forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Coronavirus
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 256

xilrion
Advanced Member

Croatia
3027 Posts

Member since 16/12/2010

Posted - 05/01/2021 : 18:38:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit xilrion's Homepage  Send xilrion a Private Message
ljudi koji sve što ne razumiju ili ne žele razumjeti ili se boje razumjeti, ili ne žele ni čuti da postoji drugačiji stav i mišljenje, čak i potkrijepljeno dokazima, stavljaju pod naziv ravnozemljaši, su ustvari sami ravnozemljaši u onom pravom galileovskom smislu. da ne kopamo po drugim opcijama bez obzira koliko se čudne i nevjerojatne činile bili bi gori od sjevernokorejaca koji su robovi vlasti ispranih mozgova. nama je uprogramirano da ih trebamo, da im vjerujemo, da su oni tu za nas. jesu kurac.

https://xilrion.deviantart.com/
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17839 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 05/01/2021 : 18:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by zeljko

Odavno ti nisi nio u parku
Gledao sam momcica od 10 kako otrci kenjati u park gdje se kenjaju psi gdje se igraju djeca i nastavi se s onim rukama igrati nit je otisao kuci oprat se ni obrisat

Odrastao sam na selu, bila su druga vremena. Jebo gradove i njihove parkove. Posebno taj gdje ti živiš, Sarajevo.

Pa barem smo prljaviji od vas
Po svim segmentima
I opet djeci nije nista...nit imaju mobitele nit su pod staklenim zvonom
Nego rovare po pijesku kao i svaka generacija

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12761 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 05/01/2021 : 18:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:

Kao djeca rijetko smo prali ruke, ono kad te baš natjeraju. Nos smo brisali rukavom ili ga onako ispušeš na jednu rupu.
Padne ti kruh na zemlju, normalno podigneš i nastaviš jesti i sl. I svi zdravi ko čelik.
Ne sjećam se kad sam imao gripu.

Previše je ovo danas higijene, djeca nemaju nikakav imunitet.

Nije dugo trebalo.

Evo ti primejer kako me bratić ismijaval kad sam dobil dijete. U prvih godinu sve je oko dijeteta trebalo biti (gotovo) sterilno, kasnije se to samo malo promijenilo ali ne previše. Dvije godine kasnije rodi se njemu dijete, sve je spontano i prirodno a higijena minimalna. Jel ti trebam reči da moje dijete u 11 godina gotovo da nije imalo povišenu temp. a kamoli neku ozbiljniju prehladu. U doba korone svi su oko nje imali koronu (osim mene), a njoj naravno ništa (ni traga ikakvom kašlju i sl). Alergije nikad nikakve. Ono drugo dijete je povremeno bolesno, probelio i koronu (koju su imali roditelji) i sl. Pa ti budi pametan

Nejasno mi da ne voliš svoje dijete?!

Have mercy
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/01/2021 : 19:51:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
meni je ovdje enigma jedino GGG. žalim što moram tog vrlog dečka toliko spominjati, ali on jedini od te ekipe s druge strane fronta ima određene kapacitete. zato mi je tim čudnije da je toliko plitak. ono sam se bio malo zezao o grčkoj tragediji, ali ima tu određene istine. GGG-u jednostavno fali onih viših tipova znanja, kako je to raščlanio Scheler. kreće se jedino u vrijednostima korisnog i ugodnog, već na planu estetike i ljepote solidno šteka (ne znam sad koja je standardna devijacija) = GGG ne zna ili ne može pričati o stripovima, filmovima itd. a onda na vrhu piramide, vrijednosti svetog, tu je baš papak.
e sad, tu je baš ta greška koju GGG ne može izračunati: jer ove vrijednosti korisnog su životno relativne, dok su ovi viši tipovi naprotiv - apsolutne vrijednosti za pojedinca.
sljedeća stvar koja buni običnog smrtnika (a i GGG je jedan takav, da ove ostale koji ne igraju glavnu ulogu ni u svom životu ne spominjem) je ova zakonitost, koja nije čak ni nešto pretjerano teško za shvatiti, pa svejedno razni školnici ne mogu ni do tog uvida: školovanjem se mogu eventualno, i to vrlo malo, proširiti neki vidici, steći određeni opseg trivijalnog znanja. međutim se ne može promijeniti ono odlučno i u životu bitnije: snaga volje, hrabrost, energija, ponos... zato tu jedan đikić ne stoji baš bajno, a više je na cijeni neki sportaš ili čak milan bandić. tko zabija glavu u pijesak na ove zakonitosti, taj može pratiti Bidenov twitter i pisati nemoćne humanističke apele, no teško može djelovati na druge, uvjeriti ih i ukratko - dobro objasniti bilo koju stvar.
a sad se idem ne cijepiti.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 05/01/2021 : 19:58:35  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

