Uzasna vijest me danas zatekla u Splitu, otisao je veliki ilustrator i crtac, Alem Curin. Genijalac. Preselio se u vjecnost! Ostaju prekrasni radovi iza njega... Pocivao u miru! Hvala vam za prekrasnu ilustraciju. Kad god je budem gleda na zidu, vidit cu i vas sjor Curin. Fala in i za sve one lipe razgovore...
O bemti sve;( Još ovo lito sam ga viđao po Starome Gradu, znali bi i proćakulat uz kavu. Njegov plakat za jedan od MaFesta mi je i jedan od najdražih. Sućut obitelji i počivao u miru.
Užas. Bili smo dobri, čak i svojta sa ženine strane. Ponosni sam vlasnik njegove originalne ilustracije s mafesta. Adio i pozdravi ekipu gori. 2020. -krepaj više!
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Jos jedan odlican tekst o ovom izvanrednom umjetniku. Bas 2009-te kad mi je poklonio svoju prekrasnu ilustraciju popili smo s autorom teksta 5-6 piva na Rivi i u Hvaranina. Ne mogu vjerovat da necemo vise prokomentirati radove drugih crtaca po Mafestu i po gradu. Na zadnjem bas Mafestu, pili smo pivu i ja mu pokazujem sto mi je Maza Vicanovic nacrtao, a on kaze; 'mali' nije normalan koliko je dobar. 'Otvorila mu se spina'... kakav je to covjek i umjetnik bio. Zajebant. Cunka. Faca. Bas me ovo taklo, velikog je mestra strip scena izgubila.