forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Molba za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

verab
Senior Member

Croatia
2934 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 09/01/2021 : 12:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by verab

krugeru, di si bio kad je tebi blizak čopor danima nasrtao na Nesvrstanog na topicima o nominacijama i forumašu godine? i ovdje ga isti čopor stalno gazi ali na to okrećeš leđa i upireš prstom na "čopor" koji radi solaru o glavi. solar je sam pao i sam se polomio, nesvrstani nije, njemu je čopor podmetnuo svoj konstrukt. stinki je jedino u pravu kad kaže da se sad (malo) bolje vidi tko je tko.

To što se nesvrstanom dogodilo je bilo kritičko razmišljanje druge strane. Razmjena mišljenja. Ne možeš svaku raspravu nazvati nasrtanjem na pojedinca.
U ovom slučaju je sve krenulo malo žešće nakon solarove ispunjene obaveze iz opklade. Jedni smatraju da je solar ispunio obavezu, drugi smatraju da nije iako ne znaju pozadinu kako je i tinton pripomogao da to tako ispadne i treći koji nikad neće priznati da je solar ispunio obavezu. Vjerojatno postoji i četvrta skupina koji nisu baš toliko pratili ta zbivanja pa su neutralni. Sve u svemu bezazlena stvar a da bi se od te skoro pa nebitne stvari dogodilo ovo što se dogodilo.

je li mi pričamo o istom?
kakva razmijena mišljenja, rasprava..? o čemu ti?
par likova se skupilo i počelo trabunjati o namještanju izbora za nešto nabezveznije što postoji na forumu. nikakve rasprave tu nije bilo, jer onaj kojeg se prozivalo u "raspravi" nije sudjelovao.
a ovo: "Ne možeš svaku raspravu nazvati nasrtanjem na pojedinca" ti sam radiš non-stop, gotovo na svim topicima. nevjerojatno nešto.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:03:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by Zoroasterixx

quote:

quote:

krugeru, di si bio kad je tebi blizak čopor danima nasrtao na Nesvrstanog na topicima o nominacijama i forumašu godine? i ovdje ga isti čopor stalno gazi ali na to okrećeš leđa i upireš prstom na "čopor" koji radi solaru o glavi. solar je sam pao i sam se polomio, nesvrstani nije, njemu je čopor podmetnuo svoj konstrukt. stinki je jedino u pravu kad kaže da se sad (malo) bolje vidi tko je tko.

Sve u svemu bezazlena stvar a da bi se od te skoro pa nebitne stvari dogodilo ovo što se dogodilo.

Čemu onda sva gungula oko nečega za što sam kažeš da je "bezazlena stvar"

Nisam je pokrenuo, mislim da bi kaznu trebao dobiti onaj tko ju je pokrenuo ako će se tako ispraviti nepravda. Dakle Nesvrstani dobiti određenu kaznu u dogovoru sa solarom.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 12:04:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by Spock
Nismo to samo ja i solar. Puno je kvalitetnih ljudi bilo u toj priči.

Pa kažem ti, možemo se svi pokupiti i otići. Ako se ide do ekstrema.

Ovdje više nisu bitni ovi s druge strane nišana, ni ovi tobože neutralni i čitavo to pretresanje, glupavo raspravljanje, bedaste igrice dokonih itd.

Bitno je jedino: što ti znači sve ovo. I koliko možeš podnijeti da su drugi glupi, ništa ne razumiju i jednostavno, da imaju svoje male fantazije i svoje male sebičnosti.

Meni drugi i sva ta njihova drugačijost nisu toliko presudni. Ali to sam ja.

Ovdje mogu razumjeti tvoje razočaranje, unutarnje, ono koje ide u kost. Mogu si to predstaviti, iako kažem, ja sam malo drukčiji.
Solar je pogotovo doživio potres, jer markos je tip koji ide za svojim interesima i drugo ga se ne tiče previše. Nije to smišljeno, namjerna podvala, on jednostavno ne sagledava druge tamo gdje ga se ne tiče.
Previše je lako odbacio solara (sa tvojeg i solarovog gledišta -pa i mojeg, ali opet, ja to ne doživljavam tako fatalno-), a solar je opet previše polagao u to da drugi cijene i priznaju rad na općem (stripu).

Jer, neki i cijene. Ali to su opet oni koji su se pronašli u takvom angažmanu ili vole čitati recenzije, vijesti, rasprave o stripovima itd.
Drugi ne, jer njih zanima spam, budalaste stvari ili pak drugačiji stripovi (ja bih rekao budalasti, ali neću).