meni je ovdje enigma jedino GGG. žalim što moram tog vrlog dečka toliko spominjati, ali on jedini od te ekipe s druge strane fronta ima određene kapacitete. zato mi je tim čudnije da je toliko plitak. ono sam se bio malo zezao o grčkoj tragediji, ali ima tu određene istine. GGG-u jednostavno fali onih viših tipova znanja, kako je to raščlanio Scheler. kreće se jedino u vrijednostima korisnog i ugodnog, već na planu estetike i ljepote solidno šteka (ne znam sad koja je standardna devijacija) = GGG ne zna ili ne može pričati o stripovima, filmovima itd. a onda na vrhu piramide, vrijednosti svetog, tu je baš papak.
e sad, tu je baš ta greška koju GGG ne može izračunati: jer ove vrijednosti korisnog su životno relativne, dok su ovi viši tipovi naprotiv - apsolutne vrijednosti za pojedinca.
sljedeća stvar koja buni običnog smrtnika (a i GGG je jedan takav, da ove ostale koji ne igraju glavnu ulogu ni u svom životu ne spominjem) je ova zakonitost, koja nije čak ni nešto pretjerano teško za shvatiti, pa svejedno razni školnici ne mogu ni do tog uvida: školovanjem se mogu eventualno, i to vrlo malo, proširiti neki vidici, steći određeni opseg trivijalnog znanja. međutim se ne može promijeniti ono odlučno i u životu bitnije: snaga volje, hrabrost, energija, ponos... zato tu jedan đikić ne stoji baš bajno, a više je na cijeni neki sportaš ili čak milan bandić. tko zabija glavu u pijesak na ove zakonitosti, taj može pratiti Bidenov twitter i pisati nemoćne humanističke apele, no teško može djelovati na druge, uvjeriti ih i ukratko - dobro objasniti bilo koju stvar.

Moraš tog dečka spominjati zato što ti svojim postovima konstantno pravi novu rupu u dupetu, pa te boli
Eto ja sam to objasnio u mnogo kraćoj poruci :D
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/01/2021 : 20:04:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
s druge strane, kiky izvrsno ilustrira ove misli. izgleda da je doživio neki potres te je to bio okidač za skok u -> egzistenciju (kažem, ovo je razradio Jaspers). kroz bol i rad negativnog, kiky ne samo da je skočio u egzistenciju, što bi bila prazna fraza, nego se to vidi po njegovom proširenom vrijednosno-doživljajnom poimanju svijeta. ne samo što je počeo čitati bolje stvari, nego i kroz komentare, koji su pravi mali biseri u svojoj jezgrovitosti, raskida sa mediokritetstvom običnih školnika. otuda je jasna njegova odlučnost da raskine i sa korona-tiranima i ne prati naloge Kongregacije za nauk koronalogije. sve se poklapa, i na jednoj i na drugoj strani: raskida sa mediokritetima, žgoljavima, lažnima i podmuklima, rast u slobodi. divno.
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/01/2021 : 20:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
Premješteno
quote:
Originally posted by dylan_dog12

Pred koji dan Beroš je najavio - U subotu ide tim epidemiologa iz HZJZ-a i procijepit će sve ljude koji se nalaze u kolektivnom smještaju, djelatnike hitne medicinske pomoći i hitnih službi koji će na tom području biti tri tjedna, uključujući sve pripadnike civilne zaštite, vatrogasaca, policije, svi oni koji pomažu na tom području"

https://www.vecernji.hr/vijesti/beros-od-subote-cijepimo-ljude-u-potresom-pogodenom-podrucju-1457888

Zaista je mogu reći odvratno do kojih granica ide plan između ostaloga i o obaveznom primanju koktela farmaceutske industrije koji se želi nametnuti u situaciji kao što je ova nesreća.
Što to znači, ako netko ne želi primiti takovano covid 19 cjepivo biti će izbačen, izgnan?
Do kojih granica ide i do kojih će ići do kraja ove godine farmaceutsko digitalna tiranija čiji konstrukt aktivno traje gotovo cijele prošle godine?

