forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Markos nam se nesto ucutao...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1094

ivanl
Advanced Member

Croatia
15869 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 11/01/2021 : 16:37:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Okej su Ljubav i Rakete. Nekima vise, nekima manje. Pankerski, rockerski strip ne bi trebao u luksuz... evo ja obozavam i punk i rock i heavy, a ne vidim neki poseban luksuz u dosad objavljenim rasprodanim Fibrinim albumima. Uredne knjige, hc, ne fali nista. Nit luksuza ni zakrpi sa 'sigurecama'. Uredno izdanje kao i ono manje sc Komikovo, Nove price iz starog Palomara.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/01/2021 : 00:46:05  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Iz ove martovske ture najinteresantnije mi izgledaju svakako Vuk, Serena (volim stripove smestene u ameriku u doba Velike depresije, a i crtez deluje jako interesantno) i D.
Go to Top of Page

SenG
Junior Member

Canada
393 Posts

Member since 23/04/2006

Posted - 12/01/2021 : 01:12:30  Show Profile Show Extended Profile  Send SenG a Private Message  Reply with Quote
Još jedan vapaj za Paulom (i Nedirkom i Zekanom, ali čini se da tu vapaji nisu toliko brojni). Što stvarno ne postoji model da se pokuša financirati nastavak objavljivanja nekih od ovih stripova?

Ich bin nur ein Schauspieler
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 12/01/2021 : 07:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Dosad objavljeni zekan mi djeluje kao zaokružena cjelina pa ne osjećam potrebe za daljnjim skupljanjem.

Za ljubav i rakete mi je jasno, drag mi je strip ali očito nije za svakog. Čak mislim da bi, posebice oni dijelovi sa palomarom možda bili prijemcivi i ženskoj publici (mojoj ženi se jako dopalo)

Za jeromea mi je žao, cijena je stvarno super za ovaj dobar strip. Doduše i ja sam dugo zaobilazio ali naprosto iz razloga što fibra stanca toliko stripova i nemoguće mi je sve skupiti odjednom. Ipak ako se i ne nastavi, zadovoljan sam dosad objavljenim epizodama.

Za Bajke mi je drago da će se izgurati do kraja, ali sam baš iznenađen lošom prodajom. Deseti broj mi je bas loš i potvrdio mi da me ne zanima spinoff sa Jankom, ali svi ostali brojevi su mi dobri pa do odličnih i baš me interesima u kom pravcu će se razvijati stvari sa novim negativcem. Ne shvaćam, mislio sam da je serijal prepoznat. Razumijem da neki ne žele kupovati neke serijale zbog straha da ih se neće završiti, ali to je fibra. No ge razumijem da neki idu na kupovinu serijala tek kada se sve objavi, zbog čega serijal i stagnira, a onda kada se zgotovi kmeče što nema prvih brojeva.

Aya mi je super i kao ozebao sunce čekam nastavak.

Spominju se jos neki naslovi koji imaju problema ali naprosto mi nisu interesantni.

Edited by - Kerempir on 12/01/2021 07:29:24
Go to Top of Page

umpahpah
Junior Member

Croatia
343 Posts

Member since 01/10/2002

Posted - 12/01/2021 : 08:19:59  Show Profile Show Extended Profile  Send umpahpah a Private Message  Reply with Quote
Hoce li mozda biti nastavka "Jedna noc u Rimu" od Jima?

Moj bijeli brat ima mozak mušice u glavi bizona!
Go to Top of Page

tantus
Senior Member

Slovenia
1662 Posts

Member since 10/09/2003

Posted - 12/01/2021 : 09:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send tantus a Private Message  Reply with Quote
Prvi deo je izašao pre 4 godine i na žalost još nije rasprodan.

Ja bih isto voleo da se objavi i nastavak :).
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 12/01/2021 : 09:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by umpahpah

Ovo mi je odličan strip. Nisam ni znao da ima nastavak. Bilo bi lijepo i to pročitati.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 12/01/2021 : 09:43:15  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
U ovoj najavljenoj turi ima nekoliko zanimljivih naslova koje planiram uzeti. Moram još skoknuti do Shanera u knjižaru da mi detaljno sve proanalizira 😊
Inače, naslovnica ovog stripa "D" mi djeluje toliko osiromašeno sa tim sitnim d u kutu. Koliko je bolje u originalu sa velikim crvenim slovom D. Ne znam jel može Marko to još uvijek promjeniti.
Go to Top of Page

AleksandarN
Senior Member

Serbia
2085 Posts

Member since 24/10/2019

Posted - 12/01/2021 : 10:20:25  Show Profile Show Extended Profile  Send AleksandarN a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

U ovoj najavljenoj turi ima nekoliko zanimljivih naslova koje planiram uzeti. Moram još skoknuti do Shanera u knjižaru da mi detaljno sve proanalizira 😊
Inače, naslovnica ovog stripa "D" mi djeluje toliko osiromašeno sa tim sitnim d u kutu. Koliko je bolje u originalu sa velikim crvenim slovom D. Ne znam jel može Marko to još uvijek promjeniti.

Kako da promeni kada kolorka ima uniformisan dizajn?
Planiram da uzmem sve jer mi sve deluje zanimljivo.

I ja bih voleo da vidim nastavak Jedne Noci U Rimu.

"Whatever it is, I'm against it."
Groucho Marx
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 12/01/2021 : 10:44:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AleksandarN

quote:

Planiram da uzmem sve jer mi sve deluje zanimljivo.