Znači, ovo je neminovno, većina je uglavnom sebična i ne gleda ništa osim svojih uskih interesa. Na tom planu će teško doći do pomirenja, svatko ide za svojim.

Solar će si o ovome morati položiti račune.
Dio ljudi, mnogi će izgubiti, jer odlaskom solara padaju recenzije i sve povezano s time. Drugi pak neće izgubiti ništa, jer oni ili samo kupoprodaju ili lupetaju kao tinton, nesvrstani i ta ekipa. Dodatno je usložnjeno time, što solar i čitav taj sklop recenzija uglavnom znači bonelli, pa opet to ovima drugima ništa ne znači. Markos isto spada ovamo. Da je u pitanju fibra, ne bi tako lako odbacio solara = to su jednostavno prirodne veze, koje se razvijaju neovisno o nekim predumišljajima itd.

Uglavnom, kažem ti: na stranu sve to, na stranu neprijatelji, protivnici, suprotni, drugi. Ovo je prije svega pitanje koliko ti ili solar možete prihvatiti da stvari tako stoje, da ste previše polagali u to da i drugi gledaju kao vi. Imali ste kao neki ideal, sad ste naišli na zid - i to više nije stvar drugih (oni su nebitni), nego vaših unutrašnjih, dubinskih stavova prema svijetu. Zato sam i rekao da ovo nije šala, i tu moraš ponijeti žalac. Po meni, više i ne može biti kao prije. Ostaje jedino pitanje koliko je to: da li ekstrem ili neki drugi razvoj, prema drugačijim otvorenostima. Jedno i drugo može se uraditi dobro, a može i loše.

Dobitak iz ovoga svega je da si došao do jasnosti. Vidiš jasnije tko je kakav, jer na ovakvim stvarima ljudi otkrivaju ono dublje, unutrašnje, skriveno, ono gdje im je srce. Osobno mislim da je ovo BITNIJE od stripova, recenzija, tj. poredak vrijednosti je takav da stripovi idu u drugi plan. Pa probajte i tako gledati i manje će biti razočaranje u ideale.

I da ne pišem više, što se tiče konkretne akcije, ja mogu sve: da se pokupimo (ako ima drugo mjesto, tim lakše), da se ostane i jača segregacija, da se piše kao i do sada, samo s jasnijom sviješću tko je tko. Sajt i recenzije prepustiš markosu.

Ovdje se po meni pokazuje tvoja zla perfidnost.
sada, u ovom sukobu, pokušavaš napasti teškom artiljerijom jer tebi je zapravo glavni cilj razjebvanje sajta zbog nekakve patološke mržnje prema sajtu i njegovom gazdi.
Inače se bolje pripremiš ali sada si sve to "prenaglo" iznio.
Pozivanje na povlačenje sa foruma i direktno optuživanje vlasnika sajta da nije stao iza jednog od "svojih" ljudi samo zato što ovaj ne piše o Fibri je poprilično prljavo. Ti si vrlo ogorčen čovjek kojeg, nažalost, dosta njih ovdje i dalje ozbiljno shvaća. Nije tebi bitan Spock, nije tebi bitan nitko, u tvojoj glavi svi smo mi niža bića, tebi je jedino bitno da što više razjebeš sve. I sada, naravno, ne propuštaš priliku.

Jadno.

Uglavnom ljudi, ne nasjedajte na ovog kvazifilozofa koji svoju mržnju pretače na forum - biti će sve dobro, pomiriti će se ljudi i sajt će preživjeti.

Stinkyju unatoč.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

To što se nesvrstanom dogodilo je bilo kritičko razmišljanje druge strane. Razmjena mišljenja. Ne možeš svaku raspravu nazvati nasrtanjem na pojedinca.
U ovom slučaju je sve krenulo malo žešće nakon solarove ispunjene obaveze iz opklade. Jedni smatraju da je solar ispunio obavezu, drugi smatraju da nije iako ne znaju pozadinu kako je i tinton pripomogao da to tako ispadne i treći koji nikad neće priznati da je solar ispunio obavezu. Vjerojatno postoji i četvrta skupina koji nisu baš toliko pratili ta zbivanja pa su neutralni. Sve u svemu bezazlena stvar a da bi se od te skoro pa nebitne stvari dogodilo ovo što se dogodilo.

par likova se skupilo i počelo trabunjati o namještanju izbora za nešto nabezveznije što postoji na forumu. nikakve rasprave tu nije bilo, jer onaj kojeg se prozivalo u "raspravi" nije sudjelovao.
a ovo: "Ne možeš svaku raspravu nazvati nasrtanjem na pojedinca" ti sam radiš non-stop, gotovo na svim topicima. nevjerojatno nešto.