Ovo je odličan intervju doktorice Gajski, čije komentare sigurno i sličnih stručnjaka nećete čuti na javnoj televiziji jer ne pogoduju konstruktu obmana i laži koji se nastavlja na grbači bilo čije nesreće. Ako možete I proslijedite. Želim svima u novoj godini što uspješnijih blokiranja udaraca zlih sila pa i pokoje uzvračanje ako je moguće. I naravno puno zdravlja.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/01/2021 : 20:54:37  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

Pošto se ovih dana mnogo govori o takozvanom cjepivu kojega se dijeli kao coca colu koja je usput rečeno također kancerogeni otrov stavljam ovdje video u kojem doktorica Carrie Madej govori upravo o koktelu zvanome cjepivo protiv covida 19. U pitanju je tvrtka zvana MODERNA koju su u javnim medijima u posljednjih mjesec dana najavljivali zajedno sa ostalim tvrtkama kao što je PFIZER. Naravno, što god da jest u tim CJEPIVIMA izbor između tvrki je još samo jedna od iluzija u nizu. Ponoviti ću još 100 puta ako treba ali jedan od ciljeva koji će biti ili neće biti ostvaren, a to ovisi samo o tome hoće li ljudi dopustiti takav fašizam, jest OBAVEZNO CIJEPLJENJE SVAKE GODINE BEZ PROPITIVANJA, a to će biti uvjet za DOPUŠTENJE VAŠEG NORMALNOG OBAVLJANJA ŽIVOTNIH NAVIKA. U Francuskoj se želi uvesti ZELENA KARTA koja bi onima koji su cijepljni dala dopuštenje za ulazak u RESTORANE I JAVNI PRIJEVOZ. Koliko je daleko upošljavanje tupavaca koji će necijepljene loviti kao pse??

https://www.vecernji.hr/vijesti/francuska-uvodi-sustav-zelenih-putovnica-tko-se-ne-cijepi-nece-moci-u-restorane-i-javni-prijevoz-1456104?utm_medium=Widget&utm_source=Njuskalo

Naletio sam na jedan isječak iz američke emisije u kojoj službenik jedne aviokompanije govori kako će UVJET ZA ULAZAK U AVION BITI AFIRMACIJA DA STE CIJEPLJENI.
Ovaj video nije dugačak i zanimljiv je i informativan te obavezno pogledajte, radi vaše dobrobiti. ako ništa drugo radi promišljanja. video se pred par mjeseci nalazio na youtubeu pa su ga izbrisali, a doktoricu naravno diskreditirali

https://www.bitchute.com/video/vnZZUq86FWh4/?fbclid=IwAR2kz_w131cBpPGH0huEmdWO_VeX03me1L2Bc5h0n5WQUEL2pugDFomdzBA

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/01/2021 : 20:55:07  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

Ljude u nesreći se maltretira naravno, prvo se ide na one koji se ne mogu braniti, slijedeći će biti djeca u školama, a sramotno je kako su roditelji dopustili uništavanje zdravlja nošenjem maski. Na ulici najviše maske nose starije osobe i mlađi, tinejdžeri, a to ide iz kuće i pranja mozga u školama gdje su profesori oduševljeni novim PAMETNIM PLOČAMA I PAMETNIM GRADOVIMA, svime što nije niti zdravo niti pametno u pravome smislu riječi. u ovome video možete vidjeti glupaču iz zdravstvenoga sustava kako pokušava cijepiti starijeg čovjeka u Petrinji očito jučer.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/01/2021 : 20:55:35  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

Doktorica Gajski?

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/01/2021 : 20:56:06  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:

Razmislimo malo o cijepljenju uopće, neovisno o covidu. Kad smo bili klinci svi zajedno išli smo na cijepljenja zar ne, taj dan nije bilo škole, bilo je kao izlet. No kad malo razmislimo, mi smo bez pogovora primali koktele kemijskih supstanci bez kojih ne bi zakonski mogli nastaviti sa funkcioniranjem u možemo reći uravnoteženom životu nekakvih građanskih sloboda. Također sadržaj cjepiva se NIKAD NIJE PREISPITAVAO. Primanje cjepiva se također NIKAD ne preispituje. Roditelji daju bez imalo razmišljanja pristanak za što?? Za to da zdravstveni radnici koji zapravo nemaju blage veze što daju vašoj djeci, koji mnogo puta sami odbijaju biti cijepljeni i kao poslušni najamni radnici daju jer ZAKON tako nalaže koktele od nekoliko desetina kemijskih supstanci u zapravo vidno zdrave osobe.

