forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Molba za Markosa
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/01/2021 : 12:39:24  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Nije to bila zajebancija, jer tu nema humora, nego neznanje. Kakav smisao za humor uopće može imati osoba koja traži ban, umjesto da se sama odlogira i ode, makar i uz uobičajenu patetičnu oproštajnu poruku!?

Kod mene pakosti nema, nema ni izigravanja žrtve, ali ne mogu dopustiti da Manhunter mene ističe kao negativan primjer, i da služim kao alibi za moderatorski nerad.

A to što je Globinjo, sa svojim vokabularom, širinom i vidicima moderator - to nije ništa drugo nego loš vic!
Go to Top of Page

Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3475 Posts

Member since 17/02/2014

Posted - 10/01/2021 : 12:42:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Zoroasterixx a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

Nije to bila zajebancija, jer tu nema humora

Dobro, i? Glup post, slažem se, no sama činjenica da se sjećaš glupog kratkog posta od prije par mjeseci govori i da ga vadiš ovdje govori kakav si.
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 10/01/2021 : 13:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message
Kakav je ovo EGO cirkus.

Od svega mi se najviše sviđala ona Jerry Krausa koju je uputio Tintonu,
Mogla bi se uputiti svima koji apstiniraju od života i žive toksično na ovom forumu
>>> moj blagonakloni savjet svim toksičarima, da usmjere energiju u nešto drugo i pojebu nešto. <<<
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2021 : 13:07:54  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

Nije to bila zajebancija, jer tu nema humora, nego neznanje. Kakav smisao za humor uopće može imati osoba koja traži ban, umjesto da se sama odlogira i ode, makar i uz uobičajenu patetičnu oproštajnu poruku!?

Kod mene pakosti nema, nema ni izigravanja žrtve, ali ne mogu dopustiti da Manhunter mene ističe kao negativan primjer, i da služim kao alibi za moderatorski nerad.

A to što je Globinjo, sa svojim vokabularom, širinom i vidicima moderator - to nije ništa drugo nego loš vic!

Ja tebe nisam uzeo kao negativan primer, ali očigledno nisi uspeo da razumeš.

Sa druge strane, kad neko od 40+ godina na običnom stripovskom forumu bude izbačen dvadesetak puta, a još uvek izigrava žrtvu i krivi moderatore, treba da se zapita.

Fun fact: ja sam te ubedljivo najmanje puta od svih moderatora izbacio. Verovatno zato što sam lenj.. Ajd u zdravlje, prestani više da offtopičariš ovde, nije topic o meni ili tebi, odrasti već jednom.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 10/01/2021 : 13:14:45  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message
Što se mene tiče:
Živjeli Teller i Reem - znaju dječački živjeti u svijetu stripova
Dole svi Toksičari i filozofi.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/01/2021 : 13:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Tako je! Dole sa Krugerom! On je kriv za sve.
I za Covid isto.

Wtf?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2021 : 13:20:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Manhunter je kriv za sve i gotovo.

Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 10/01/2021 : 13:21:51  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message
Alan Ford je kriv za sve.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/01/2021 : 13:26:36  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ja tebe nisam uzeo kao negativan primer, ali očigledno nisi uspeo da razumeš.

Sa druge strane, kad neko od 40+ godina na običnom stripovskom forumu bude izbačen dvadesetak puta, a još uvek izigrava žrtvu i krivi moderatore, treba da se zapita.

Fun fact: ja sam te ubedljivo najmanje puta od svih moderatora izbacio. Verovatno zato što sam lenj.. Ajd u zdravlje, prestani više da offtopičariš ovde, nije topic o meni ili tebi, odrasti već jednom.

Ja sam rođen 1982., ali to je najmanje bitno. Možda je bolje tako, neozbiljno, dječje, doživljavati forum, nego na način mračnjaka koji ovdje stječu neprijatelje o kojima poslije u slobodno vrijeme razmišljaju.

Nisam izigravao žrtvu, ali morao sam reagirati na tvoju opasku kada je Markos prepoznao da sam neopravdano udaljen na godinu dana. Možda me nisi izbacivao, ali si se kao kakva strina zgražao nad mojom 'kaznenom evidencijom', dok prave probleme nisi rješavao, već se nepotrebno ustrmljavao gdje zapravo i ne treba, kao što je slučaj s njuškom, ili svojedobnom izjavom da si tu da braniš vjernike.Priznaj sebi da to nije za tebe i časno odstupi.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2021 : 13:37:33  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Ako se ne varam, Markos nije rekao da si nepravedno izbačen na godinu, već da i on misli da je kazna od godinu dana preduga (ne za tebe, već uopšteno).

Uopšte se ne zgražavam nad tvojim kaznama, svako ima svoje ogledalo, a to je tvoje.

U "slučaju njuške" si prevideo da je taj član pre tog upozorenja više puta vređao svoje neistomišljenike.

A ja u životu nisam izjavio da sam ovde bih branio vernike, to je najobičnija laž. "Branim" svaku vrstu diskriminacije, ali valjda je to preteško razumeti. I to bi bilo to na ovu temu. Sve ostalo možeš u privatnoj poruci. Hvala i u zdravlje.

Edited by - manhunter on 10/01/2021 13:38:03
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 10/01/2021 : 13:38:26  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message
.........
ego-trip
.........

Delovanje, ponašanje i sl. koje prvenstveno zadovoljava nečiji lični interes ili sujetu.
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 10/01/2021 : 13:41:17  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message
Uhhhh,
odoh u planine.

Tu je preToksično. Curi otrov na sve strane.

