forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Molba za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14183 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/01/2021 : 13:44:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
quote:
Originally posted by Kruger

quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Šta mislite, da je tex2 izbačen zbog Svaštare, bi li nedostajao sportskom dijelu foruma!?

Bi.

Baš tako.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 13:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Zoroasterixx

Nije zbog tebe, malo zbog Spockove laži, malo zbog Stinkyeva kenjanja na PM od prije koji dan, malo zbog sve ove situacije i ovog klanovskog kmečanja, s obzirom da me nije više briga otvoreno ću napisati

Pa ja ti uvijek odgovorim mada ti meni vrlo često baš i ne. Evo trudit ću se tebi suvislije odgovarati. Svaštara je uglavnom močvara puna blata u kojem trebaš znati plivati, pa se tako ponekad i ponašaš prema nekom kome ne bi trebao. Ima tamo i krasnih ljudi ali uglavnom kolo vodi ne baš sjajna ekipa.

Prosvijetli me što ti nisam odgovorio
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17249 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 13:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by jaki

Uvukli u blato svaštare?

Ma di bi on u svaštaru pa on je fin čovjek i još uz to moderator a piše i recenzije.

Lik se tako spektakularno samoubio da teško da će se ikad zaboravit, ali krivi su zli tinton, nesvrstani i ostali Lercenetovci.

Normalo da ste krivi. Lijepo vas je gledati kako glumite nevinašca, meni ste zanimljivi glumci, dao bi vam 5 iz glume. Al gle začudo ljudi su vas pročitali.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 13:48:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Nesvrstani - mjesec dana Magareće klupe zbog uvreda.
Ako se gazda ne slaže, neka slobodno promijeni, ovo je isključivo moja odluka.
Ostali - ajde dosta više.
Počinjete se razvodnjavat u p**darije.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17249 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 13:48:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:

quote:

quote:

Nije zbog tebe, malo zbog Spockove laži, malo zbog Stinkyeva kenjanja na PM od prije koji dan, malo zbog sve ove situacije i ovog klanovskog kmečanja, s obzirom da me nije više briga otvoreno ću napisati

Pa ja ti uvijek odgovorim mada ti meni vrlo često baš i ne. Evo trudit ću se tebi suvislije odgovarati. Svaštara je uglavnom močvara puna blata u kojem trebaš znati plivati, pa se tako ponekad i ponašaš prema nekom kome ne bi trebao. Ima tamo i krasnih ljudi ali uglavnom kolo vodi ne baš sjajna ekipa.

Mislim da je uglavnom tamo na onom USA topicu, ne da nisi odgovorio nego nisi nastavio raspravljati nakon toga što sam ti odgovorio na tvoje postavljeno pitanje.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 13:48:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Mislim da je uglavnom tamo na onom USA topicu, ne da nisi odgovorio nego nisi nastavio raspravljati nakon toga što sam ti odgovorio na tvoje postavljeno pitanje.

Nije mi se dalo nastavljati
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17249 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 13:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
Zoro možemo u PM nastaviti da ne trujemo topic.
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13242 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 09/01/2021 : 13:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message
quote:

kenjator si ti i tvoje oscilacije
ponovo izvodiš kerefeke i glumataš uvrijeđenoga i cirkuske predstave "dajte mi ban"... a istovremeno pišeš kako solar radi predstavu i postavljaš poslovično blesava pitanja i potpitanja. na što si ti spao...

Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 13:49:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

Zoro možemo u PM nastaviti da ne trujemo topic.

Pitaj što si htio tu ili tamo
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6966 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/01/2021 : 13:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:
Originally posted by Spock

quote:

Ja nemam ništa protiv da se vi izborite za pravila da samo aktivni članovi sajta i pisci recenzija imaju slobodu govora, samo onda to i napišite, da se vidi

...

Nesvrstani se pokazao kao čovjek, shvatio je o čemu ja pričam i ispričao se zbog riječi koje su inicirale ono što je bitno.
Pogledaj na brzaka od početka ako te zanima što.

...

Taman ti htjedoh napisati kako si previše, u dobroj vjeri, naivan kad vidim dotični me pretekao. On je ono jučer silom napisao, baš mi je drago da je danas to priznao. Ipak, to cijenim kod takvih, ne želi se šminkati. On je ono što jest i može mu se.

loading...
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7833 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 09/01/2021 : 13:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:

A ja sam ti sada kao neki bitan faktor?
Da si pročitao ono što sam napisao tako da i malo dijete može razumjeti prije nego si se potpuno promašeno uključio u raspravu ne bi se isčuđivao.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 09/01/2021 : 13:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:

quote:

A ja sam ti sada kao neki bitan faktor?