Epidemije autizma i tumora su epidemije o kojima nitko ne želi reći ni riječ, a predstavnici vlade u poljoprivrednim emisijama podržavaju i dalje upotrebu PESTICIDA i uvode maksimalnu digitalizaciju koja nije ništa drugo nego platforma bolesti i distopijske tiranije u kojoj su građanske slobode ili općenito misao o slobodi tek daleka čežnja.

Ono čega se svatko sa imalo razuma i posebice OSVJEŠTENJA treba pribojavati jest uvjetovanje društvenih aktivnosti upravo dokumentom o procijepljenosti. Primanje koktela kancerogenih spojeva, nanobotskih tehnologija kojima se čovjeka nastoji pretvoriti u dio asortimana znanog kao INTERNET OF THINGS. Na kraju krajeva za interesne skupine koje guraju od kada je svijeta i vijeka obmane kako bi se održale na vlasti ili okrupnile masu svi ljudi su ništa drugo nego stvar odnosno roblje. Preporučam ovaj mogu reći odličan intervju sa mnogo korisnih podataka i materijala za promišljanje i donošenje nekih vaših sudova ne samo o cijepljenju već i o funkcioniranju svijeta općenito.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 05/01/2021 : 20:59:32  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

Također sadržaj cjepiva se NIKAD NIJE PREISPITAVAO. Primanje cjepiva se također NIKAD ne preispituje. Roditelji daju bez imalo razmišljanja pristanak za što?? Za to da zdravstveni radnici koji zapravo nemaju blage veze što daju vašoj djeci, koji mnogo puta sami odbijaju biti cijepljeni i kao poslušni najamni radnici daju jer ZAKON tako nalaže koktele od nekoliko desetina kemijskih supstanci u zapravo vidno zdrave osobe.

Ista stvar je i sa školovanjem kada roditelji moraju, osim u nekim iznimnim slučajevima, djecu poslati u školu iako ih se baš i ne pita, da bi ovi mogli dalje funkcionirati u društvu. Ako živiš u državi, onda pristaješ na takva ograničavanja sloboda kako bi svima bilo bolje i ljepše i vjeruješ u dobrohotnost zdravstvenih djelatnika, učitelja itd. Nije sad to ni tako naivno ni jednostavno, jer država može biti i gadna neman i često i jest, no s druge strane, malo tko se želi odreći građanskih sloboda koje u kakvoj takvoj mjeri postoje unutar države, pa se pristaje na cijepljenje itd.

U ovakvim slučajevima, kada se svuda vide zavjere i urote (a ovo što ti pišeš mi smrdi na teorije urote) to je opet druga stranputica, jednako kao i ona koju čini poslušni građanin.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/01/2021 : 21:19:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message

quote:
Ista stvar je i sa školovanjem kada roditelji moraju, osim u nekim iznimnim slučajevima, djecu poslati u školu ...

Nije ista stvar, jer je ovo sad došlo u fokus i događa se velika polarizacija. Školu nitko ne dovodi u pitanje, a ovo može biti zanimljivo baš u tom smislu. Može doći do tektonskih poremećaja i rušenja svega na što su ljudi navikli.
DaylanDog je u pravu što razmišlja o aspektima korone, odnosno ortodoksije oko korone, ali mislim da nije u pravu što to pripisuje ljudskim podvalama, smišljenim planovima. Jer baš ova mogućnost da se počne preispitivati sve, pa i "čemu uopće ići u propisanu školu", govori protiv takvih planova (sve može poći izvan kontrole).

Ovo je prije, po meni, dezorijentiranost i gubitak sidrišta baš u onim višim tipovima znanja, a škole, bolnice i tzv. znanost to ne mogu nadomjestiti. Slijedi nam poplava proroka i čudotvoraca; barem će GGG biti zadovoljan, jer će moći 24 h na dan ispravljati krive drine.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3472 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 05/01/2021 : 21:39:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
DylanDog je izgleda dovodio u pitanje cijepljenje kao takvo: zašto nas tjeraju da se cijepimo. Oni koji primaju cjepivo uopće ne znaju što se u njemu nalazi, dakle, oni moraju vjerovati da liječnici znaju bolje. Malo je bezveze kada to preraste u nekakvo idolopoklonstvo prema medicini i doktorima, ali je još gore kada se počne svakoga sumnjičiti, da je sudionik u globalnoj uroti ili slično.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 05/01/2021 : 21:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
Slažem se s time što kažeš. Jedno i drugo je loše.
U biti, ono osnovno povjerenje, kako je to Kung polemizirao protiv nihilista i ateista, je razložno imati - to je bolja početna pozicija od posvemašnjeg odricanja dobre namjere svakome. Osnovno povjerenje u ovoj našoj situaciji ne znači da se trebaš cijepiti, nego prije da ne trebaš razvijati fantaziju u pravcu smišljenih podvala.
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 05/01/2021 : 22:33:33  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by GGG