Svatko ima pravo na svoje mišljenje. A na koga ja to nasrćem?
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 12:04:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Sve u svemu bezazlena stvar a da bi se od te skoro pa nebitne stvari dogodilo ovo što se dogodilo.

Čemu onda sva gungula oko nečega za što sam kažeš da je "bezazlena stvar"

Nisam je pokrenuo, mislim da bi kaznu trebao dobiti onaj tko ju je pokrenuo ako će se tako ispraviti nepravda. Dakle Nesvrstani dobiti određenu kaznu u dogovoru sa solarom.

Pa neka dobije kaznu

Ispada da je problem kazna od godine dana, znači opet ono isto: pravila su nedosljedna, jer se s jedne strane tolerira politika, iako je na papiru izričito zabranjena, dok s druge strane stavljaju drakonske kazne od godinu dana, na forumu koji bi (trebao biti) opušteno mjesto
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17231 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 09/01/2021 : 12:07:02  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message
quote:

Vjerojatno postoji i četvrta skupina koji nisu baš toliko pratili ta zbivanja pa su neutralni.

Ja nisam pratio zbivanja, ali ne mogu biti neutralan, solarov doprinos sadržajima na ovim stranicama je bio nemjerljiv.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 09/01/2021 : 12:08:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message
Dečki kaj niste prespavali.?
Možda ova korona i nedostatak društvenog života negativno utječe na živce.
Nije se ništa katastrofalno desilo, sajt nije ugašen, stripovi će se i dalje crtati i izdavati, sve je pod kontrolom, tuga i nesreća je na potresnom području, ne ovdje.
Malo previše žuči ovdje, gdje je nestala zajebancija i duhovitost?
Uvijek je bilo dobrih fora, a sad stisnute šake i rušenje igračaka.
Dajte, pa nisu alkohol zabranili da se toliko nervirate.
Osim toga nije ni Kruger kriv baš za sve.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Ovdje se po meni pokazuje

Tebi se pokazuju i ukazuju tvoje halucinacije.
Tko je tebe stavio za moderatora. Mislim, to i JEST jedan od ključnih problema foruma.
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2934 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 09/01/2021 : 12:12:56  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

nisam rekao da na nekog nasrćeš nego da u gotovo svim raspravama iščitavaš nekakve nasrtaje na pojedince.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14183 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/01/2021 : 12:13:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
quote:
Originally posted by delboj

quote:

Vjerojatno postoji i četvrta skupina koji nisu baš toliko pratili ta zbivanja pa su neutralni.

Ja nisam pratio zbivanja, ali ne mogu biti neutralan, solarov doprinos sadržajima na ovim stranicama je bio nemjerljiv.

Baš tako pa tko želi vidjeti, vidjet će.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 12:17:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

quote:

quote:

Baš tako pa tko želi vidjeti, vidjet će.

Što konkretno bi ti htio da se uradi?
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:21:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Mislio sam na opkladu. Naravno da je solarov doprinos i bojim se da će se Spockova predviđanja obistiniti.
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

nisam rekao da na nekog nasrćeš nego da u gotovo svim raspravama iščitavaš nekakve nasrtaje na pojedince.

Ah to, krivo sam razumio. Dobro to mi je mana ovo što si napisao da vidim nasrtaje na pojedince. Nekad sam upravu, nekad vjerojatno nisam. No u solarovom slučaju je stvar očita.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 12:32:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by stinky

quote:
Originally posted by mladjo

Ovdje se po meni pokazuje

Tebi se pokazuju i ukazuju tvoje halucinacije.
Tko je tebe stavio za moderatora. Mislim, to i JEST jedan od ključnih problema foruma.

Kaj, malo nervoza, ha?
E vidiš forum i sajt će opstati unatoč tvojim pokušajima koji se manifestiraju kao "ringišpil intelektualizam", odnosno mlaćenje prazne slame i potpuno nesuvisli sadržaj zamaskiran u kvaziintelektualnu formu koja se stalno vrti u krug.
Riječi bez značenja - to je tvoj doprinos sajtu.
Šteta, jer (davno) prije si čak i imao nešto pametno za reći.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
13641 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 09/01/2021 : 12:33:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message
Meni je isto glupo ovo preusmjeravanje topica odjednom u modificiranje tamo nekih pravila. Ako želite nešto promijeniti da svima bude jasno, fino u temu "pravila" navedete na vrh, može se boldati i označiti crvenim slovima, da je uočljivije, navedete popis od 5-6 imena forumaša koji su nedodirljivi. Napišete jasno da te osobe smiju vrijeđati bilo koga (obične članove ili modove) u bilo kojem trenutku, bilo kakvim riječima, imaju na to potpuno pravo.