Hajdemo u planine, jer tamo, jer tamo nema zime
Ojdada ojda ojda ojda ojda, ojdada ojda ojda ojda da
Oioioioioioiiiiii ojda ojda da
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25844 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2021 : 13:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Stripnik, bez spama.

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/01/2021 : 13:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
Naravno da se varaš, ti si u komunikaciji počeo problematizirati duljinu kazne, s čim se Markos složio. Ako Nesvrstani nije zaslužio kaznu za ono što je rekao Solaru, još manje sam zaslužio ja zbog šale o moderatorima.

Ogledalo? To je ta površnost, to preozbiljno shvaćanje ovog foruma, koje ne dopušta zajebanciju, pa makar i grubu, već birokratski kažnjava, ne vodeći računa o smislu.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29516 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2021 : 14:07:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Naravno da se varaš, ti si u komunikaciji počeo problematizirati duljinu kazne, s čim se Markos složio. Ako Nesvrstani nije zaslužio kaznu za ono što je rekao Solaru, još manje sam zaslužio ja zbog šale o moderatorima.

Ogledalo? To je ta površnost, to preozbiljno shvaćanje ovog foruma, koje ne dopušta zajebanciju, pa makar i grubu, već birokratski kažnjava, ne vodeći računa o smislu.

Ja nigdje nisam rekao da nije zaslužio kaznu, dapače, rekao sam da je zaslužio "dva dana, tjedan, ajde čak i mjesec, ali ne godinu".

Trouble will find me
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5088 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 10/01/2021 : 14:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
VALTER nije kriv za ništa.
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3840 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/01/2021 : 15:23:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by RAKOSI4

VALTER nije kriv za ništa.

Može biti, ali to ne mijenja činjenicu da Kruger jeste...
Za sve.
I za Trumpov poraz.

Wtf?
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5088 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 10/01/2021 : 15:41:14  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Ali VALTER zaslužuje materijalnu odštetu.

Edited by - RAKOSI4 on 10/01/2021 15:44:06
Go to Top of Page

stripnik
Average Member

767 Posts

Member since 30/12/2010

Posted - 10/01/2021 : 16:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send stripnik a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Stripnik, bez spama.

NIje spam.
Previše vas moderatora, strip suradnika je dobilo EGO šuseve.

Ima vas puno koji sada koristite sve ovo sipajući otrove.

Markus treba razgovarati privatno sa Solarom jer se radi o bitnoj radilici na stranicama, a Solar treba shvatiti da nije vlasnik stranice i da je preburno reagirao.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 10/01/2021 : 17:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Bagi, Rakosi - dosta više pizdarija.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 10/01/2021 : 17:28:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Solar je donio dobru odluku sto je dao otkaz na mjesto moderatora, nije nikada trebao ni prihvacati tu funkciju. On je fin neki momak, kao mod moras da budes otresit, pomalo hladnokrvan, otporan. To on nije. Pa kada se sjetim kakve je sve napade mladjo pretrpio i to stoicki, vecina drugih ne bi spavala danima (ja prvi).
Solar je odlican urednik, ma na tom polju nema mane, precizan je i marljiv, nista mu nije tesko, ali nije stvoren da zavodi red, da bude ponekad malo ostriji i pokaze autoritet kada je potrebno.
Najbolje da ga Markos zamoli da se i dalje stara o recenzijama i nekim drugim urednickim poslovima (ukoliko ih ima), a policijsku palicu neka prepusti kolegama. Hunter i mladjo su sasvim dovoljni za zavodjenje reda na forumu.
Tako ce na kraju svi biti srecni.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27208 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/01/2021 : 17:41:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message
Ajmo ga svi moliti...
Je li ga neko otira?Nije!Može li pisati ako hoće?Može!
Čemu onda sad ova kuknjava?

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 10/01/2021 : 18:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:

Ja nigdje nisam rekao da nije zaslužio kaznu, dapače, rekao sam da je zaslužio "dva dana, tjedan, ajde čak i mjesec, ali ne godinu".

Ali, to nije logično, jer njemu kazna nije preinačena, nego poništena.
Što je po meni i ispravno, jer treba voditi računa i o kontekstu, a ne samo o tekstu. A ako si moderator, treba i istrpjeti ponešto što običan član nije dužan.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29516 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 10/01/2021 : 19:53:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
U pravu je što se bunio, naravno, ali onakva salva uvreda je bila pretjerana.

Trouble will find me
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8205 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 10/01/2021 : 21:16:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
evo i mene nakon pržuna
žao mi je da se to sve dogodilo i volio bih da se solar vrati, ali ne kao moderator, nego kao veliki ljubitelj stripova
sajtu će on nedostajat, ali i njemu sajt, pa ga pozivam da se vrati
ipak, ne mislim mu se ispričavat , jer nemam zašto
na malo grublji način sam iznio očitu činjenicu i ako je to za izbacivanje, onda bi trebalo dnevno izbacivat nekoliko ljudi
nesvrstani, iako u pravu, je pretjerao s uvredama, ali izbacit ga na godinu dana nema smisla
moderatori ne bi smjeli impulzivno reagirat, pogotovo ne kada se radi o njima
tada bi se trebali izuzeti i moderaciju prepustiti kolegama
po meni, trebalo bi uvesti praksu da moderatori brišu uvredljive postove, govor mržnje, spam, besmisleni linkovi i slično, a da izbacivanje bude samo za iznimne situacije
također, trebalo bi razmisliti da li ima smisla da izbačeni član ne može pristupiti aukcijama za vrijeme kazne i ako se to tehnički da izvesti, možda bi bilo dobro to i napraviti

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000