forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Novi Zagor u Italiji...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 774

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/01/2021 : 17:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Izvukao iz prilozenog
quote:
Originally posted by tihomirduras

quote:
Originally posted by adriano

Ovo je uzas u rangu princa vilenjaka.

To si izvukao iz ovih par tabli ili imaš još neke insajderske informacije?
Meni djeluje zanimljivo iako nisam pročitao prvi team up koji su mnogi popljuvali.

Go to Top of Page

tihomirduras
Senior Member

1839 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 28/01/2021 : 19:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send tihomirduras a Private Message  Reply with Quote
quote:

Izvukao iz prilozenog
quote:

quote:

Meni djeluje zanimljivo iako nisam pročitao prvi team up koji su mnogi popljuvali.

Jel to ono, bolje da mislim da je loše i iznenadim se kad bude dobro, nego da mislim da je dobro i razočaram se ako bude loše?
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 28/01/2021 : 22:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
To je Ono, mislim da je lose jer znam da je lose. Bojim se da je iz ovih Par stranica jasno da se Zagor nasao u nekom nezeljenom eksperimentu, nekoj zemlji iz Bäjke, Ali epizoda, koliko Sam shvatio, nije iz zagorove redovne Serije Pa ne treba Bit prestrog
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 28/01/2021 : 22:56:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kako smo svi različiti u pogledima... Meni je ovaj specijal jedna od ritkih epizoda Zagora koju san pročita u zadnjih 20 god. Mislim da se čak radilo o piratu, prije Ludensovog izdanja. Neki lik crta koji očito voli Manaru. I bila je dobra epizoda.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 28/01/2021 : 23:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

quote:

Kako smo svi različiti u pogledima... Meni je ovaj specijal jedna od ritkih epizoda Zagora koju san pročita u zadnjih 20 god. Mislim da se čak radilo o piratu, prije Ludensovog izdanja. Neki lik crta koji očito voli Manaru. I bila je dobra epizoda.

To je crtao Torricelli. Ja sam kao mulac jako volio njegovog zagora, ali da ovdje ga bas okrenulo na Manaru i nije lose ni ispalo. Sasvim citljiva epizoda.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 28/01/2021 : 23:20:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
Meni je bio dobar dok je kopirao ferrija..tu mi je bio bezveze...
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 29/01/2021 : 00:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

quote:
Originally posted by Elderane84

Ovaj Zagor - Dragonero izgleda sjajno! Buduci da scenario pise Enoh, valjda konacno dobijemo jednu bas dobru epizodu, ali potencijalni problem je sto je u okviru redovne serije Dragonera, pa mozda bude vezana za aktuelnu Dragonero pobunjenik priču, o čemu ne znamo ništa, nažalost...
Kladim se da je epizoda zicer za Zlatnu seriju i da će izaći odmah, ima da plane momentalno korica B (pa i C, D i koliko ih već smisle).
S druge strane, vijesti iz evropske odiseje zvuče obeshrabrujuće, ali oprostićemo im budu li te priče valjale, jer bolje 2 što valjaju nego 10 koje su grozne. Ipak, Zagor bez Boselija u Evropi, ne znam baš...

Nije, opet je specijalac u pitanju. Zato su table ovako bijele.

Jos bolje! Znači, ići će u Obojeni program preko reda.
Go to Top of Page

Duke Zill
Senior Member

Croatia
1077 Posts

Member since 23/05/2015

Posted - 29/01/2021 : 17:37:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Duke Zill a Private Message  Reply with Quote
Vidim da Talijani hvale novi Zamberlettijev i Chiarollin maxi. Znam da ponekad imamo različita mišljenja o pričama od njih, ali ipak je lijepo vidjeti da je i Zamberletti pogodio u sridu.
Do ljeta bi se i mi trebali uvjeriti u to.
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 29/01/2021 : 18:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
Meni licno Chia ne smeta al Zambi je u mome dnevniku nesta sasvim drugo.
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 01/02/2021 : 12:30:24  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by going going

quote:

A ja baš mislim da su odabrali najbolje table za reklamu baš da ne deprimiraju ljude. Ozbiljno, Venturijeve mi uopće nisu loše. Koga svega imaju za ovu godinu, on još dobro izgleda.

Ne umem da postavljam table sa Bonnelijevog novog sajta pa ako moze nek neko postavi.
Ona jedna Venturijeva sa Cikom i panoramom grada ili trga sta je vec ono izgleda iznadprosecno dobro.
Ali ona sa Rakosijem je dno dna. Rakosijevo lice i ukocen vrat.

Takav je bio uvijek. Rakosi

Leži li ono Gimli, sin Gloimov?
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9391 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/02/2021 : 13:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by guderian

Leži li ono Gimli, sin Gloimov?

Vjerojatno jeftina talijanska verzija, poput Italian Spidermana

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 01/02/2021 : 13:40:57  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I meni tak djeluje.
Ali pazi, ima tu ekipe kojim je taj nesretni Princ vilenjaka super!
Vele, puno bolji od Plamene lubanje.
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 01/02/2021 : 13:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by Renky

quote:

To je crtao Torricelli. Ja sam kao mulac jako volio njegovog zagora, ali da ovdje ga bas okrenulo na Manaru i nije lose ni ispalo. Sasvim citljiva epizoda.

