Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Paka01
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/spiderman19.gif)
Croatia
11449 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47395 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 12/01/2021 : 12:10:12
|
Jutros naletija na Paca krvavih ruku u Hoću knjigu(Split). Bija mi je promaka jerbo se prebrzo rasproda na stranici. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
borg
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/borg.jpg)
Serbia
2282 Posts
Member since 13/01/2020 |
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21326 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
sumohrvat
Advanced Member
4034 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 19/01/2021 : 18:58:35
|
quote: Originally posted by lwood
Jutros naletija na Paca krvavih ruku u Hoću knjigu(Split). Bija mi je promaka jerbo se prebrzo rasproda na stranici.
Ma ima tog Paca još uvijek po svim živim knjižarama... |
|
zare80
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](avatars/aragorn3.gif)
Serbia
586 Posts
Member since 22/09/2008 |
Posted - 19/01/2021 : 20:58:53
|
quote: Originally posted by anto
dobro,ovo je lektira i sigurno će biti reprint.
Da, meni i dalje najbolji :). Imam ja godina :) |
|
Ernie Pike
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Ernie_Pike.jpg)
Croatia
2874 Posts
Member since 06/03/2012 |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
Member since 24/09/2012 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29475 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
vukozec
Advanced Member
![](AvatarUpload/matt.jpg)
5018 Posts
Member since 17/08/2013 |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8782 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 21/01/2021 : 16:41:57
|
Ja Batmana vidim kao nužno zlo. Marku očigledno donosi zaradu, a to je garancija nama s ukusom da ćemo vidjeti još puno drugih normalnih stripova u izdanju fibre...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) |
The less I have the more I am a happy man |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Posted - 21/01/2021 : 16:48:24
|
A što su Živi mrtvaci, Scalped, Aldebarani, Y neka visokovrijedna djela? To su samo dobri zabavni stripovi (znači isto kao i neki Batmani) ništa više od toga.
Oni koji ne čitaju pažljivo tuđe postove ponavljam da to mislim za neke odabrane Batmane, ne sve! |
|
Tonto
Advanced Member
![](AvatarUpload/tonto.jpg)
8782 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
vukozec
Advanced Member
![](AvatarUpload/matt.jpg)
5018 Posts
Member since 17/08/2013 |
Posted - 21/01/2021 : 16:58:59
|
Opet Peyo napada Skalpirane, pa je red da ih opet branim :)
Odličan je to krimić, i premda se sve to američko novijeg datuma gura skupa kao da je sve isto, ja bih ga izdvojio kao recimo puno bolje od 100 metaka, a bolje i od Kriminala (da se zadržim samo na istom žanru). |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
Posted - 21/01/2021 : 17:10:59
|
Skalpirati nikako nisu loš strip, već sam pisao što me tamo zasmetalo pa se neću ponavljati! Više od dobrog/vrlo dobrog stripa nisu (kao i uvijek subjektivan sam), Gera genijalac. |
|
ken2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8203 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 21/01/2021 : 17:17:09
|
quote: Originally posted by Tonto
Ja Batmana vidim kao nužno zlo. Marku očigledno donosi zaradu, a to je garancija nama s ukusom da ćemo vidjeti još puno drugih normalnih stripova u izdanju fibre...![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_tongue.gif)
malo je, onako, s visoka rečeno ali, da, to je to ![](icon_smile_big.gif) i nama s ukusom to paše
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
Shaner
Advanced Member
Croatia
7429 Posts
Member since 24/09/2012 |
Posted - 21/01/2021 : 17:28:49
|
quote: Originally posted by Peyo
Skalpirati nikako nisu loš strip, već sam pisao što me tamo zasmetalo pa se neću ponavljati! Više od dobrog/vrlo dobrog stripa nisu (kao i uvijek subjektivan sam), Gera genijalac.
Evo da se i ja jednom složim s tobom, da ne bude da se samo ti slažeš samnom. ![](icon_smile_wink.gif)
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by vukozec
Krivim Shanera za to.
Čaše closed !
Innocent until proven guilty!
|
http://onlineimpressions.blogspot.com/ |
|
borg
Senior Member
![](AvatarUpload/borg.jpg)
Serbia
2282 Posts
Member since 13/01/2020 |
|
Zula
Senior Member
1356 Posts
Member since 07/10/2015 |
Posted - 21/01/2021 : 19:26:39
|
Odličan je to krimić, i premda se sve to američko novijeg datuma gura skupa kao da je sve isto, ja bih ga izdvojio kao recimo puno bolje od 100 metaka, a bolje i od Kriminala (da se zadržim samo na istom žanru).
Kad već Shaner podržava Peyu, red je da netko podrži Vukozeca... Skalpirani izvrstan, zatim 100 metaka pa Kriminal, s tim da je Kriminal vrlo dobar strip. |
|
Red Marquis
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_buddy_1.jpg)
Serbia
3325 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
kasper
Advanced Member
10906 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 21/01/2021 : 20:03:37
|
quote: Originally posted by Zula Kad već Shaner podržava Peyu, red je da netko podrži Vukozeca... Skalpirani izvrstan, zatim 100 metaka pa Kriminal, s tim da je Kriminal vrlo dobar strip.
ne mogu 100 metaka ispred kriminala pa sve da oces . mada ja sam izuzetno nezadovoljan fibrinim izdanjem metaka zbog prevoda... a ovo poredjenje sa betmenom mi je urnebesno, cus betmen ![](lol.gif) |
|
lwood
Advanced Member
![](AvatarUpload/fangt.jpg)
Colombia
47395 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/01/2021 : 22:02:25
|
quote: Originally posted by Zula
Odličan je to krimić, i premda se sve to američko novijeg datuma gura skupa kao da je sve isto, ja bih ga izdvojio kao recimo puno bolje od 100 metaka, a bolje i od Kriminala (da se zadržim samo na istom žanru).
Kad već Shaner podržava Peyu, red je da netko podrži Vukozeca... Skalpirani izvrstan, zatim 100 metaka pa Kriminal, s tim da je Kriminal vrlo dobar strip.
Evo i ja vas podržavam. Čak mi je na momente 100 metaka bolji od skalpiranog. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10458 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|