forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Čarobna knjiga najavljuje
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 389

Wallace
Starting Member

Croatia
68 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 15/01/2021 : 23:40:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/4mgsQbJz][/url]
Go to Top of Page

Wallace
Starting Member

Croatia
68 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 15/01/2021 : 23:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
Naravno da sam poslao reklamaciju. Iskreno ne vjerujem da će se išta dogoditi, jer sva ta oštećenja nisu nastala u transportu već su namjerno tako zapakirani stripovi.
Kako objasniti da se između 3 glanc knjige nalazi pohabana s nalijepljenom cijenom?
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 16/01/2021 : 00:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Kako su stripovi bili zasticeni, kakva kutija? Za ovo gore na slici trebala bi biti rupa i na kutiji. Ali jos i cijena (naljepnica) gore... iz trgovine im?

Drukcije kolegi u Slo koji su narucili direktno kod njih isto nisu puno bolje prosli. Jedan obican sloj mjehurica i obicna kartonska kutija. Cudi me da nisu dobili kasu. Pogotovo kakve su nam balkanske poste.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

borg
Senior Member

Serbia
2442 Posts

Member since 13/01/2020

Posted - 16/01/2021 : 01:23:20  Show Profile Show Extended Profile  Send borg a Private Message  Reply with Quote
Trebalo bi ovo bez problema da ti zamene. Pitanje samo vremena/poštarine/logistike... Ovde će se videti njihova poslovnost. Javi kako si prošao.

Resistance is futile.
Go to Top of Page

Wallace
Starting Member

Croatia
68 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 16/01/2021 : 05:18:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
Kao što sam rekao, nije ovdje stvar pakiranja, jer stripovi su bili po 4-5 komada zajedno upakirani, a unutar tih paketića nalaze se oštećeni i pohabani stripovi. Znači nije do transporta, već su isti namjerno umetnuti.
Go to Top of Page

Wallace
Starting Member

Croatia
68 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 16/01/2021 : 05:24:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/nCVVDzX1][/url]
Go to Top of Page

Wallace
Starting Member

Croatia
68 Posts

Member since 15/12/2007

Posted - 16/01/2021 : 05:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Wallace a Private Message  Reply with Quote
[url=https://postimg.cc/YLCchvdG][/url]
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1942 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 16/01/2021 : 08:39:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
Neprofesionalno.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 16/01/2021 : 16:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:
Originally posted by I like girlz

šta bi sa "fort wheeling" integrala u boji, ako se ne varam bile su pompezne najave prije mjesec-dva za početak ove godine, sada ga više niko i ne spominje?

A sad je šta, kraj leta?

nema potrebe za sarkazmom.

ako je najavljeno za početak godine, a početak godine je januar/februar, onda bi valjda trebalo biti neke riječi o tom izdanju. ušli smo u drugu polovinu januara, a više ni traga, ni glasa tom izdanju.

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3010 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 16/01/2021 : 16:40:59  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Ck je neprofeionalna u svakom segmentu, aljkava izdanja, aljkav odnos i nemar prema samim stripovim, nepostovanje kupaca, imaju jedan jedini cilj, izvlacenje profita...nijedno jbn izdanje im nije bez greske, ili da kazem da se vidi da im je stalo, da je radjeno sa ljubavlju prema stripu...ljudi su strip profiteri i to je to...
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3010 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 16/01/2021 : 16:42:22  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
A ova Marvel izdanja ne vrede ni 500 din na onim rasprodajama...a i DC takodje, uzeo sam Novu Granicu, jer mi je to jedan od omiljenih naslova, pa mogu da ga imam i u tri izdanja, a kako je uradjeno, i tih 1000din je mnogo...

Edited by - john connor on 16/01/2021 16:43:57
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3397 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 16/01/2021 : 19:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Red Marquis

quote:

šta bi sa "fort wheeling" integrala u boji, ako se ne varam bile su pompezne najave prije mjesec-dva za početak ove godine, sada ga više niko i ne spominje?

