nema na cemu, i meni je bila omiljena. ako pustis spicu za zvezdani ekran (vidi gore), oko 15. sekunde ces videti iguanu dimetrodona iz filma po istoj prici, koji je takodje pustan kao zimski bioskop. mislim da crtana serija nikad nije zavrsena. isto ko pirati mracnih voda
Putovanje u središte zemlje , meni takođe omiljena serija u to vrijeme bilo nam je dovoljno tako malo i nitko sretniji od nas.Nedjeljom čak 20-25 min. crtanog filma a najmrži dan kao klincu bio je četvrtak.Tada su u 19:15 kada je inače bio termin za kratki crtani ali ne i četvrtkom kada su bile -Male tajne velikih majstora kuhinje-
sad se sjetih još i Na tajnom zadatku, Galaktika,Slučajni partneri pa naravno Alf,Pred kraj 90-tih na hrvatskom kanalu su u noćnim satima bile Noćne ptice, emisija u kojoj su puštali horore.Tu sam po prvi put gledao Stravu u ulici Brijestova.Kako sam tada živio u Bosni morao sam okretati antenu da dobijem koliko toliko gledljivu sliku ali u te dane bih se rado vratio
Bio je tamo osamdesetih neki crtani, isao je jedno veijeme nedeljom u 19h, epizoda je trajala oko dvadesetak minuta. Sjecam se da je bila kao neka grupa, istrazivaca ili slicno, bili su u nekoj pecini. Zna li neko koja je to serija bila?
Uff, svaka vam čast na ovom, ovoga se ne bih setio.
Zna li tko kako se zvao sf crtić koji je išao u nastavcima, žuti svemirski brod pijat oblika koji se okretao oko svoje osi... mislim da je i neki robotić bio koji se smiješno glasao?
Kad bi bilo jugo onda bi lovili talijane, pa bi se uredno ujutro oko 7h prije škole gledali njihovi crtići, ovaj mi je baš ostao u sjećanju, čak sam znao uvodnu pjesmu na pamet.
Nekad bi na TV-u bilo više "snijega" nego što bi se vidio crtić, ali bi se svejedno gledalo, bitno da se nešto naziralo.