Author |
Topic |
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 28/01/2021 : 17:44:28
|
Izvukao iz prilozenogquote: Originally posted by tihomirduras
quote: Originally posted by adriano
Ovo je uzas u rangu princa vilenjaka.
To si izvukao iz ovih par tabli ili imaš još neke insajderske informacije? Meni djeluje zanimljivo iako nisam pročitao prvi team up koji su mnogi popljuvali.
|
|
|
tihomirduras
Senior Member
1839 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 28/01/2021 : 19:03:50
|
Izvukao iz prilozenogquote: Originally posted by tihomirduras
To si izvukao iz ovih par tabli ili imaš još neke insajderske informacije? Meni djeluje zanimljivo iako nisam pročitao prvi team up koji su mnogi popljuvali.
Jel to ono, bolje da mislim da je loše i iznenadim se kad bude dobro, nego da mislim da je dobro i razočaram se ako bude loše? |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Posted - 28/01/2021 : 22:02:21
|
To je Ono, mislim da je lose jer znam da je lose. Bojim se da je iz ovih Par stranica jasno da se Zagor nasao u nekom nezeljenom eksperimentu, nekoj zemlji iz Bäjke, Ali epizoda, koliko Sam shvatio, nije iz zagorove redovne Serije Pa ne treba Bit prestrog |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 28/01/2021 : 22:56:07
|
Kako smo svi različiti u pogledima... Meni je ovaj specijal jedna od ritkih epizoda Zagora koju san pročita u zadnjih 20 god. Mislim da se čak radilo o piratu, prije Ludensovog izdanja. Neki lik crta koji očito voli Manaru. I bila je dobra epizoda. |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 28/01/2021 : 23:18:08
|
quote: Originally posted by Renky
Kako smo svi različiti u pogledima... Meni je ovaj specijal jedna od ritkih epizoda Zagora koju san pročita u zadnjih 20 god. Mislim da se čak radilo o piratu, prije Ludensovog izdanja. Neki lik crta koji očito voli Manaru. I bila je dobra epizoda.
To je crtao Torricelli. Ja sam kao mulac jako volio njegovog zagora, ali da ovdje ga bas okrenulo na Manaru i nije lose ni ispalo. Sasvim citljiva epizoda. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 29/01/2021 : 00:44:13
|
quote: Originally posted by Deers
quote: Originally posted by Elderane84
Ovaj Zagor - Dragonero izgleda sjajno! Buduci da scenario pise Enoh, valjda konacno dobijemo jednu bas dobru epizodu, ali potencijalni problem je sto je u okviru redovne serije Dragonera, pa mozda bude vezana za aktuelnu Dragonero pobunjenik priču, o čemu ne znamo ništa, nažalost... Kladim se da je epizoda zicer za Zlatnu seriju i da će izaći odmah, ima da plane momentalno korica B (pa i C, D i koliko ih već smisle). S druge strane, vijesti iz evropske odiseje zvuče obeshrabrujuće, ali oprostićemo im budu li te priče valjale, jer bolje 2 što valjaju nego 10 koje su grozne. Ipak, Zagor bez Boselija u Evropi, ne znam baš...
Nije, opet je specijalac u pitanju. Zato su table ovako bijele.
Jos bolje! Znači, ići će u Obojeni program preko reda. |
|
|
Duke Zill
Senior Member
Croatia
1077 Posts
Member since 23/05/2015 |
Posted - 29/01/2021 : 17:37:10
|
Vidim da Talijani hvale novi Zamberlettijev i Chiarollin maxi. Znam da ponekad imamo različita mišljenja o pričama od njih, ali ipak je lijepo vidjeti da je i Zamberletti pogodio u sridu. Do ljeta bi se i mi trebali uvjeriti u to. |
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Member since 10/07/2009 |
Posted - 01/02/2021 : 12:30:24
|
quote: Originally posted by going going
A ja baš mislim da su odabrali najbolje table za reklamu baš da ne deprimiraju ljude. Ozbiljno, Venturijeve mi uopće nisu loše. Koga svega imaju za ovu godinu, on još dobro izgleda.
