Primijenjena je eksperimentalna tehnologija poznata kao modificiranje gena, točnije genetsko modificiranje – mRNA – novost koja se nikada do sada nije koristila za izradu cjepiva. Prije nego što pojurimo da se cjepimo, nadajući se imunitetu, trebali bismo naučiti više o ovoj radikalno eksperimentalnoj tehnologiji i njezinoj nedostatnoj preciznosti.
Fantastično, koja gomila gluposti - "nelegitimno medijsko imenovanja Joea Bidena za predsjednika", pa Monsanto i glifosat, pa filipinski umirovljeni profesori, pa antivakser Robert Kennedy...
Primijenjena je eksperimentalna tehnologija poznata kao modificiranje gena, točnije genetsko modificiranje – mRNA – novost koja se nikada do sada nije koristila za izradu cjepiva. Prije nego što pojurimo da se cjepimo, nadajući se imunitetu, trebali bismo naučiti više o ovoj radikalno eksperimentalnoj tehnologiji i njezinoj nedostatnoj preciznosti.
Fantastično, koja gomila gluposti - "nelegitimno medijsko imenovanja Joea Bidena za predsjednika", pa Monsanto i glifosat, pa filipinski umirovljeni profesori, pa antivakser Robert Kennedy...
Pa ti ćeš uzeti sav kruh iz usta Faktografu i ostalim plaćenim fact checkerima, nemoj da ljudi ostanu gladni. Stvari koje nabrajaš ne opovrgavaju činjenicu da je ovo cjepivo potpuno neistraženo. Ako ga ti želiš primiti slobodno izvoli, ostali ljudi imaju pravo odlučivati u svoje ime. Ma daj bolje ubaci kakav link sa strogo sortiranim državama u kojima je pojačana smrtnost, nema veze što se na svjetskom nivou ta smrtnost uopće ne primjećuje.
jako bi te radi upoznao pa da mi to kažeš u lice... ali pošto si ti prejadan i preružan tip koji je u samoizolaciji od rođenja u strahu od svjetla i ljudi a junak samo virtualno, na tipkovnici, to se vjerovatno nikada neće dogoditi.
Što sam 100 puta rekao o (ne)odgovaranju na provokacije i čekanju modova da to riješe?
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Naivci koji misle da će sva medicinska struka primiti cjepivo grdno se varaju, evo iz usta jedne doktorice koja objašnjava zašto to neće napraviti. https://youtu.be/Wx8nZKAvIIU?t=258
Al sjajno je ovo što će ljudi povjerovati nekoj doktorici da je vakcina neistražena i opasna, a neće vjerovati hrpi stručnjaka iz naprednih zemalja koji su napravili vakcinu, dugo vremena provjeravali njen učinak, aminovali je, proizveli i stavili u upotrebu ljudima da ne bi umirali u tolikom broju. Fantastično :D
Al sjajno je ovo što će ljudi povjerovati nekoj doktorici da je vakcina neistražena i opasna, a neće vjerovati hrpi stručnjaka iz naprednih zemalja koji su napravili vakcinu, dugo vremena provjeravali njen učinak, aminovali je, proizveli i stavili u upotrebu ljudima da ne bi umirali u tolikom broju. Fantastično :D
Ni ova trenutna cjepiva koja se koriste desetljeće nisu 100 posto sigurna, kako bi bila ova koja su smiksana jučer?
S ovim boldanim si se isključio iz svake rasprave. Pa jesi li uopće čuo da je ova pročitala izjavu nekog stručnjaka s univerziteta koliko vremena se istražuje takav proizvod. Da, godinu dana je baš dugo vremena, što sve neću čuti od raznih koronaša "pametnjakovića". Jedino ako želiš bojažljivo progurati teoriju kako je sve ovo isplanirano i pripremljeno godinama unaprijed, onda se mogu složiti da je u pitanju dugo vremena.
Doktore ma svaka ti je na mjestu samo si vec nekoliko puta to lijepo pa i nije neka novost...budi malo orginalniji ili se bolje drži lijepljenju linkova sa logicno.com
Inace bezbrižan sam ja dok 'vaki kao ti lijepe etikete a za noseljnje maski i pridrzavanje mjera, ako ce to spasavati zivote sam uvijek, pa sad ako je to fasizam onda si u pravu.
Inace cini me se da je fasizam upravo po definiciji ono sto si ti pokazao na ovom forumu - ruganje invalidima, uzivanje u tudjoj nesreci, nedostatak empatije nad starima i bolesnima, govor mržnje....i to puno vise nego neciji izbor glazbe.
A socijalizacija ? Pa doktore, ljudi u tvojim godinama imaju vec unuke a ti ni zene, ni djece, ni prijatelja... bas se cudim, moj do'tore.