Ovo se Tisku događa već mjesecima, i bojim se da nema veze s pandemijom. Ne znam sjećate li se, prošli DD Extra je rekordno kasnio u odnosu na datum za koji je najavljen. Čini mi se čak tri tjedna.
Pročitao i mogu reći da mi se svidjela priča. Brzo se čita, dinamična je i lagana, a otvara vrata za daljnji razvoj zagorovog univerzuma.
Uplašio sam se kad je netko od vas rekao da je ovo najgori povratak i sad mi je, nakon čitanja, laknulo. Jasno je da se tu dalo poboljšati priču, produbiti likove, napraviti 2-3 plot twista, itd., no mislim da je ovo samo uvodna priča nadolazećih događaja (da sad previše ne spojlam svojim predviđanjima) Sve u svemu, ja sam zadovoljan i čekam nastavak
Sad mi je stigla tura s kioska. Baš šteta što nisu ostale plastificirane korice iz Rata špijuna. Više su puta povremeno bile nekakve poluplastificirane, ali ove su bile baš prave.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ali su zato plastificirane na Old Boy maxiju Dilana.. Steta plastificirane za Dilana stavljat ali sta se može.. Ludensa uhvatila veseli cetvrtak dilanomanija..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Dobre su i ove na izdanjima u boji (klasik Zagor i Tex, Korijeni...). Te su zapravo najbolje za izdanja za kioske. No ovo s plastificiranjem im se tu i tamo dogodi ili je to nekakva povremena navlakuša. Šteta što nije uvijek tako, što se ne ugledaju na VČ. A Dylan, Oldboy ili Newbie, odavno je u glibu, njemu ništa ne pomaže.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Venturi jos kako tako ali priča Mignjaca.. smor veliki... zavrzlame sa tim prinčev ima, kozacima, Indijancima...ma ajde da se procitat ali da zabavi.. Mene i nije.. Za ovo je Mali Rendzer koji izlazi sada u Ludensu..kralj stripa. Ako usporedite Klondike Texa i ovo.. nije ni čudno da se Texa u Italiji proda 4 puta vise od Zagora.. Mignjaco baj baj, Bure vrati se.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Pročitao i mogu reći da mi se svidjela priča. Brzo se čita, dinamična je i lagana, a otvara vrata za daljnji razvoj zagorovog univerzuma.
Uplašio sam se kad je netko od vas rekao da je ovo najgori povratak i sad mi je, nakon čitanja, laknulo. Jasno je da se tu dalo poboljšati priču, produbiti likove, napraviti 2-3 plot twista, itd., no mislim da je ovo samo uvodna priča nadolazećih događaja (da sad previše ne spojlam svojim predviđanjima) Sve u svemu, ja sam zadovoljan i čekam nastavak