forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Film & TV
 Serije & co.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 261

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/01/2021 : 15:40:54  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Cobra Kai 3. sezona - fenomenalna sezona! Iman dojam kako je svaka sljedeća bolja. Prva sezona će mi i dalje bit najdraža jer san se iznova uživija u svit Karate Kida, ali ova sezona je dala toliko fan servicea, u onom najboljem smislu riči, da je nemoguće ne imat geekovski osmijeh čitavo vrime.

Chozen, Kumiko, Ali, Kreeseova prošlost, finalnih pola sata, ma teški geekgasm!

Ususret 4. sezoni!

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

ordell
Senior Member

Slovenia
1901 Posts

Member since 20/08/2006

Posted - 03/01/2021 : 16:09:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ordell a Private Message  Reply with Quote
Eagle fang karate - bite like an eagle:)
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/01/2021 : 16:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vice

Cobra Kai 3. sezona - fenomenalna sezona! Iman dojam kako je svaka sljedeća bolja. Prva sezona će mi i dalje bit najdraža jer san se iznova uživija u svit Karate Kida, ali ova sezona je dala toliko fan servicea, u onom najboljem smislu riči, da je nemoguće ne imat geekovski osmijeh čitavo vrime.

Ususret 4. sezoni!

Cekaj, izaslo!!?? Zar nije trebalo posle Bozica?

Odoh da gledam 😁

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/01/2021 : 17:11:49  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Ususret 4. sezoni!

Cekaj, izaslo!!?? Zar nije trebalo posle Bozica?

Odoh da gledam 😁

Pa i jest poslin Božića, 01.01.

Prvotni termin je bija 08.01.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/01/2021 : 17:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Mislio sam posle drugog Bozica. :)

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/01/2021 : 19:10:36  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Mislio sam posle drugog Bozica. :)

E skužaj, moja ignorantna greška. :)

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 03/01/2021 : 19:16:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ma, opusteno :)
Meni je neverovatno da je nas prevod izbacen vec istog dana.
Pocinjem sa gledanjem za par minuta. Mislim da je to do pola noci gotovo.

Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7353 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 03/01/2021 : 19:23:08  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Ne znan za srpske, ali hrvatski titlovi su automatski dostupni na Netflixu u sklopu premijere.

Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 03/01/2021 : 20:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ususret 4. sezoni!

Mislio sam preskočiti tu seriju da mi ne pokvari sjećanje na Karate Kida, ali sad nakon što ste je toliko nahvalili nema druge nego je pogledati.
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 03/01/2021 : 21:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Ne da ne kvari sjećanje, nego ga još nadograđuje i popravlja.

Zbog ove serije mi je čitav serijal postao još draži.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1942 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 04/01/2021 : 08:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Potvrđujem ovo što je napisao Windwalker.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6480 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 04/01/2021 : 10:00:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Serija je zapravo bolja od filmova.
Doduše, meni je prva sezona bila osjetno bolja od druge, treću još nisam gledao.

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 04/01/2021 : 14:11:54  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message  Reply with Quote
Počeo sinoć gledati, odgledao 5 epizoda u komadu, kratke su oko 20min. svaka.

Bolje nego što sam očekivao, nisam znao da i Daniel-san glumi.

Dobro su to odradili, dobiti će publiku koja je odgledala Karate Kida, a opet su prilagodili današnjim klincima tako da bi i tu mogli pobrati novu publiku.

Za sada zabavno, duhovito i pomalo trashy, ali ne smeta, dobro se uklapa u cijelu priču.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1942 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 04/01/2021 : 14:53:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stripofil

...kratke su oko 20min. svaka...

E, znaš zašto? Prvo su izlazile na YouTube, ali kako ih je Netflix preuzeo povećana je i dužina epizoda na nekih 35-40 minuta.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 04/01/2021 : 18:07:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Većina ih je i dalje 30 min, tek se pokoja epizoda približi 40.
I svejedno sve kažu po epizodi i ne čini se prekratko.

A mislim da su publiku dobili, i staru i novu, jer sam negdje pročitao da je gledanost 3. sezone vrlo dobra.

Edited by - Windwalker on 04/01/2021 18:08:41
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/01/2021 : 19:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ususret 4. sezoni!

Auuhh.. epizoda na Okinavi ubija.
Koliko samo emocija i mudrosti u jednoj epizodi.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26074 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/01/2021 : 19:33:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Odgledao sam ove tri epizode mini serije The Quiz. Odlično odrađeno, preporuke.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 04/01/2021 : 21:05:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Odgledah danas iz cuga svih 6 epizoda Barbarians(https://www.imdb.com/title/tt9184986/?ref_=nv_sr_srsg_3

Bitka u Teutoburškoj šumi, Rimljani, Germani i tako to. Vrlo pohvalno je što se priča latinskim i njemačkim. Priča koja vodi do bitke je solidna iako je sama bitka redukovana (vjerovatno zbog budžeta), serija ne bježi od brutalnosti, glavna glumica je lutka. Uglavnom, dovoljno dobro za zabaviti se.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 04/01/2021 : 23:38:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Sjajna 3. sesona Cobra Kai. Nije mi delovalo da ce tako biti u prve dve ep, ali odlicno. Odlicna ideja za Kriza i upoznavanje sa njegovom istorijom.

Ma sjajno, zaista.

Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6480 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/01/2021 : 07:47:45  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Opa, Korejci napravili SF seriju, izgleda mi odlično, a i uvjerio sam se više puta da oni znaju znanje što se tiče filmova.
Space Sweepers, ekipa koja putuje svemirom i skuplja ''blago'' iz olupina kako bi zaradili:

Na Netflix stiže 5. veljače.

Edited by - DiSkAcH on 08/01/2021 07:49:25
Go to Top of Page

ivan_micic
Senior Member

Croatia
2394 Posts

Member since 19/12/2007

Posted - 08/01/2021 : 08:48:03  Show Profile Show Extended Profile  Send ivan_micic a Private Message  Reply with Quote
Space Sweepers nije serija, već film
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6480 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/01/2021 : 12:52:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A u kuki, mea cupla.
Ja sam nekom svojom skršenom logikom zaključio da je riječ o seriji. :D

Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 12/01/2021 : 17:11:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Pa dobro pobogu, zasto niko ranije nije rekao da postoji serija koja prati karate kida 30 godina kasnije???/ :)
Iako mi je tesko poverovati da bi ovo bilo zanimljivo za bilo koga ko nije gledao film kad mu je bilo vreme, a ipak, ima sasvim dovoljno kuka da se zakace i nove generacije.
Odgledao prvu sezonu, sjajna, iako na ivici da zagazi u patetiku ail sa uvek spremnim kontra udarcem, a i preokreti u razvoju i dinamici likova su odlicni. Idem na drugu i trecu sezonu iz ovih stopa :)
P.S. Daniel -san je bas lose ostario, Johnny je pak sjajan kao omatoreli antiheroj - heroj :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page

Windwalker
Advanced Member

Croatia
4530 Posts

Member since 08/03/2008

Posted - 12/01/2021 : 17:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Windwalker a Private Message  Reply with Quote
Pa pričalo se o seriji svake godine kad je pojedina sezona bila aktualna.
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4690 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 12/01/2021 : 17:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
Ma da, vidis da se smejem, nije bas da pratim serije ;) Ali mi je drago sto sam je otkrio :)

Bistro i duboko nebo utociste pruza!
Go to Top of Page
Page: of 261 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000