forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Molba za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Markos
Webmaster

Croatia
29508 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2021 : 14:50:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by Spock
Tragedija je uopće spomenuti da čak ni Markos ne vidi razmjere katastrofe koja bi se desila odlaskom solara i to zbog nekolicine vječitih provokatora i spamera.

Ja se još uvijek nadam da će razum prevladati, a ljudi kao solar dobiti poštovanje zbog svoga truda, rada i ČUVJEČNOSTI!

Solar definitivno ima moje poštovanje, ali to ne znači da nije pogriješio u ovom slučaju. A mislim, neš ti, pogriješio, pa šta? Pa ništa. Idemo dalje. To je tako trebalo završiti.

Sve što sam ja napravio jest da se nisam složio s jednom njegovom odlukom - da izbaci čovjeka na godinu dana. Do sada mu nisam imao nijednu zamjerku, nijednu primjedbu, a na moje prvo neslaganje on odgovoara da se mi definitivno razilazimo. I onda sam JA zbog toga kriv?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 08/01/2021 : 14:51:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Markos

Solar ima ogromne, zaista ogromne zasluge, ali ovdje je pogrijesio. Pa šta ima veze, pogriješiš, kažeš jebi ga, sorry, drugi put ću biti pametniji i idemo dalje.
Meni je žao što je ovako odlučio, nije da ga ne razumijem, vjerojatno bih i ja u njegovoj poziciji napravio isto. Ali isto tako vjerujem da će mu biti krivo kad se malo ohladi.

Nije dovoljan samo taj androidski stav!
Istina, ljudski je griješiti, ali ovo je samo vrh ledene sante.
Pa nije to samo ovdje, provokacije su stalne, ovo je samo eskalacija svega.

Trebaš solara nagovoriti da se vrati bez obzira na gubljenje obraza ili ponosa! Druge opcije nema.
To je ljudski postupak.

Vratit će se sam
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7830 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/01/2021 : 14:51:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by logo111

Odreći se vrijednog i poštenog Solara za račun autora provokatora ovog topica u kojem ga ovaj usput i gnjusno uvrijedi.

Nonsens.

"Ni med cvetjem ni pravice" - Miroslav Krleža

Ovo je bitno što je logo napisao!

Dosta je bilo, tražimo pravdu za solara!!!!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17052 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 08/01/2021 : 14:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message
Jako, jako loše za sajt ako je otišao solar.
To je valjda svakome jasno.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7830 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/01/2021 : 14:55:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:

quote:
Tragedija je uopće spomenuti da čak ni Markos ne vidi razmjere katastrofe koja bi se desila odlaskom solara i to zbog nekolicine vječitih provokatora i spamera.

Ja se još uvijek nadam da će razum prevladati, a ljudi kao solar dobiti poštovanje zbog svoga truda, rada i ČUVJEČNOSTI!

Solar definitivno ima moje poštovanje, ali to ne znači da nije pogriješio u ovom slučaju. A mislim, neš ti, pogriješio, pa šta? Pa ništa. Idemo dalje. To je tako trebalo završiti.

Sve što sam ja napravio jest da se nisam složio s jednom njegovom odlukom - da izbaci čovjeka na godinu dana. Do sada mu nisam imao nijednu zamjerku, nijednu primjedbu, a na moje prvo neslaganje on odgovoara da se mi definitivno razilazimo. I onda sam JA zbog toga kriv?

Nisi kriv strogo gledano, ali on nije osjetio tvoje poštovanje za sve što je napravio za ovaj sajt.
Ti bi morao isto shvatiti koliko je on bitan kotačić u cijeloj priči oko najvažnijeg dijela sajta, ne jebene svaštare koju bi tebalo ukinuti.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29508 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2021 : 14:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Nije dovoljan samo taj androidski stav!
Istina, ljudski je griješiti, ali ovo je samo vrh ledene sante.
Pa nije to samo ovdje, provokacije su stalne, ovo je samo eskalacija svega.

Trebaš solara nagovoriti da se vrati bez obzira na gubljenje obraza ili ponosa! Druge opcije nema.
To je ljudski postupak.

Dakle, sad bih ja tebe trebao izbaciti na 48 sati jer si me uvrijedio izjavom o "androidskom stavu". Mislim, helou? Koga briga. Provokacije? Ja sam na ovom forumu već skoro 20 godina. Ako se itko naslušao i otrpio provokacija, onda sam to ja. A najžešći provokatori i napadači su i dalje ovdje i ja im ne branim da pišu što god žele.

