osvojio i kod mene i ista priča...… dobro, čekam do kraja tjedna, a onda vraćamo na aukcije
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Nenno, javio sam ti se na mail pleter usluge prije 2 dana, pa ga samo provjeriš. Hvala!
Javio sam ti se u P.M., a i sa novog gmaila jer pleter-usluge više nije u funkciji
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Pozdrav Sale from Hell, Osvojio sam par kolorki na tvojim aukcijama. Meni se ne zuri za odradu aukcija, samo da javim ovim putem da sam se javio preko s.com poste i nakon par dana i direktno na mail s kopijom poruke. Da ne bude poslije od kupca ni traga ni glasa. Uvijek se javim odmah po isteku aukcija jer tezim dobroj i brzoj komunikaciji. Javi se da dogovorimo ostalo. Hvala i lp.
Sale, paket sa 7-8 kg stripova stoji već 7-8 mjeseci u Bjelovaru kod punice mog prijatelja. Prijatelj kada navrati u Bjelovar zna nazvati broj mobitela koji si mi dao i koji sam mu napisao na paket, ali se nitko ne javlja. Rekao mi je da si se čuo s njegovom punicom još pred više od pola godine, ali još se nije dogodila ta primopredaja. Ne znam jel si zanemario poruke koje sam ti slao ili si jednostavno zaboravio, al’ paket je još uvijek u Bjelovaru. Meni si te stripove već odavno platio, tako da za mene nema nikakve štete;)
i ja bih se ovim putem pridruzio potrazi i zamolio jos jednom da mi posaljes adresu na koju ti mogu poslat strip Strip si platio odavno, tako da bi bilo u redu i da ga dobijes
i ja bih se ovim putem pridruzio potrazi i zamolio jos jednom da mi posaljes adresu na koju ti mogu poslat strip Strip si platio odavno, tako da bi bilo u redu i da ga dobijes
I ja Sali dugujem za jedan strip, još od prošle godine, pa čekam da se javi U biti, u dogovoru je kao neka kompenzacija. Sale, ja sam uglavnom tu, ti se javi kad stigneš