Nisi, samo kapljica koja je prelila čašu
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 09/01/2021 : 13:52:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Dobro, hajmo sad to sve privesti kraju, može?
Hvala.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7833 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 09/01/2021 : 13:56:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

quote:

quote:

Ja nemam ništa protiv da se vi izborite za pravila da samo aktivni članovi sajta i pisci recenzija imaju slobodu govora, samo onda to i napišite, da se vidi

...

Nesvrstani se pokazao kao čovjek, shvatio je o čemu ja pričam i ispričao se zbog riječi koje su inicirale ono što je bitno.

...

Taman ti htjedoh napisati kako si previše, u dobroj vjeri, naivan kad vidim dotični me pretekao. On je ono jučer silom napisao, baš mi je drago da je danas to priznao. Ipak, to cijenim kod takvih, ne želi se šminkati. On je ono što jest i može mu se.

Napisane riječi najviše govore o onome tko ih napiše, a on je o sebi ovdje sve sam rekao.

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14183 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 09/01/2021 : 13:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Dobro, hajmo sad to sve privesti kraju, može?
Hvala.

Dapače, dopusti dok se ljudima piše.
Rasprava je, zasad, korektna.

Da ne bi sutra netko prigovorio kako je nešto ostalo neizrečeno.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29518 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 09/01/2021 : 14:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

quote:

Iznenadio si me. Očekivao sam da ponoviš ono papagajsko "što bih ja htio".

U svojim postovima na ovom topicu sam jasno napisao u čemu je problem. Nema puno toga, ja sam bio kratak i jasan. Pogledaj.

Solar je povrijeđen s razlogom. Desio se presedan na ovom forumu od strane gazde koji je omalovažio do sada bezgrešan rad jednog od moderatora koji uz to odrađuje gomilu drugih važnih svari za funkcioniranje sajta.

Sve drugo je nebitno, a ovako nešto je teško popravljivo.

Krugeru, ne seri. A i ostali. Pun mi vas je kurac svih redom. A pogotovo tebe, Spock.
Doveli ste me u "lose-lose" situaciju gdje što god da odlučim je loše i onda me još dodatno jebete pizdarijama, a sve to zbog toga što Solar nije htio ispoštovati jebenu dječju okladu na kojoj je sam inzistirao.
I sad ću ja tu morati čitati desetke stranica glupih sranja i trpjeti vaše verbalne diareje narednih xy dana zbog toga? Neću.

Presedan o kojem govoriš se dogodio i prije, kad je Globinjo izbacio DeeCaya, pa sam ga ja vratio. I još x slučajeva, tako da ovo sigurno nije prvi put.

Što se zasluga tiče, nitko vam ih ne osporava, dapače, ALI: radite li vi na stripovi.com zbog sebe ili zbog mene? Ako radite zbog mene, evo savjet: NEMOJTE. Meni to ne treba. A ako radite zbog sebe i svojih motiva, koji god oni bili, onda radite dok te motive imate i pritom ne očekujte od mene da vam zato titram po jajima.

Stripovi.com je izgubio Djoleta, Jimija Gitaru, Magica, Flamboyant soula, Malog_matu, Mhejla, Colta, Lucu_Torellija i još puno njih jer tako je to u životu, ljudi se zasite i nastave nekim drugim putevima. Meni je žao zbog svakog od njih, bit će mi žao i zbog svakog koji otiđe u budućnosti jer svi su dali svoj doprinos za opće dobro, za strip-zajednicu, ali odlazak je VAŠA odluka, a ne moja.

Trouble will find me
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/01/2021 : 14:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
2020. je bilo objavljeno 198 recenzija na sajtu, što je umalo izjednačilo rekord od 211 recki iz 2011.
Za usporebu, 2018. ih je objavljeno 84, tako da će se Solarov gubitak primarno osjetiti na objavljivanju novog materijala na homepageu.
Stoga se povlači pitanje, ako se Solar ne vrati, ima li netko drugi volje preuzeti s Danijelom uredništvo, jer bi bilo ziasta šteta da opet padne broj recenzija. Sarghan, jerry, Paka?

Go kneel and weep
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/01/2021 : 14:55:19  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

Što se zasluga tiče, nitko vam ih ne osporava, dapače, ALI: radite li vi na stripovi.com zbog sebe ili zbog mene? Ako radite zbog mene, evo savjet: NEMOJTE. Meni to ne treba. A ako radite zbog sebe i svojih motiva, koji god oni bili, onda radite dok te motive imate i pritom ne očekujte od mene da vam zato titram po jajima.

