... necu sad tamo neke isprane integrale jos da kupujem.
Pišeš napamet. Kao što je anto napisao do 3. do 7. Bookglobeovog integrala je sve kako treba. A nedavno je i prvi reprintiran, pa je i on OK, samo je dvojka, ali baš mrvicu slabiji tisak.
@anto ovo što si postavio vaistinu izgleda izvanredno:) ti čuvari podmlatka, kako se čitaju, ima li nekog redosleda?
tih utvrda ima kolko oćeš, ono malo što sam zapratio meandriše kud god: pa, šta je tvoj savet, odakle početi? i, isplati li se hvatati se, uopšte, u koštac sa tim?
mislim, nesme, trondhajm, sfar... pa, to, ne verujem da je pucanj u prazno, no valjda će neko biti dobre volje da me uputi na tu tamnu stranu, na koju još nikako da pređem:)
sad tek videh - a jbga,sve treba nabaviti;ali ajde za početak uzmi Zenit seriju.Izbacila Fibra 6 od 8.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Kakav je strip Imperia (https://alanford.co.rs/stripovi/tino/imperia-integral-1-4/) i ako je neko čitao ako može da pojasni o čemu se u stripu radi. Naleteo sam na bedeteci na serijal L'histoire secrète, to mi deluje da je to, ali se ne snalazim sa time koji je ovo integral i šta sakuplja? Ili neko pojašnjenje kakav je serijal u pitanju, pošto francuski baš i ne znam.
VELIKI EDIT: Blago meni kad sam u potpunosti promašio serijal - izgleda da mi se pomešala neka vest o izlasku pomenutog serijala (Tajna istorija) kod nas, pa sam zbog istih autora pomislio da je to to. Ostatak pitanja još uvek važi!