TI NEMAŠ nikakvog dokaza, osim što pokazuješ da pušiš razne fake news generatore te facebook i i youtube postove raznih blefera, prevaranata, i luđaka te neznalica kuhinjske sorte, i sam izjavljuješ mrtav hladan da ti je sve u svezi korone IZMIŠLJENO, NELOGIČNO i ZAVJERA! (što su izjave, koje, se nažalost ovdje usudi njih previše reči). Takvim stavom ne dokazuješ nikakvu nadmoć ili istinu svojih tvrdnji, nego samo da si zapravo jedna ograničena i izrazito pristrana osoba...

PS dokaza i studija bilo je nabrojeno u ovom topicu dovoljno, ali za koji mjesec če biti igodišnje bilance, pa če se pojedine stvari još dodatno potvrditi.

e a pazi sad ovo; ja praktički niti jedan panzerov ili dodferdov link u ovom topiku nikada nisam otvorio, a kamoli neki tvoj ili stripofilov!!! ne pad ami na pamet!

a kada se već ovako ocjenjujemo i častimo... činjenica je da niti tvoja statistika niti tvoje brojke nisu uspjele objasniti gomilu toga što je suprotna strana tebi ovdje izbacila. i što si ti onda radio u takvim slučajevima? ili si, po nekom tvom pravilu, takve predmete/pojave odbacivao kao "manje važne" ili si nas jednostavno sve redom odbacio u isti koš sa ravnozemljašima i zavjerenicima teorija o ljudi-gušterima ili 5G mreža .

Svaka palica ima dva kraja i svako može tuči uzduž i poprjeko. Mislim da sam tamo negdje 3-4 tjedna unazad rekao, da ako netko nađe grešku u linkovima koje stavljam, neka slobodno to postavi. Isto sa ovim zadnjim cjenkanjima oko brojevaumrlih sa cortom i stinkyem. U svim zemljama gdje je covid pobjegao bit če više mrtvih nego u prošlim godinama, u Americi če se za godinu dana skratiti prosječna životna dob. Sve te relativizacije, da je 5% manje od 6% i da je 1983 bilo više umrlih nego danas, bi sada trebale biti argument, kako su sve mjere bezveze i cjepivo nepotrebno?

I pustimo sada 5G i ravnozamljaše, pa se prisjetimo čudotvornog hidroksiklorokvina ili propalog švedskog štrebera Tegnella, koji je sa "imunitetom krda" zabio sebe i Švedsku u crnu zemlju. Ili ono jadno prejebavanje oko "lažnih pozitivnih" PCR testova, dok su Australci tukli po stotine hiljada negativnih testova, bez jednog lažno pozitivnog. Ili kako su Rusi preko noči okrenuli čurak naopako pa priznali tri puta više mrtvih od covida preko noči. I prema toj i takvoj "suprotnoj strani", 5G i ravnozemljaši su mila majka.

I na kraju krajeva, ovo je jedan topic na forumu o stripovima, zbog tu napisanog ni covid ni mjere neče ni pasti ni opstati. Na forumu pišemo svoje stavove i mišljenja. Kao biokemičar, koji se ponekad, kad mora, upušta u statistiku, piše i prevodi sa engleskog, a neko vrijeme zaposlen u farmaceutskoj firmi, na ovom nivou sam dovoljno kvalificiran, da neke predmete i pojave, za koje mislim, da su "manje vrijedne", bez problema kao takve odbacim. Za filmove ili nogomet recimo,to sigurno nisam, pa u tim podforumima niti ne pišem. Ali na kraju krajeva to su moja mišljenja i naravno linkovi do stranica u koje ja imam povjerenje i poštovanje. A na svima ostalim je, da odluče, da li, i u kakvoj mjeri, prihvačaju moje stavove. Nemam nikakve, ni želje ni namjere, da npr. stinkya preobratim u "vjernika" u statistiku ili corta33 u viruse, ili risara skrenem s puta osmanagićevog...

Stara Huta za 36 minuta

Edited by - GGG on 05/01/2021 22:36:10
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 06/01/2021 : 00:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
Facts about Covid-19 - Swiss Policy Research:
https://swprs.org/covid19-facts/

Are Face Masks Effective? The Evidence:
https://swprs.org/covid-masks-review/

Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!