I napišete u nastavku, kao neki dodatak, da ako bilo tko od ostalih članova takvo nešto napravi (ili neku manju, bezazleniju stvar), letjeti će van na mjesec dana ili više. I onda će svima pravila biti kristalno jasna.

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 12:36:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by ReemCP

Meni je isto glupo ovo preusmjeravanje topica odjednom u modificiranje tamo nekih pravila.

Zašto bi bilo glupo, jedino to i ima nekog smisla

Prozivanje prstom i traženje krivaca i prijetnje odlaskom baš i ne
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:38:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

Meni je isto glupo ovo preusmjeravanje topica odjednom u modificiranje tamo nekih pravila.

Ovo što je ReemCP je ključno. Zbog toga se i dogodilo ovo sa solarom.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 12:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

quote:

I tebe ću pitati što treba uraditi sada
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7833 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 09/01/2021 : 12:42:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:

quote:

Ja i ne očekujem od tebe da shvatiš bit problema jer se cijeli tvoj doprinos forumu svodi na postavljanje provokatorskih i pomalo glupih pitanja, kao i malo mudrovanja nevezanog za stripove.

@Reem: Ovo zadnje si stvarno dobro sročio!

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
@mladjo
Ne, nego laprdaš bezveze i radiš nebulozne konstrukte.
Samo to sam ti htio reći, a nema smisla da nas dvojica diskutiramo. Tebi se ja ne obraćam, nikakvim analizama, tekstovima, diskusijama, tako da je to u redu što ti je to sve bezveze. Znaš kaj? I meni su tvoji postovi bezveze.
Uostalom, ovu situaciju niti ne razumiješ sa pozicije solara, pa onda barem šuti, a ne da ga još pokopavaš, znaš, zabrinuti za sajt i ostalo. Da si tako uviđavan i ljudski i svi superlativi, onda bi ozbiljno uzeo ono što govori Spock. Tebi je to zeka peka, to je opet okej, ne mogu svi imati srce na mjestu---- ali onda se barem nemoj praviti pametnjaković i pričati te loše viceve (grozno je to što ti radiš, a ne ja --- malo si razmisli)

Edited by - stinky on 09/01/2021 12:43:41
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 12:45:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

quote:

quote:

Ja i ne očekujem od tebe da shvatiš bit problema jer se cijeli tvoj doprinos forumu svodi na postavljanje provokatorskih i pomalo glupih pitanja, kao i malo mudrovanja nevezanog za stripove.

@Reem: Ovo zadnje si stvarno dobro sročio!

Spock, u početku sam i ja bio zagrijan za recenzije, istina je da sam ih napisao puno manje nego vi, ali je naravno, kompletna laž da nisam ništa napravio

Isto kao što je laž da nisam pisao o stripovima

Ja nemam ništa protiv da se vi izborite za pravila da samo aktivni članovi sajta i pisci recenzija imaju slobodu govora, samo onda to i napišite, da se vidi

Edited by - Zoroasterixx on 09/01/2021 12:47:28
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17248 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 12:51:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Ja sam to i napisao. Kazniti Nesvrstanog u dogovoru sa solarom. Promijeniti pravila. I sam Markos je napisao da će se složiti sa većinom. Dakle uvesti kazne od 48h i nadalje otprilike kako je i bilo do sad. Neka najteže kazne bude od mjeseca ili dva ako netko baš pretjera. Za mjeseca dana se čovjek i ohladi.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/01/2021 : 12:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
A šta vam Kruger uradi cccccc...

Wtf?
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 12:53:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ja sam to i napisao. Kazniti Nesvrstanog u dogovoru sa solarom. Promijeniti pravila. I sam Markos je napisao da će se složiti sa većinom. Dakle uvesti kazne od 48h i nadalje otprilike kako je i bilo do sad. Neka najteže kazne bude od mjeseca ili dva ako netko baš pretjera. Za mjeseca dana se čovjek i ohladi.

I ja sam napisao da je to sasvim ok

Sad je samo pitanje zašto se ne uvedu takva pravila
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14183 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/01/2021 : 12:56:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
Osobno, uveo bih samo kazne od mjesec, dva i tri mjeseca izbacivanja. Kaznu izbacivanja od godinu dana potpuno bih ukinuo, jer nitko ne pristupa portalu da bi bio izbačen.

Najvažnije u svemu:solar nije otišao jer je bio povrijeđen kao moderator,nego kao čovjek. Na njegovu mjestu bih napravio isto.
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.18 seconds. Snitz Forums 2000