Ja solara nisam niti potjerao pa ga neću ni nagovarati da se vrati. Ako se hoće vratiti, neka se vrati. Ako neće, svi će biti na gubitku, ali koga nema, bez njega se mora.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7830 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/01/2021 : 15:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
Nemoj tako hladno Markose.
Solara treba ovaj sajt; ti, ja, svi mi kojima je stalo.

Ovi jebivjetri su sada dobili što su tražili i oni sada likuju. Njima nije bitan ovaj tvoj, a do sada i naš sajt.
U ovakvim trenutcima treba gledati tko nešto piše, a ne što netko piše.

Edited by - Spock on 08/01/2021 15:03:26
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29508 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2021 : 15:04:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by logo111

Odreći se vrijednog i poštenog Solara za račun autora provokatora ovog topica u kojem ga ovaj usput i gnjusno uvrijedi.

Nonsens.

"Ni med cvetjem ni pravice" - Miroslav Krleža

Ovo je bitno što je logo napisao!

Dosta je bilo, tražimo pravdu za solara!!!!

Gle, ne možeš nekoga izbaciti na godinu dana zato što ti je nešto (opravdano) prigovorio, pa neka je pritom prešao granicu i nazvao te smećem.

I stinky je prije par tjedana napisao za jedno moje izdanje napisao da je smeće, što sam ja shvatio poprilično osobno jer u pitanju je težak, istiniti strip o teškoj autorovoj osobnoj traumi, pa ga nisam izbacio godinu dana, nego mu odbrusio istom mjerom i gotovo.

Trouble will find me
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5088 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 08/01/2021 : 15:04:53  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Ako je ko primjer pristojnosti i kulture uz veliku marljivost i aktivnost to je SOLAR.
Njegove najave i kvalitetni postovi su nezaobilazan dio moje pažnje i zanimanja .

Lik koji je otvorija ovi post ga je nemilice bez povoda izvrjeđao i omalovažavao ..... sramota

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 08/01/2021 : 15:08:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

Čekajte, sve to skupa zbog potpisa "tinton je bio u pravu!"?
Ma dajte me nemojte zajebavat, pa koji je vama vrag?

Zbog povrijeđenih taština
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13614 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 08/01/2021 : 15:09:02  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message
Ne mogu vjerovati što se ovo događa, baš me šokiralo ako nas Solar zaista napusti Taman ulaskom u ovu godinu sam bio napunjen nekom energijom, entuzijazmom za pisanje, a sad je sve to jako brzo splasnulo čim sam saznao za ovo.

Solaru toliko puta ružnih riječi znaju uputiti, pa vidjeli ste i nekidan u jednoj temi na Bonelli pdf-u, nevjerojatno da netko nekome takve stvari može napisati, pa ne bi da ti je najgori neprijatelj. Ja mu se divim koliko on toga može istrpiti (pa i Mladjo prema kojem se isto nekada jako ružnim riječima odnose) i relativno male kazne daju za takve stvari.

Ja ne da bi godinu dana dao kaznu za takvo vrijeđanje, nego bi izbacio svakoga doživotno, jer takve osobe nemaju što tražiti na ovom sajtu. Ako je to nekome normalno, takav način vrijeđanja, takav oblik komunikacije i to na jednom ovakvom forumu koji je najnormalniji od svih foruma na kojem sam bio, onda nemam riječi. Gledajući iz moje perspektive, to nije normalno, ja takav oblik komunikacije ne poznam i shvaćam Solara ako se ne vrati. Nema previše niti smisla dalje se truditi ako nema nekoga na forumu kao što je Solar!

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7830 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/01/2021 : 15:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:

Gle, ne možeš nekoga izbaciti na godinu dana zato što ti je nešto (opravdano) prigovorio, pa neka je pritom prešao granicu i nazvao te smećem.

I stinky je prije par tjedana napisao za jedno moje izdanje napisao da je smeće, što sam ja shvatio poprilično osobno jer u pitanju je težak, istiniti strip o teškoj autorovoj osobnoj traumi, pa ga nisam izbacio godinu dana, nego mu odbrusio istom mjerom i gotovo.