Ne umem da postavljam table sa Bonnelijevog novog sajta pa ako moze nek neko postavi. Ona jedna Venturijeva sa Cikom i panoramom grada ili trga sta je vec ono izgleda iznadprosecno dobro. Ali ona sa Rakosijem je dno dna. Rakosijevo lice i ukocen vrat.
Takav je bio uvijek. Rakosi
Leži li ono Gimli, sin Gloimov? |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9391 Posts
Member since 29/03/2004 |
Posted - 01/02/2021 : 13:28:09
|
quote: Originally posted by guderian
Leži li ono Gimli, sin Gloimov?
Vjerojatno jeftina talijanska verzija, poput Italian Spidermana |
"Trzaj mišica i nad prazninom sam." |
|
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Posted - 01/02/2021 : 13:40:57
|
quote: Originally posted by tihomirduras
I meni tak djeluje. Ali pazi, ima tu ekipe kojim je taj nesretni Princ vilenjaka super! Vele, puno bolji od Plamene lubanje. |
|
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Posted - 01/02/2021 : 13:54:11
|
quote: Originally posted by Tonto
quote: Originally posted by Renky
Kako smo svi različiti u pogledima... Meni je ovaj specijal jedna od ritkih epizoda Zagora koju san pročita u zadnjih 20 god. Mislim da se čak radilo o piratu, prije Ludensovog izdanja. Neki lik crta koji očito voli Manaru. I bila je dobra epizoda.
To je crtao Torricelli. Ja sam kao mulac jako volio njegovog zagora, ali da ovdje ga bas okrenulo na Manaru i nije lose ni ispalo. Sasvim citljiva epizoda.
Baš smo različiti. Meni je to košmar, jad, bez imalo ičega dobrog. Dok je "izlet" u Golnor u 80tim bio novitet u Zagoru i imao je nešto, bar Plamena lubanja uz odličnu naslovnicu i malo mistike i horora, ovaj princ je bio bez veze. Toliko da nisam ni točnu radnju upamtio a ne da mi ga se više ni prelistati. Onda onaj čušpajz sa trećim Kandraxom i užas sa Zenithom 666 gdje se pljunulo na barem tri danas, više manje, kultne epizode od već spomenute Lubanje, Vuka Samotnjaka i Prokletog blaga. Sad još i ovo! Uskoro će smučkati Zagora, Dragonera, onoga što lovi velike, ne znam što su, vanzemaljci ili što, sa Ogreom iz "tamo, tamo daleko"! |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/02/2021 : 16:34:58
|
Lubanja je naivna i prilično nevješta kopija i ptice na grani znaju čega već. Ali kad god je uzmem u ruke, osjećam se kao mala beba koja gušta u lizalici, a i mnogima mrski Donatelli meni je vrlo drag (iako, naravno da bi Ferri za Mračnoga Gospodara bio bolji). S druge strane, Princ vilenjaka naprosto je nečitljivo smeće bez duše, ono, jad jadni i nikakvi. Crtež je u načelu jedino što u njemu donekle valja, ali je i on prekrut i presvijetao, nekako slabo uklopljen u taj svijet. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
kasper
Advanced Member
10878 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 01/02/2021 : 18:39:59
|
lobanja moze da funkcionise samo u ranim 80tim i pri tom se ima 10 godina i manje. kad sam to uzeo da citam u vc izadnju blam me izjeo. a princ mi je fino stivo |
Edited by - kasper on 01/02/2021 18:48:38 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Posted - 01/02/2021 : 21:30:58
|
Guderian je dobro pobrojao Ono najgore, talog taloga. Ne ponovilo se nikad vise, Ali sigurno oce, jer ima ljudi Koji preferiraju takve price. Nek Bude 1 takva epizoda u 200 brojeva i mogu zivit s tim |
|
|
Tonto
Advanced Member
8290 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 01/02/2021 : 22:15:52