A sad je šta, kraj leta?

nema potrebe za sarkazmom.

ako je najavljeno za početak godine, a početak godine je januar/februar, onda bi valjda trebalo biti neke riječi o tom izdanju. ušli smo u drugu polovinu januara, a više ni traga, ni glasa tom izdanju.

Očigledno imamo drugačije mišljenje šta znači početak godine. Ni pređašnjih godina prvih par nedelja januara ne izlazi im ništa, što je i logično jer imaju akciju krajem godine. Možda si ti očekivao da to sad odmah izađe, ali to je pre do tebe no njih. Plus u Srbiji nikad nijedan izdavač se ne drži nekih striktnih rokova, pa ni od njih ne znam što bi to očekivao.
@john connor
Kako kome. Meni 500 kinti za New Frontier bilo potaman. Više od toga ne bih dao, u hrpi drugih, meni značajnijih naslova. Ovako ga kupih.
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1942 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 16/01/2021 : 20:07:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
I ja sam ga uzeo samo zato što je bio na akciji, ali mi se na kraju mnogo dopao strip.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Beren
Advanced Member

Montenegro
3793 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 16/01/2021 : 20:11:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Beren a Private Message  Reply with Quote
Ja uzeh sve ove Smakove i Novu granicu + probrane Marvele na akcijama. Vrijede te novce.
Meni je manji format tu najveća boljka. Dizajn i slično mi nije suštinski bitan aspekt.

Moja domovina je mene dala ovu koru bijelog hleba, sretne ljude, srecnu mladost, velik komad vedrog neba...
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 16/01/2021 : 21:16:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
500 din je ispod svake cijene. 10 eura je pristojna cijena za ono, mada mali format stvarno nenormalno ide na živce. Ipak, Čarobna je dobar izdavač, da su izbacili samo ono iz 2020. godine već bi bili respektabilni, a kamoli da uračunamo sve godine.

Edited by - Elderane84 on 16/01/2021 21:18:04
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12314 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/01/2021 : 00:08:13  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

500 din je ispod svake cijene. 10 eura je pristojna cijena za ono, mada mali format stvarno nenormalno ide na živce. Ipak, Čarobna je dobar izdavač, da su izbacili samo ono iz 2020. godine već bi bili respektabilni, a kamoli da uračunamo sve godine.

Slazem se apsolutno!

Samo im je ovo pakovanje i slanje stripova krajnje neprofesionalno i u radnji/skladistu mi se cini da osoblje ne postupa sa duznom paznjom potrebnom pri premestanju, postavljanju i slaganju stripova.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7988 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 17/01/2021 : 00:37:04  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
Imate knjizaru Alan Ford i legendu Marka!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

zare80
Average Member

Serbia
586 Posts

Member since 22/09/2008

Posted - 17/01/2021 : 07:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zare80 an AOL message  Send zare80 a Yahoo! Message  Send zare80 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

Ck je neprofeionalna u svakom segmentu, aljkava izdanja, aljkav odnos i nemar prema samim stripovim, nepostovanje kupaca, imaju jedan jedini cilj, izvlacenje profita...nijedno jbn izdanje im nije bez greske, ili da kazem da se vidi da im je stalo, da je radjeno sa ljubavlju prema stripu...ljudi su strip profiteri i to je to...

Za Asterixa i Stari kontinent stampan u Rotografici ne znam po cemu dolazis do ovog zakljucka?
Go to Top of Page

john connor
Advanced Member

Serbia
3010 Posts

Member since 15/02/2011

Posted - 17/01/2021 : 09:38:50  Show Profile Show Extended Profile  Send john connor a Private Message  Reply with Quote
Sada su mi stigli Bluberi 2, i 3, i ta izdanja za cenu oko 11e, su vise nego povoljna, takodje i za Asteriksa, i to je uvek bio najjaci adut CK...cena...i izdanja su vrlo dobra, ali ne savrsena...verujem da su to sitnice, koje bi ovo, a takodje i Asteriksa, cinile savrsenim, za vecinu citalaca preterivanje...ali Asteriks je izasao sada, hc, integrali, veliki format, slika na rikni,sve to ok...ali zasto ne slika na forzecu poput AZ, npr to je jedna od sitnica...meni smetaju i izmene u prevodu u odnosu na ranija izdanja, ali ok, novi citaoci ce prihvatiti ovo bez usporedbe...kod Bluberija 1 i prevod mi je nezgrapan,pa opet bez slike na forzecu, nisu ovo knjige nego strip albumi, kod Dzeremaje mi je bio i los prevod, ta tri izdanja uzimam i pitam se kako bi bolje izgledali da ih rade Fibra, ili Dw npr...

