forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 FIBRA PREDSTAVLJA: BATMAN 1 - Mračni vitez
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

sawitch
Advanced Member

Serbia
40332 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 02/11/2020 : 20:05:42  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Duga noc mi je super. Tu grdosiju sam ostavio. Ali ovo je jezivo. Sto je najgore uopste ne volim superherojstinu ali Betmen mi je nesto drugo i njega bas volim.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 02/11/2020 : 20:14:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

uzmi Godinu prvu,i tu završi sa Betmenom - taj Bets će ti se sigurno svideti.

Da ne ponavljamo priču sa neke od ČK tema, meni je Betmen kao ideja sjajan. Moj problem je sa njegovim crtačima i konstantnim boleščinama kao protivnicima. Svakako da bih naišao tu na nešto što mi leži, da sve protresem, ali uvijek ispadne da mi je Betmen fantastičan kad je okolo liga pravde, dok mi samostalno ne funkcioniše. Vavilonska kula mi je top, u Beskrajnom smaku je Betmen neophodan igrač, alternativne verzije u Crvenom sinu i Flešpointu prva liga, u Hiketeji od WW mi je ok. Od ovih "solo" što sam čitao, a to su DK returns, Ubistveni vic, Kult, Gotika i Ludnica Arkam, nijedan mi nije nešto. Ubistveni vic na prvu jeste, ali kad razmisliš, to je zapravo Džoker, a ne Betmen priča. Snajderov run sam mislio da nije horor, kad ono - ćorak. Kapiram da bi mi možda sjela Godina prva, MAd love, Muk, Duga Noć vještica, ali ko će više ulagati u Betmene kojih poslije želiš da se trsiš...

S druge strane, tako sam Nadzirače izbjegavao, pa su me oduvali i razmišljam da nabavim neko bolje izdanje od DC Gold, koje ima (zbog formata).
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1855 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 02/11/2020 : 20:55:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odlična Godina prva, čitao sam nekoliko puta.

A što se tiče Mračnog viteza, meni nije toliko loš crtež u Povratku, priča je isto super. Ali zato Odmazda je užas. Upravo ovo što Savić i Elderane pričaju, zbog crteža ti je teško pratiti radnju, prosto te odbija. Ne sećam se ni da li sam ikad završio čitanje tog stripa.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

Zlix
Senior Member

Serbia
1855 Posts

Member since 20/03/2006

Posted - 02/11/2020 : 20:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elderane84

Kapiram da bi mi možda sjela Godina prva, MAd love, Muk, Duga Noć vještica, ali ko će više ulagati u Betmene kojih poslije želiš da se trsiš...

Nabavi Dugu noć. Ako ti već smeta ta horor atmosfera, u ovom stripu toga nema, više je krimić, triler.

IG: @bricktoygrapher
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2852 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 02/11/2020 : 22:30:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
The Dark Knight Returns je najbitniji strip o Batmanu, verovatno i najbolji.

Sto naravno ne znaci da ce se svakome svidjeti.

Jack the Black.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40332 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/11/2020 : 05:20:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ne moze nesto biti najbolje a da se ne svidi svakome

Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15666 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 03/11/2020 : 06:22:43  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

+1

ne baš svakom živom ali bar 90% njih mora zadovoljno da bude najbolje

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO

Edited by - risbozg on 03/11/2020 06:24:40
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 03/11/2020 : 16:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

Odavno nešto gluplje nisam pročitao
Go to Top of Page

BeaGea
Advanced Member

3522 Posts

Member since 29/04/2020

Posted - 03/11/2020 : 16:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send BeaGea a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kažite mi, jeste li se umorili
Jesu li vas prevarili
Je l'nas vrijeme pregazilo
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/11/2020 : 17:28:00  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Da ne ponavljamo priču sa neke od ČK tema, meni je Betmen kao ideja sjajan. Moj problem je sa njegovim crtačima i konstantnim boleščinama kao protivnicima. Svakako da bih naišao tu na nešto što mi leži, da sve protresem, ali uvijek ispadne da mi je Betmen fantastičan kad je okolo liga pravde, dok mi samostalno ne funkcioniše. Vavilonska kula mi je top, u Beskrajnom smaku je Betmen neophodan igrač, alternativne verzije u Crvenom sinu i Flešpointu prva liga, u Hiketeji od WW mi je ok. Od ovih "solo" što sam čitao, a to su DK returns, Ubistveni vic, Kult, Gotika i Ludnica Arkam, nijedan mi nije nešto. Ubistveni vic na prvu jeste, ali kad razmisliš, to je zapravo Džoker, a ne Betmen priča. Snajderov run sam mislio da nije horor, kad ono - ćorak. Kapiram da bi mi možda sjela Godina prva, MAd love, Muk, Duga Noć vještica, ali ko će više ulagati u Betmene kojih poslije želiš da se trsiš...

