Originally posted by mladjo ali imam dojam da sam više znao o Siriji nego o događanjima u svojoj zemlji
Već dugo, najbolji topic na forumu.
Da samo što zaboravljate svi kako je na tom topicu poli vrijeđao sve živo i izazivao političke rasprave. Ako je to nešto najbolje onda O.K.
Krugi ljubavi, znam da možeš... recimo odobravati aktivnosti Rusije u Siriji a u Ukrajini obratno. Ne mora u svakoj situaciji jedna strana biti u pravu. I čitam informacije, na jednom mistu, lakše a zanima me... priskočim provokativne ili bezvezne upise i stvaram svoj sud bez da ga namećem drugima.
Ma ja samo ovo napisao više radi rasprave, to jest preskočio sam neke stvari. Koliko sam primijetio ima vas više koje zanimaju te informacije vezano uz Siriju. Taj se topic pretvorio u zanimljive informacije, ponekad spamenje između dvojice Slovenaca i polijevo ne baš korektno nazivanje neistomišljenika. Dakle, prijedlog: nek se otvori nekakav topic vezano za zbivanja u svijetu i općenite informacije u nas, ovo što traži lwood. E sad trebalo bi utvrditi nekakva pravila, ako lwood stavi link koji je stavio lako moguće da će rasprava otići u krivom smjeru. Treba ispoštovati želju za informiranjem i brzo ušutkavanje provokatora.
Jedini koji će vjerojatno biti protiv otvaranja takvog topica je mladjo zbog toga što mora puno vremena potrošiti na čitanje sveg i svačeg.
Originally posted by Kruger Dakle, prijedlog: nek se otvori nekakav topic vezano za zbivanja u svijetu i općenite informacije u nas,
Ovo je forum o stripovima i tribalo bi tako ostati. Onaj topic se nekako provukao sve ove godine i djeluje bezopasno mada ga triba držati na oku. Dovoljan je.
Originally posted by Kruger Jedini koji će vjerojatno biti protiv otvaranja takvog topica je mladjo zbog toga što mora puno vremena potrošiti na čitanje sveg i svačeg.
Moderatori rade odličan posao samo imaju debele živce i preblagi su.
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Originally posted by Kruger Dakle, prijedlog: nek se otvori nekakav topic vezano za zbivanja u svijetu i općenite informacije u nas,
Ovo je forum o stripovima i tribalo bi tako ostati. Onaj topic se nekako provukao sve ove godine i djeluje bezopasno mada ga triba držati na oku. Dovoljan je.
Originally posted by Kruger Jedini koji će vjerojatno biti protiv otvaranja takvog topica je mladjo zbog toga što mora puno vremena potrošiti na čitanje sveg i svačeg.
Moderatori rade odličan posao samo imaju debele živce i preblagi su.
Znam kompletno naoružanje Sirijske i Ruske vojske, fino je to znati, zlu ne trebalo
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
S obzirom da sam bio POTPUNO NEOPRAVDANO isključen na sedam dana samovoljom moderatora koji se predstavlja kao Mlađo saopštavam da više neću biti na ovom forumu sve dok dotični bude na mestu jednog od administratora.
Sve forumaše pozdravljam i želim im dobro zdravlje i sve najbolje u životu!
S obzirom da sam bio POTPUNO NEOPRAVDANO isključen na sedam dana samovoljom moderatora koji se predstavlja kao Mlađo saopštavam da više neću biti na ovom forumu sve dok dotični bude na mestu jednog od administratora.
Napustanjem foruma naskodices najvise samom sebi, pa ti vidi da li je to pametno.
Da, to je izgleda neka tužna priča (sam ju je ispričao u prvom tulipanu), iskreno mu želim da ozdravi i da pronađe svoju sreću i mir. Ima odlično uporište, svoj talent.
Napustanjem foruma naskodices najvise samom sebi, pa ti vidi da li je to pametno.
Napuštanjem foruma ne da neću naškoditi sebi već ću sprečiti svako dalje nerviranje zbog jednog balvana prepunog sebe. Iako je pandur, mislio sam da ima bar gram mozga ali bila su to prevelika očekivanja od mene. Ali dobro, opet Mlađo mora biti veći satnik od ostalih satnika, kao i što su janičari svojevremeno morali da budu veći Turci od Turaka...
Da, to je izgleda neka tužna priča (sam ju je ispričao u prvom tulipanu), iskreno mu želim da ozdravi i da pronađe svoju sreću i mir. Ima odlično uporište, svoj talent.