A usporedi Veciti rat, Fibru i Ck, samo je cena na strani CK, nista vise...
Mozda su ostala izdanja Kontinenta savrsena, ne znam, ne planiram ih kupovati, jer za ovih 8,9 god koliko rade, znam sta mogu da ocekujem od njih...
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6467 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 17/01/2021 : 09:56:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wallace

Kao što sam rekao, nije ovdje stvar pakiranja, jer stripovi su bili po 4-5 komada zajedno upakirani, a unutar tih paketića nalaze se oštećeni i pohabani stripovi. Znači nije do transporta, već su isti namjerno umetnuti.

Ma zamjenit će ti, samo ne znam kako im se isplati tom APP metodom.
Sada su nabili troškove slanja i tebi i sebi.
Iz Sr si ili iz Hr?

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3397 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 17/01/2021 : 15:01:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by john connor

ta tri izdanja uzimam i pitam se kako bi bolje izgledali da ih rade Fibra, ili Dw npr...

A usporedi Veciti rat, Fibru i Ck, samo je cena na strani CK, nista vise...

Da izdaje DW, ne bi nikad ni dočekao izdanje.
Večiti rat je štampan u Simbolu. I vidi se razlika. Ptica vremena, Mrtvac, Asteriks, Bluberi, Nošeni...sve kako treba.

Možda tebi novci nisu značajna stavka, meni jesu, verujem da nisam jedini. Svi bi mi i perfektno i jeftino, ali neće da može. Stari Kontinent je i dizajnom i kvalitetom izdanja veoma napredovao i to je činjenica.
Go to Top of Page

koze123
Average Member

990 Posts

Member since 05/11/2018

Posted - 17/01/2021 : 16:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send koze123 a Private Message  Reply with Quote
Pre neki dan sam završio sa čitanjem Velikog Mrtvaca u izdanju ČK i, kao kada je u pitanju strip Nošeni Vetrom, izdanje je apsolutno perfektno. Neka izdanja SK imaju mane (Murena margine recimo), no većina izdanja su za svaku pohvalu. Kod Večitog rata se vidi razlika, ali opet nisam primetio bilo kakav problem (tj. liči na izdanja svih drugih izdavača iz Simbola), tj. sve je korektno i tu.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 17/01/2021 : 17:20:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Meni su izdanja iz Stari kontinent edicije odlična. Uvijek se može naći mana, ali kupiti Vječiti rat za 11-12 eura je ipak prepovoljno.
Go to Top of Page

Mali Vuk
New Member

176 Posts

Member since 24/05/2016

Posted - 17/01/2021 : 18:25:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Mali Vuk a Private Message  Reply with Quote
Sto se tiče nas kolekcionara, jedna od najbitnijih stvari je očuvanost samoga stripa.
Nije mi jasno kako ljudi mogu biti toliko nemarni i dečku, koji je naručio više brojeva, uplatio novce na račun, poslati oštećene stripove?
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 17/01/2021 : 18:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mali Vuk

Sto se tiče nas kolekcionara, jedna od najbitnijih stvari je očuvanost samoga stripa.
Nije mi jasno kako ljudi mogu biti toliko nemarni i dečku, koji je naručio više brojeva, uplatio novce na račun, poslati oštećene stripove?

Vama je ocuvanost vaznija od sadrzaja stripa, to je dobro poznato...
Go to Top of Page
Page: of 389 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.98 seconds. Snitz Forums 2000