Ja nisam za izbacivanje čak ni NESVRSTANOG. U biti, on je još cvijeće kakvih ima.

Siguran sam da bi solar promijenio svoju odluku, da ga nisi ovako javno ponizio. Isto tako si ga mogao kontaktirati preko PM i objasniti svoj stav. Tako da si i ti pogriješio, samo uz dobru volju se sve još može popraviti.
Evo, ja molim tebe da ti zamoliš solara da se vrati!

Edited by - Spock on 08/01/2021 15:14:13
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29508 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2021 : 15:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Ovi jebivjetri su sada dobili što su tražili i oni sada likuju. Njima nije bitan ovaj tvoj, a do sada i naš sajt.

Zašto misliš da je npr. Nesvrstanom stripovi.com manje bitan nego tebi? Ja sam milijun posto siguran da nitko od njih ne likuje niti da im je uopće drago zbog svega ovoga. Pogotovo Teu, Kenu2, koji je dobričina i poštenjačina kakve nema. Ja te ljude osobno poznajem i mogu garantirati da nema nikakvog likovanja niti zadovoljštine u svemu ovome. I zato nije istina da treba gledati tko piše, nego što piše.

Trouble will find me
Go to Top of Page

NIXA
New Member

Croatia
118 Posts

Member since 24/04/2005

Posted - 08/01/2021 : 15:12:38  Show Profile Show Extended Profile  Send NIXA a Private Message
nosite maske :) budite odgovorni <3
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14182 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 08/01/2021 : 15:13:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
Kazuyoshi Miura igra nogomet s 53 godine.
Nije da nema boljih, možda i ima.

Protivnički igrači dobro paze da ga slučajno ne bi ozlijedili. Njegovi suigrači na terenu ne drže da je on čovjek manje. To se zove poštovanje.

Ovdje na forumu, neki bi ga polomili i bez lopte. To se kod nas zove strast.

Kada se strasti smire, vjerujem da ćemo svi biti na portalu. I igrati neke nove utakmic. Solar također.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29508 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 08/01/2021 : 15:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Ja nisam za izbacivanje čak ni NESVRSTANOG. U biti, on je još cvijeće kakvih ima.

Siguran sam da bi solar promijenio svoju odluku, da ga nisi ovako javno ponizio. Isto tako si ga mogao kontaktirati preko PM i objasniti svoj stav. Tako da si i ti pogriješio, samo uz dobru volju se sve još može popraviti.
Evo, ja molim tebe da ti zamoliš solara da se vrati!

Solaru su vrata širom otvorena bila i bit će.

Trouble will find me
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 08/01/2021 : 15:46:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
solar je u posljednjih par minuta/sati donio nekoliko poprilično impulzivnih odluka, od kojih je ova posljednja najgora.

još do jučer bi za njega rekao da nije u stanju se ovako ponašati.

WTF se događa?
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7332 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 08/01/2021 : 16:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message
Ka jedan od djetinjastijih pizduna na ovom forumu, mogu samo potvrdit kako će određene odluke hladne glave malo teže past. Lako je sad kad goriš i ponos drži stražu.

Ne komentiran puno u svaštari, al moje mišljenje je:

- onaj topic o forumašu godine je bija zagađen glupostima, i tribalo je reagirat. U simpatičnom natjecanju o popularnosti koji bi triba bit dobra zajebancija dalo se prostora niskim strastima. A to čovik nije zaslužija.

- Solar nije ispoštova okladu kako triba, i nema tu pravdanja "nadmudrivanjem". Sam je to tražija, bija itekako uvjeren u pobjedu, spušija je i jbg sad, niko ne voli kad mu uđe sazad. Devet od deset puta u životu možeš bit dobar gubitnik, ako si jednom loš, samo taj ostaje u ljudskim sjećanjima.

Unatoč toj činjenici, puno je jača i bitnija ta da je ka urednik recenzija i općenito forumaš jedan od najzaslužnijih šta je forum i dalje lipo misto.

