zato sam i prestao nika kupovati od libellusa jer sam izračunao da ću imati 75 godina kad završe
Hebote, pa koliko ti vec imas desetljeca na grbi? Vec su skoro na polovici serijala, a ako gledamo samo sveukupno jos neobjavljene epizode na podrucju ex-Yu onda su vec preko polovice.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
zato sam i prestao nika kupovati od libellusa jer sam izračunao da ću imati 75 godina kad završe
Hebote, pa koliko ti vec imas desetljeca na grbi? Vec su skoro na polovici serijala, a ako gledamo samo sveukupno jos neobjavljene epizode na podrucju ex-Yu onda su vec preko polovice.
A specijal :D To je tada bilo kad sam racunao Ne znaci da nisu ubrzali
Pa to bez brojeva na hrbatu paše ovom minimumu likova koji bi kao negde vijećali koja im je epizoda vrh, a koja nije, pa bi kupili samo one koje im se sviđaju, pa da im slučajno brojevi ne bodu oči... Što je, by the way, totalna glupost za preostalih 90% pravih čitalaca koji sakupljaju komplet... Iskreno meni jedan od omiljenih "starih" junaka, maksimalna podrška izdavaču, a načuo sam nešto da bi mogla da ide mjesečno jedna knjiga kod Golconde... Nadam se da ćemo dobiti više informacija u narednom periodu, za sad, ovo je totalni neizdrž...:):)
Pa to bez brojeva na hrbatu paše ovom minimumu likova koji bi kao negde vijećali koja im je epizoda vrh, a koja nije, pa bi kupili samo one koje im se sviđaju, pa da im slučajno brojevi ne bodu oči...
Kad bi kupovao samo određene epizode ne bi mi brojevi smetali. Ali uzmimo da ima ljudi kojima bi smetalo da su brojevi na hrptu i da bi oni uzimali pojedine epizode.Šta bi izdavaču onda pasalo; da stavi brojeve i eventualno izgube kupce kojima bi smetali brojevi ili da ne stavi brojeve jer računa da će oni koji kupuju sve epizode ionako kupiti bez obzira ima li broja na hrptu ili nema? Ja znam da sam izdavač što bi napravija
Ma izvini Željko ako sam te uvrijedio, nisam imao namjeru. Nego po meni su to sasvim banalne i nebitne stvari. Kažem ako će neko zbog toga razmišljati da li da kupi strip ili ne, onda mi je to malo bolestno. Uživajte ljudi u stripovima, neka ih je što više, naći će se nešto za svačiji ukus, a te sitnice ostavite po strani.
nik rajder je vrhunski...cesto me mnogo vise opusti nego julija koja je teza za citanje...nika imam sve brojeve i u dnevniku i libelusu pa ovo preskacem...ali verujem da ce mnogi zaljubljenici u nika radosno docekati pocetak izdavanja nika u golkondinom izdanju
Da, i ja ću to preskočiti. Držim se i dalje Libellusa. Više bih volio da pojačaju Juliu ili da su počeli s Legs. No, svakako želim Golcondi da ustraju i izdrže na Nicku do kraja.
Golconda, svaka vam cast i hvala na nastavljanju Julie i Prica. Kupujem oba serijala, mada bih bez Prica mogao. Ali pobogu, sto onako usitniste ona pisana slova u Julii. Ja doslovno moram uci u strip da ih procitam. Ovo je dobronamjerna primjedba, jer vidim da je prethodni izdavac uspio da ih unese u trostrukoj velicini.
A kako smo mi poznati po tome da vrlo pažljivo osluškujemo glas svog čitalaštva, [b]od ove knjige, promo period produžavamo sa 15 na mesec dana i tako će ostati do daljnjeg!
🎩 Uživajte, vaša Golconda
Svaka cast jos jednom divnoj ekipi iz urednistva Golkonde!