

Koliko ja znam saddam je bio samo usputni problem, pravi problem Bidenu je bio njihov nuklearni program. Ovo je malo preširoka tema, ali mislim da se i sam slažeš da se diktatura ne skida intervencijom druge države jer ima suprotan efekt, kao što smo mogli vidjeti na primjeru Irana ove godine.

Zašto bih se ja slagao s time? Ovisi o slučaja do slučaja.
A Saddam i njihovo naoružanje su bili jedan te isti problem, što je i sam Biden argumentirao. Iako je naravno problem Saddama bio i širi od toga.

quote:

Uh, sad si me ubio u pojam. Koristiti ću ovu frazu kad mi ubuduće netko kaže da sam u krivu - "Ne, nisam u krivu, ti se samo ne slažeš sa mnom"

Ja uopće nisam to napisao.
Ti iznosiš politike oko kojih se ne slažeš s nekim i za tebe je to razlog za gubitak poštovanja. Za mene nije. Poštujem puno ljudi s kojima se ne slažem ni oko ničega.

quote:

I ja još uvijek čekam na tvoj odgovor čime je to Biden zaradio tvoje poštovanje do te razine da se ponašaš poput tinejđerice koja ima bieberfever.

Možeš se rugati koliko hoćeš, ali ti si taj koji prvi mora reći po čemu je to Biden mediokritet.

quote:

Predvidljivo jest, jer sve znaš i samim time znaš da sam u pravu

Predvidljivo, jer ti postovi liče na mali milijun ljudi koji tako pročitaju par članaka o nečemu, pa idu komentirati.

Politikaaaa.....

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2020 : 01:24:04  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

quote:

Možda ga budu vukli ko Regana u zadnjih par godina mandata.

Što se tiče oklade ti pričaš ko da je razlika bila u stotinama tisuća glasova, a Arizona je 0,30% a Georgia 0,25%.
A da nije bilo mail-in prevare ne bi bila ni toliko. :)

Pa to je jako blizu mojim predviđanjima. Za Arizoni sam bio predvidio +1, a za Georgiju +0,5.
Ti si za Arizonu pisao Trump +3, a za Georgiju +4.
Ne znam koliko su morali krasti da bi dotle došao.

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2020 : 01:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:

quote:

A ti se nakon toga pokušavaš uključiti u obaranje solarovih dokaza na osnovu rekla kazala.

Kakvih solarovih dokaza? Sve što je solar rekao je da pročitamo tužbe Trumpovih odvjetnika u državama. Iste one koje masovno padaju po sudovima diljem SAD-a.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/11/2020 : 02:33:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Meni je fakat zanimljivo kako neki jos imaju volje i snage bakcati se sa trumpovcima.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/11/2020 : 11:00:32  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
Sad su i farmaceuti krivi za poraz!
Ovo je stvarno sramotno za svakog tko ima obraz.

U zamišljenom kutu okrugle sobe...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 21/11/2020 : 11:38:03  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Čak ni Barnes ne može smisliti ništa bolje nego pogađanje da se potpisi nisu provjeravali, na osnovu broja odbijenih glasova. Ergo, dokaza nema, ima samo pogađanja. Biti siguran u nešto na osnovu jedne anomalije, nije baš uputno.

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2020 : 12:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

Kakvih solarovih dokaza? Sve što je solar rekao je da pročitamo tužbe Trumpovih odvjetnika u državama. Iste one koje masovno padaju po sudovima diljem SAD-a.

Što god ti mislio to je ipak službeno nije rekla kazala. Možeš biti 100% upravu ali nemati dovoljno dobre dokaze koji potvrđuju tvoje tvrdnje. Može se dogoditi da ti svjedok promijeni iskaz. Mogući su pritisci na sud jer je ulog prevelik. No ja ne bih previše ulazio u tehnikalije sudskih presuda. Jednom će ovo sve završiti i kako god bilo sudske presude treba poštivati.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/11/2020 : 12:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

quote:

Što god ti mislio to je ipak službeno nije rekla kazala. Možeš biti 100% upravu ali nemati dovoljno dobre dokaze koji potvrđuju tvoje tvrdnje. Može se dogoditi da ti svjedok promijeni iskaz. Mogući su pritisci na sud jer je ulog prevelik. No ja ne bih previše ulazio u tehnikalije sudskih presuda. Jednom će ovo sve završiti i kako god bilo sudske presude treba poštivati.

A cemu sud kad su birači jasno sve rekli...par milijuna glasova razlike nije pokradeno.
Na žalost nema zdravog razuma kod druge strane vec čisto ludilo koje će uskoro zavšiti, ali cemu sve to

Cemu ti Krugere potežeš rasprave kad se samo ponavljaš, i to ne jednom vec nekoliko puta uzastopno pišeš jedno te isto? Zar ti je toliko dosadno?

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17308 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 21/11/2020 : 13:01:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
BeaGea, pa svi se ponavljaju, takav je topic, vrtimo se u krug. A što se tiče tužbi, pa svatko ima pravo na to, što se ti sad čudiš, nije prvi slučaj.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4119 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 21/11/2020 : 13:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:

BeaGea, pa svi se ponavljaju, takav je topic, vrtimo se u krug. A što se tiče tužbi, pa svatko ima pravo na to, što se ti sad čudiš, nije prvi slučaj.

Ne čudim se ja Trumpu (njemu je to jedini način da izbjegne kazneni progon koji slijedi sad kad ostaje bez imuniteta) vec tebi i tebi sličnima koji nikako ne priznajete realnost (pobjeda Biden s nekoliko milijuna glasova više) i potežete besmislene rasprave "Trump nije izgubio"...

Go to Top of Page
Page: of 102 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000