Edited by - panzer on 06/01/2021 00:43:58
Go to Top of Page

GGG
Senior Member

Slovenia
2557 Posts

Member since 08/11/2003

Posted - 06/01/2021 : 00:58:18  Show Profile Show Extended Profile  Send GGG a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

Uf pazi, sad si na klimavom terenu, zašto bi se "ugodno i koristno" te ljepota i estetika, isključivali. I još više, po kojem pravilu su ljepota i estetika absolutne, i zašto bi baš ti, kao pojedinac, bio konačni i jedini arbitar te estetike i te ljepote, ako si več (sa svim poštovanjem) po defoltu ograničen svojim znanjem i perspektivom. Ili na kratko, ako ti ne vidiš ljepote, ne znači je nema.

Isto je sa tim tvojim razlazom između školovanja i izobrazbe na jednoj, te hrabrosti, ponosa, energije itd... na drugoj strani. Znači netko, ko ide popravljati struju po kuči, bez da bi išta znao o tome (i skinuo osigurače), po tvom bi trebao biti primjer hrabrosti?. Meni sve to izgleda kao definicija šlager pjevača - nema znanja ni talenta, ali ima energiju, hrabrost i ponos.

Uvjek kad se tako nekako zaletiš u te kompulzivne pokušaje nekakvog djeljenja, smještanja i umještanja, završiš kod tih ili-ili binarnosti. Šteta.

Stara Huta za 36 minuta
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 06/01/2021 : 01:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:
Originally posted by kiky
ne pad ami na pamet!

za tako nešto je prvi uvjet imati pamet.
Go to Top of Page

stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts

Member since 15/10/2010

Posted - 06/01/2021 : 01:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Send stripofil a Private Message
quote:

DylanDog je izgleda dovodio u pitanje cijepljenje kao takvo: zašto nas tjeraju da se cijepimo. Oni koji primaju cjepivo uopće ne znaju što se u njemu nalazi, dakle, oni moraju vjerovati da liječnici znaju bolje. Malo je bezveze kada to preraste u nekakvo idolopoklonstvo prema medicini i doktorima, ali je još gore kada se počne svakoga sumnjičiti, da je sudionik u globalnoj uroti ili slično.

+1

to se inače zove paranoja
https://hr.wikipedia.org/wiki/Paranoja
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 06/01/2021 : 02:13:25  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Kao djeca rijetko smo prali ruke, ono kad te baš natjeraju. Nos smo brisali rukavom ili ga onako ispušeš na jednu rupu.
Padne ti kruh na zemlju, normalno podigneš i nastaviš jesti i sl. I svi zdravi ko čelik.

Ojbte pa di si ti živil?:))
Ja sam svaki dan prao ruke (i zube), nos se brisao maramicom, a ako nešto padne na zemlju, ne jede se više.
Redovito smo se cijepili (cijepiti ću se i sad), klinaca je bilo svakakvih ali bilo je i kazni - kad je par klinaca počelo "šlatati" curice, završili su kod ravnateljice i to je za njih i obitelj bila užasna sramota.
U kojoj si ti državi živil?:))

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 06/01/2021 : 09:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
Mi odmalena govorimo vi roditeljima i bez kravate i ajncuga nema za stol.
A, gdje vi živite da to nije bio običaj.

Žao mi što duplog nema, što zbog zlata, što zbog toga što bi na temu bio vrlo zanimljiv za čitanje.
Dupli vrati se, barem dok pandemija ne prođe, znam da si u četiri zida ko svi i nemaš gdje, a i cv i jurica bi dobro došli.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 06/01/2021 : 10:14:13  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message

Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12642 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 06/01/2021 : 10:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message
quote:

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17241 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 06/01/2021 : 12:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Za dosadu:

https://www.geopolitika.news/vijesti/u-norveskoj-dvije-osobe-umrle-nakon-primanja-pfizerovog-cjepiva/

... ne znam koliko je to točno ali zanimljivo kad neka starija osoba umre zbog nekih svojih zdravstveni problema plus korona onda je umrla od korone. A kad osoba primi cjepivo protiv korone a umre opet zbog narušenog zdravlja onda je od narušenog zdravlja a ne od korone. Ne kažem da to nije moguće ali moguće je i u obrnutom slučaju.
Go to Top of Page
Page: of 256 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.57 seconds. Snitz Forums 2000