|
Crtež je prekopirano Indijansko ljeto od Pratta i Manare plus nešto raznih Conana (što meni uopće ne smeta)... a i najgori Boselli je bolji od bilo kakvog Burattinija, što se mene tiče. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4511 Posts
Posted - 01/02/2021 : 23:48:12
|
Tesko mi je i zamislit nesto gore od ova tri. Zenit je minjakov Koji Mi je inace bolji scenarist od bozelija Ali ovdje je omanuo. I Buratini ima slicnih fijasko epizoda npr. manituova skrinja. Nije Mu trebala ni ona nulta godina darkvuda, iako to nije toliko los scenarij, koliko Mi ide na zivce Sama ideja koja se provlaci kroz tu epizodu |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 02/02/2021 : 01:29:52
|
quote: Originally posted by Tonto
Crtež je prekopirano Indijansko ljeto od Pratta i Manare plus nešto raznih Conana (što meni uopće ne smeta)... a i najgori Boselli je bolji od bilo kakvog Burattinija, što se mene tiče.
Svaka ti je zlatna u ovoj recenici. |
|
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Posted - 02/02/2021 : 06:20:48
|
quote: Originally posted by Curunir
Lubanja je naivna i prilično nevješta kopija i ptice na grani znaju čega već. Ali kad god je uzmem u ruke, osjećam se kao mala beba koja gušta u lizalici, a i mnogima mrski Donatelli meni je vrlo drag (iako, naravno da bi Ferri za Mračnoga Gospodara bio bolji). S druge strane, Princ vilenjaka naprosto je nečitljivo smeće bez duše, ono, jad jadni i nikakvi. Crtež je u načelu jedino što u njemu donekle valja, ali je i on prekrut i presvijetao, nekako slabo uklopljen u taj svijet.
Upravo tako stvari stoje. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47132 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/02/2021 : 07:30:35
|
Nego, osim Flasha čeka nas potencijalno još jedan dobar Zagor: Enoch /Gregorini
Tako da godina nije potpuno propala.
šta je ovde dobro... |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 02/02/2021 : 10:05:18
|
Prvi susret Zagora i Dragonera je bio dobar, za ovaj sam siguran da ce biti jos bolji. Ne samo da je crtez prva liga, vec se i Enoch pobrinuo za scenario. Ovo mora biti dobro. |
|
|
guderian
Junior Member
303 Posts
Posted - 02/02/2021 : 11:24:21
|
quote: Originally posted by King Warrior
Prvi susret Zagora i Dragonera je bio dobar, za ovaj sam siguran da ce biti jos bolji. Ne samo da je crtez prva liga, vec se i Enoch pobrinuo za scenario. Ovo mora biti dobro.
Zagor posebno dobro izgleda. Osim što ne liči na sebe. To je zadnjih 25 godina mnogima dobro. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 02/02/2021 : 13:13:55
|
quote: Originally posted by lwood
Nego, osim Flasha čeka nas potencijalno još jedan dobar Zagor: Enoch /Gregorini
Tako da godina nije potpuno propala.
šta je ovde dobro...
Ona ogromna leteća sisa... ili možda koji drugi organ, kako ga tko doživljava |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
jasa
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3490 Posts
Member since 26/08/2005 |
Posted - 02/02/2021 : 14:55:10
|
quote: Originally posted by King Warrior
Prvi susret Zagora i Dragonera je bio dobar, za ovaj sam siguran da ce biti jos bolji. Ne samo da je crtez prva liga, vec se i Enoch pobrinuo za scenario. Ovo mora biti dobro.
Uff, sta ti je tu dobro, to je meni tako sablonski i lose, kolor i crtez su mi OK. Samo mi je team up s Brad Baronom još gori :D |
|
|
Topic |
|