Tako da, nit Nesvrstani triba letit na godinu dana nit solar triba otić. I jedan i drugi puno više vride za ovaj forum nego šta mogu ić na k sebi il drugima.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10526 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/01/2021 : 16:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

Likovanje?
Samo mučnina.
Svakoga vriđa nešto drugo. Evo recimo meni se smučija život kad san skužija da me jaše lik koji mi je više od dvi godine na ignoreu. Da bi ti bija bitan izbor za forumaša godine moraš bit poprilično jadan. Da bi ga lažira moraš bit jako pokvaren. Da bi ga lažira na način koji ti se inputira moraš bit ekstremno glup. Prvi put u 15 godina foruma osjećan se posrano i nokautirano. Samo nokautiran nisan prekrasnin aperkaton ili munjevitim krošeom, nego me protivnik prije gonga opizdija kolinon u jaja. Sudac se pravi glup da nije vidija.
Ali proguta san i gotovo.
Onda mi se opet smučilo kad me lik koji me jaše nakon šta me potira sa topica prca jer ne čestitan pobjedniku.
Onda mi se opet smučilo kad san na "Trump" topicu vidija od koga ja očekujen da zaustavi orgijanje. Da se radi o liku koji rezultate izbora prihvaća samo kad njemu pašu.
Pa mi se opet smučilo kada san skužija kako je lik loš gubitnik, pa mi je danas teško povirovat ono šta san do jučer virova kad je lanjski izbor u pitanju.
Moment kad je izbacija Kena mi je prilija čašu.
Nema likovanja.
Samo mučnina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6964 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 08/01/2021 : 16:55:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Podrška solaru, sajt nije bio spreman za moderatora koji se ne uklapa u obrazac.

loading...
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2932 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 08/01/2021 : 16:59:35  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
hahahaha svašta.

@vice
+1
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8900 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 08/01/2021 : 17:03:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:

Likovanje?
Samo mučnina.
Svakoga vriđa nešto drugo. Evo recimo meni se smučija život kad san skužija da me jaše lik koji mi je više od dvi godine na ignoreu. Da bi ti bija bitan izbor za forumaša godine moraš bit poprilično jadan. Da bi ga lažira moraš bit jako pokvaren. Da bi ga lažira na način koji ti se inputira moraš bit ekstremno glup. Prvi put u 15 godina foruma osjećan se posrano i nokautirano. Samo nokautiran nisan prekrasnin aperkaton ili munjevitim krošeom, nego me protivnik prije gonga opizdija kolinon u jaja. Sudac se pravi glup da nije vidija.
Onda mi se opet smučilo kad me lik koji me jaše nakon šta me potira sa topica prca jer ne čestitan pobjedniku.
Onda mi se opet smučilo kad san na "Trump" topicu vidija od koga ja očekujen da zaustavi orgijanje. Da se radi o liku koji rezultate izbora prihvaća samo kad njemu pašu.
Pa mi se opet smučilo kada san skužija kako je lik loš gubitnik, pa mi je danas teško povirovat ono šta san do jučer virova kad je lanjski izbor u pitanju.
Nema likovanja.
Samo mučnina.

Meni se dogodi da mi skoci zivac pa zalipim nekoga na ignore, ali se uglavnom brzo oladim i maknem ignore. Taj lik o kojem pricas je jedini koji ce biti na vjecitom ignoreu dokle god sam na forumu.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 08/01/2021 : 17:31:52  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message
I meni se od Vas par likova svaki dan smuči kako "prcate" druge koji vam šute, pa zato ne placem okolo po forumu i ne vrijeđam moderatore.
Budi muško odgovori forumski, što glumiš mimozu.
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7830 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 08/01/2021 : 17:35:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:

quote:

Likovanje?
Samo mučnina.
Nema likovanja.
Samo mučnina.

Pa onda budi čovjek i ispričaj se solaru zbog riječi koje si napisao u prvom postu.
Sam si svjestan koliko ovaj sajt gubi ako on ode!
Svi snose dio krivice, ali ti si ga danas fino zakuhao.

Evo, u tome slučaju ja ću se javno ispričati tebi za sve epitete koje sam ti prilijepio u ove zadnje dvije godine.

Edited by - Spock on 08/01/2021 17:37:43
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10526 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/01/2021 : 17:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:

quote:

Likovanje?
Samo mučnina.
Nema likovanja.
Samo mučnina.

Pa onda budi čovjek i ispričaj se solaru zbog riječi koje si napisao u prvom postu.
Sam si svjestan koliko ovaj sajt gubi ako on ode!
Svi snose dio krivice, ali ti si ga danas fino zakuhao.

To bi sa moje strane bilo jako licemjerno.
Zakuha je Solar sam, ja san samo diga poklopac od teće.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000