S druge strane, tako sam Nadzirače izbjegavao, pa su me oduvali i razmišljam da nabavim neko bolje izdanje od DC Gold, koje ima (zbog formata).

isti savet kao Saviću - uzmi Godinu prvu,nećeš požaliti;sjajan strip.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21133 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 03/11/2020 : 17:29:02  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40332 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 03/11/2020 : 17:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

quote:

Odavno nešto gluplje nisam pročitao

Ili nemas kapaciteta da skopcas

Go to Top of Page

karuro
New Member

119 Posts

Member since 29/06/2019

Posted - 03/11/2020 : 18:49:17  Show Profile Show Extended Profile  Send karuro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Meni pak obrnuto. Ligu pravde mi je dosada ziva. Cim je nesto sa njima, to niti ne pokusavam vise citati
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 03/11/2020 : 20:13:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by karuro

quote:

quote:

Meni pak obrnuto. Ligu pravde mi je dosada ziva. Cim je nesto sa njima, to niti ne pokusavam vise citati

Vjerujem ti. Ukusi su, ipak, čudo. Džaba što je nešto objektivno dobro, ako tebi tu nešto ne štima.
Go to Top of Page

Shaner
Advanced Member

Croatia
7278 Posts

Member since 24/09/2012

Posted - 29/01/2021 : 17:48:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Shaner a Private Message  Reply with Quote
Ponovio ovo jučer. Koliko god puta da ga čitam, uvijek udara istom snagom. Bezvremenski strip.

Edit:
Govorim, naravno, o TDKR.

http://onlineimpressions.blogspot.com/

Edited by - Shaner on 29/01/2021 17:49:17
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12534 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 29/01/2021 : 18:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Miller je to.

Have mercy
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1046 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 29/01/2021 : 19:33:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
Uz sve superlative The Dark Knight Returns Samo bih nadodao da je The Dark Knight Strikes Again vjerojatno najpodcijenjeniji Batman.
Go to Top of Page

Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3281 Posts

Member since 06/11/2017

Posted - 29/01/2021 : 21:29:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Red Marquis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Chui

Uz sve superlative The Dark Knight Returns Samo bih nadodao da je The Dark Knight Strikes Again vjerojatno najpodcijenjeniji Batman.

Najgori nastavak svih vremena.
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1046 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 29/01/2021 : 22:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:

To i misle mnogi, kvragu valjda skoro svi The Dark Knight Returns je ipak very tough act to follow. Razumijem da nije za svačije oči nešto extremniji pop art vizual, ali ima nešto u toj vizualnoj dekonstrukciji likova što je baš lijepo izvuklo njihovu esenciju i emociju što nije uspjelo i mnogim puno hvaljenijim batman uradcima.
Pošto se tamo pojavljuje Liga pravde mogu povući paralelu sa Kingdom come koji je vizualno i po svem ostalom totalna suprotnost Dark Night Strikes Again, tamo je sve toliko pompozno i epski predstavljno, pa je na kraju ispalo pretenciozno. Kod Millera mi se sviđa što baš dobro razumije super hero likove kojima se bavi ili im barem da neki život koji je vrlo uvjerljiv u tom njihovom svemiru. I svojim crtežom to jako dobro podebljava. Tako da mi je i ovaj njegov nastavak u gornjem domu Batman uradaka.

Edited by - Chui on 29/01/2021 22:47:44
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/01/2021 : 04:05:15  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To i misle mnogi, kvragu valjda skoro svi The Dark Knight Returns je ipak very tough act to follow. Razumijem da nije za svačije oči nešto extremniji pop art vizual, ali ima nešto u toj vizualnoj dekonstrukciji likova što je baš lijepo izvuklo njihovu esenciju i emociju što nije uspjelo i mnogim puno hvaljenijim batman uradcima.
Pošto se tamo pojavljuje Liga pravde mogu povući paralelu sa Kingdom come koji je vizualno i po svem ostalom totalna suprotnost Dark Night Strikes Again, tamo je sve toliko pompozno i epski predstavljno, pa je na kraju ispalo pretenciozno. Kod Millera mi se sviđa što baš dobro razumije super hero likove kojima se bavi ili im barem da neki život koji je vrlo uvjerljiv u tom njihovom svemiru. I svojim crtežom to jako dobro podebljava. Tako da mi je i ovaj njegov nastavak u gornjem domu Batman uradaka.

Apsolutno potpisujem sve sto je Chui napisao vezano za Odmazdu Mracnog Viteza. Mislio sam da sam jedini na forumu kome je odlicna Odmazda, i konacno evo potvrde da nisam jedini!
Odlican strip i svakako u gornjem domu Betmen prica!
Go to Top of Page

Chui
Senior Member

1046 Posts

Member since 13/12/2020

Posted - 30/01/2021 : 17:43:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Chui a Private Message  Reply with Quote
quote:

Apsolutno potpisujem sve sto je Chui napisao vezano za Odmazdu Mracnog Viteza. Mislio sam da sam jedini na forumu kome je odlicna Odmazda, i konacno evo potvrde da nisam jedini!

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12534 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 30/01/2021 : 18:02:19  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by going going

quote:

quote:

Nisi jedini. Nastavak je odličan u svakom pogledu.

Have mercy
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 30/01/2021 : 18:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Super je TDKSA
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/01/2021 : 20:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Super je TDKSA

E da, secam se da je swamp thing tad kad sam pisao o Odmazdi pre sto godina isto imao pohvalno misljenje!

A tu je i Izviko, poznati Milleraš!

Nismo sami.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 30/01/2021 : 21:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
nikako ne mogu da povezem izivka sa ligom pravde
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000