Stripovi.com je izgubio Djoleta, Jimija Gitaru, Magica, Flamboyant soula, Malog_matu, Mhejla, Colta, Lucu_Torellija i još puno njih jer tako je to u životu, ljudi se zasite i nastave nekim drugim putevima. Meni je žao zbog svakog od njih, bit će mi žao i zbog svakog koji otiđe u budućnosti jer svi su dali svoj doprinos za opće dobro, za strip-zajednicu, ali odlazak je VAŠA odluka, a ne moja.

Sve je rečeno.
I nadam se da ubuduće, upravo zbog ovog gore navedenog, neces dopuštati da te netko ucjenjuje (a prije toga tjednima smišlja kako bi izbjegao izgubljeno okladu, jer za poraz se zna vec tjednima), a još manje da ti kruger i spock seru po glavi. Čudim se da si to dopuštaš.
Nekakvi kriteriji su ipak potrebni kako bi sredina bila zdrava.
Dosta kvalitetnijih članova od solara (djole, flamboyant soul,...) je napustilo forum pa je forum bio još i bolji!

P.S. Naravno, solarova isprika zbog ponašanja (ima li goreg ponašanja od ucjenjivanja?) i njegovo povratak bio bio dobro rješenja, ali možda ima i boljih. Predlažem da se paki (ako želi) daju solarove ovlasti. On nas sigurno nece iznenaditi nekom ucjenom ili pokvarenim ponašanjem!

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo

Edited by - BeaGea on 09/01/2021 14:59:12
Go to Top of Page

doom
stripovi.com suradnik

733 Posts

Member since 28/07/2016

Posted - 09/01/2021 : 14:58:41  Show Profile Show Extended Profile  Send doom a Private Message
quote:
Originally posted by drogsy

2020. je bilo objavljeno 198 recenzija na sajtu, što je umalo izjednačilo rekord od 211 recki iz 2011.
Za usporebu, 2018. ih je objavljeno 84, tako da će se Solarov gubitak primarno osjetiti na objavljivanju novog materijala na homepageu.
Stoga se povlači pitanje, ako se Solar ne vrati, ima li netko drugi volje preuzeti s Danijelom uredništvo, jer bi bilo ziasta šteta da opet padne broj recenzija. Sarghan, jerry, Paka?

Ja nemam nista protiv da uskocim ako se nitko drugi ne ponudi jer mogu odvojiti vremena za to, ali koliko se sjecam mislim da je za postavljanje recenzija na sajt potrebno i neko osnovno znanje iz programiranja cime ja ipak oskudijevam...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 09/01/2021 : 15:03:13  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Nemojte mi solara dirat, ko ce sad updejtat tex klasike ako njega ne bude

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/01/2021 : 15:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
A šta vam ja govorim za Krugera sve vrijeme...
On je kriv, eto.

Wtf?
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4762 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 09/01/2021 : 15:03:54  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message
quote:
Originally posted by doom

quote:

Ja nemam nista protiv da uskocim ako se nitko drugi ne ponudi jer mogu odvojiti vremena za to, ali koliko se sjecam mislim da je za postavljanje recenzija na sajt potrebno i neko osnovno znanje iz programiranja cime ja ipak oskudijevam...

To je ok, ni Solar nije imao pojma u početku.

Go kneel and weep
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17249 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 09/01/2021 : 15:05:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
quote:
Originally posted by BeaGea

quote:
Originally posted by Markos

Sve je rečeno.
I nadam se da ubuduće, upravo zbog ovog gore navedenog, neces dopuštati da te netko ucjenjuje (a prije toga tjednima smišlja kako bi izbjegao izgubljeno okladu, jer za poraz se zna vec tjednima), a još manje da ti kruger i spock seru po glavi. Čudim se da si to dopuštaš.
Nekakvi kriteriji su ipak potrebni kako bi sredina bila zdrava.
Dosta kvalitetnijih članova od solara (djole, flamboyant soul,...) je napustilo forum pa je forum bio još i bolji!

P.S. Naravno, solarova isprika zbog ponašanja (ima li goreg ponašanja od ucjenjivanja?) i njegovo povratak bio bio dobro rješenja, ali možda ima i boljih. Predlažem da se paki (ako želi) daju solarove ovlasti. On nas sigurno nece iznenaditi nekom ucjenom ili pokvarenim ponašanjem!

Gle ja ću Markosa vjerujem prije ili poslije negdje na nekom strip festivalu pitati što sam ja to srao.
Ti mu nisi potreban kao odvjetnik.
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/01/2021 : 15:09:48  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by bagi

A šta vam ja govorim za Krugera sve vrijeme...
On je kriv, eto.

Naravno da je, ta njegova podmuklost koja se tolerira i tolerira od strane moderacije.

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

4021 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 09/01/2021 : 15:10:59  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message
quote:
Originally posted by doom

quote:

Bravo, eto još jednom ono što ustvari svi znamo "nema nezamjenjivih"!

Jesu li vas prevarili
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000