I ja bih voleo da vidim nastavak Jedne Noci U Rimu.

Znam da ima, ali baš djeluje siromašno bez tog velikog crvenog D.... Da ostavi taj mali D zbog dizajna, ali doda taj veliki crveni jer baš naslovnica djeluje moćno s njim. Barem meni....
Go to Top of Page

Zula
Senior Member

1645 Posts

Member since 07/10/2015

Posted - 12/01/2021 : 11:32:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Zula a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ime autora većim, ispod naslov manjim fontom je zaista nešto prepoznatljivo za svaku kolorku i ne treba mijenjati.
Možda samo dodati/ostaviti veliko crveno pisano D u crnu prazninu, više kao dio crteža nego kao naslov.
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 12/01/2021 : 11:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zula

quote:

quote:

Ime autora većim, ispod naslov manjim fontom je zaista nešto prepoznatljivo za svaku kolorku i ne treba mijenjati.
Možda samo dodati/ostaviti veliko crveno pisano D u crnu prazninu, više kao dio crteža nego kao naslov.

Da, to sam i mislio.... Baš bi mi moćno djelovalo tako.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15869 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/01/2021 : 17:08:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Ma ne treba nista mijenjati, ovako je to prepoznatljiv konstantni vizuelni identitet Fibrinih Kolorki, i to je to. Ionako necete ni gledati cover kad procitate album, vec hrbat.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 12/01/2021 : 18:55:23  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ivanl

Ma ne treba nista mijenjati, ovako je to prepoznatljiv konstantni vizuelni identitet Fibrinih Kolorki, i to je to. Ionako necete ni gledati cover kad procitate album, vec hrbat.

Pa ako cover nije bitan nek ostavi čisto bijelo..... 😂😂😂😂
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15869 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/01/2021 : 19:30:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pa ako cover nije bitan nek ostavi čisto bijelo..... 😂😂😂😂

Ne daj Boze, da ja ikad kazem kako cover/copertina/naslovnica nije bitna.
Ne da je bitna, prebitna je!
(A bijelih je zaista i bilo, DD; Dopo un lungo silenzio, The Beatles; bijeli album...)

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12307 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 12/01/2021 : 22:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by umpahpah

To mi je bila prva kolorka!
Voleo bih da vidim nastavak.
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2121 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 12/01/2021 : 22:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Meni je Nedirka super, nisam ni znao da ima drugo poluvrijeme.
Ja sam za.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15869 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 13/01/2021 : 14:24:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Sinic sam sa djecom pogledao film Constantine. Pa se sjetih stripa kojeg sam davno iscitao, jer mi se sve vracalo brzo dok sam gledao film...(a uopce nisam razmisljao o ovom stripu godinama)
Pa se zapitah, Marko mislis li mozda o objavi Hellblazera na hrvatskom mozda? Pod uvjetom naravno, da ti se svida strip.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Kerempir
Senior Member

1634 Posts

Member since 09/10/2018

Posted - 14/01/2021 : 07:46:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Kerempir a Private Message  Reply with Quote
Ima smisla, imali smo susrete sa Constantineom u Sandmanu, Čudovištu iz močvare, vrlo upečatljiv lik.
Go to Top of Page

naker
Advanced Member

5664 Posts

Member since 05/06/2020

Posted - 14/01/2021 : 08:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send naker a Private Message  Reply with Quote
Ima ga i u Betmenu: Prokleti
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15869 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/01/2021 : 09:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kerempir

Ima smisla, imali smo susrete sa Constantineom u Sandmanu, Čudovištu iz močvare, vrlo upečatljiv lik.

Da. Mislim da mu je u Cudovistu iz mocvare prvo pojavljivanje uopce.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Marko R
Starting Member

Serbia
75 Posts

Member since 08/03/2015

Posted - 14/01/2021 : 09:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Marko R a Private Message  Reply with Quote
quote:

(...) Pa se zapitah, Marko mislis li mozda o objavi Hellblazera na hrvatskom mozda? Pod uvjetom naravno, da ti se svida strip.

Uh, da, bravo... Ovome se ja potajno nadam već duže vreme. Fibra Hellblazer Omnibusi... Problem je što su na zapadu do sad izbacili samo Garth Ennis-ov run (i to prošle godine). Ali sve od početka, hronološki, Hellboy formata u Fibrinom izdanju bi bila perverzija !

Edited by - Marko R on 14/01/2021 10:26:30
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16825 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 14/01/2021 : 10:12:33  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
+1 za Hellblazera

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

panda
New Member

Serbia
289 Posts

Member since 30/10/2011

Posted - 14/01/2021 : 10:45:34  Show Profile Show Extended Profile  Send panda a Private Message  Reply with Quote
Ne sumnjam da ima publike za Hellblazera, ali meni licno je ovo sto je objavio Beli Put puna kapa - u prvom trejdu pocetak (Original Sins, Delano) da vidis te prve epizode i shvatis da ne zelis jos i u drugoj najpoznatiji Ennisov arc (Dangerous Habits) da sutra u raspravi mozes da kazes da si procitao i to i da je tja :)
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 14/01/2021 : 10:58:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Hellblazer definitivno ima moju podršku. Uzeo bih to sigurno u Fibrinom izdanju.
Go to Top of Page
Page: of 1094 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 2.54 seconds. Snitz Forums 2000