Baš smo različiti.
Meni je to košmar, jad, bez imalo ičega dobrog.
Dok je "izlet" u Golnor u 80tim bio novitet u Zagoru i imao je nešto, bar Plamena lubanja uz odličnu naslovnicu i malo mistike i horora, ovaj princ je bio bez veze.
Toliko da nisam ni točnu radnju upamtio a ne da mi ga se više ni prelistati.
Onda onaj čušpajz sa trećim Kandraxom i užas sa Zenithom 666 gdje se pljunulo na barem tri danas, više manje, kultne epizode od već spomenute Lubanje, Vuka Samotnjaka i Prokletog blaga.
Sad još i ovo!
Uskoro će smučkati Zagora, Dragonera, onoga što lovi velike, ne znam što su, vanzemaljci ili što, sa Ogreom iz "tamo, tamo daleko"!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/02/2021 : 16:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
Lubanja je naivna i prilično nevješta kopija i ptice na grani znaju čega već.
Ali kad god je uzmem u ruke, osjećam se kao mala beba koja gušta u lizalici, a i mnogima mrski Donatelli meni je vrlo drag (iako, naravno da bi Ferri za Mračnoga Gospodara bio bolji).
S druge strane, Princ vilenjaka naprosto je nečitljivo smeće bez duše, ono, jad jadni i nikakvi.
Crtež je u načelu jedino što u njemu donekle valja, ali je i on prekrut i presvijetao, nekako slabo uklopljen u taj svijet.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 01/02/2021 : 18:39:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
lobanja moze da funkcionise samo u ranim 80tim i pri tom se ima 10 godina i manje. kad sam to uzeo da citam u vc izadnju blam me izjeo. a princ mi je fino stivo

Edited by - kasper on 01/02/2021 18:48:38
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/02/2021 : 21:30:58  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Guderian je dobro pobrojao Ono najgore, talog taloga. Ne ponovilo se nikad vise, Ali sigurno oce, jer ima ljudi Koji preferiraju takve price. Nek Bude 1 takva epizoda u 200 brojeva i mogu zivit s tim
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8290 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 01/02/2021 : 22:15:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
Crtež je prekopirano Indijansko ljeto od Pratta i Manare plus nešto raznih Conana (što meni uopće ne smeta)... a i najgori Boselli je bolji od bilo kakvog Burattinija, što se mene tiče.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

adriano
Advanced Member

Croatia
4511 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 01/02/2021 : 23:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send adriano a Private Message  Reply with Quote
Tesko mi je i zamislit nesto gore od ova tri. Zenit je minjakov Koji Mi je inace bolji scenarist od bozelija Ali ovdje je omanuo. I Buratini ima slicnih fijasko epizoda npr. manituova skrinja. Nije Mu trebala ni ona nulta godina darkvuda, iako to nije toliko los scenarij, koliko Mi ide na zivce Sama ideja koja se provlaci kroz tu epizodu
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 02/02/2021 : 01:29:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto

Crtež je prekopirano Indijansko ljeto od Pratta i Manare plus nešto raznih Conana (što meni uopće ne smeta)... a i najgori Boselli je bolji od bilo kakvog Burattinija, što se mene tiče.

Svaka ti je zlatna u ovoj recenici.
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 02/02/2021 : 06:20:48  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

Lubanja je naivna i prilično nevješta kopija i ptice na grani znaju čega već.
Ali kad god je uzmem u ruke, osjećam se kao mala beba koja gušta u lizalici, a i mnogima mrski Donatelli meni je vrlo drag (iako, naravno da bi Ferri za Mračnoga Gospodara bio bolji).
S druge strane, Princ vilenjaka naprosto je nečitljivo smeće bez duše, ono, jad jadni i nikakvi.
Crtež je u načelu jedino što u njemu donekle valja, ali je i on prekrut i presvijetao, nekako slabo uklopljen u taj svijet.

Upravo tako stvari stoje.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47132 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/02/2021 : 07:30:35  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego, osim Flasha čeka nas potencijalno još jedan dobar Zagor: Enoch /Gregorini

Tako da godina nije potpuno propala.

šta je ovde dobro...

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/02/2021 : 10:05:18  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Prvi susret Zagora i Dragonera je bio dobar, za ovaj sam siguran da ce biti jos bolji. Ne samo da je crtez prva liga, vec se i Enoch pobrinuo za scenario. Ovo mora biti dobro.
Go to Top of Page

guderian
Junior Member

303 Posts

Member since 10/07/2009

Posted - 02/02/2021 : 11:24:21  Show Profile Show Extended Profile  Send guderian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Prvi susret Zagora i Dragonera je bio dobar, za ovaj sam siguran da ce biti jos bolji. Ne samo da je crtez prva liga, vec se i Enoch pobrinuo za scenario. Ovo mora biti dobro.

Zagor posebno dobro izgleda.
Osim što ne liči na sebe.
To je zadnjih 25 godina mnogima dobro.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/02/2021 : 13:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Nego, osim Flasha čeka nas potencijalno još jedan dobar Zagor: Enoch /Gregorini

Tako da godina nije potpuno propala.

šta je ovde dobro...

Ona ogromna leteća sisa... ili možda koji drugi organ, kako ga tko doživljava

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 02/02/2021 : 14:55:10  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Uff, sta ti je tu dobro, to je meni tako sablonski i lose, kolor i crtez su mi OK. Samo mi je team up s Brad Baronom još gori :D
Go to Top of Page
Page: of 774  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000