Vraćam se sa striparnice, dođem u kvart i krene rokat. Ništa nisam osjetio, ali su se svi prozori sa zgrada oko mene drmali i rolete nabijale. Gledam koji je sad to vrag pa skužim da je potres. Osto sam sat vremena vani sa frendicom i njenima. Nikad mira. Nadam se da je vama i vašima sve okej. Meni stan čist, ništa se pomaklo nije, ali moji deda i baka nisu bili te sreće. Oni okej, ali pola vode iz akvarija ode po televizoru i neke se police srušile. Držite se ekipa, ne damo Zagreb!
Gledam sada televiziju...ni na kraj pameti mi nije bilo da je ovo bilo ovako strašno. Ljudi zatrpani u kućama, u autima. Ufff. Skupljanje pomoći ide munjevito, ali nažalost, nitko ne može vratiti izgubljene živote...
Marko, mozes li organizirati neki racun gdje cemo uplacivati novac za Petrinju? Uplacujemo, normalno, danas i jucer gdje treba, ali daj da i mi sa ovog site-a, damo sto mozemo, i kad trebamo.
Uufff, ja dva dana od sekiracije ne spavam, zao mi nastradalih, radio sam dvije godine u sisackoj bolnici taj grad mi je u lijepom sjecanju,radio sam sa petrinjcima,jedan je sad sef moje struke gdje sam radio. Gledam i onaj most preko kojeg sam skoro svaki dan isao pjeske na posao i nazad na autobusni. Eh.. Bojim se za starce, u zgradi su iz 1950,ni stari nema pojma je li ima armirani beton,jer te starije zgrade nisu radjene po JUS-u, tek nakon banjaluckog i skopskog su poceli raditi antitrusne zgrade. Ne znam,ne znam, bas sam danas zabrinut i sokiran, ljudi cuvajte se…
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Marko, mozes li organizirati neki racun gdje cemo uplacivati novac za Petrinju? Uplacujemo, normalno, danas i jucer gdje treba, ali daj da i mi sa ovog site-a, damo sto mozemo, i kad trebamo.
Zašto je Marko potreban? Dovoljno otvorenih računa ima od organizacija koje znaju bolje kako alocirati resurse.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!