Žao mi je što mi prvi susret sa NR neće biti prva epizoda, generalno volim da čitam redom. No svi su mi rekli da je to ovde apsolutno nebitno, tako da krećemo od specijala, sigurno će se ispratiti! Dizajn simpatičan, ima taj retro fazon!
Netko će reći da nije bitno, ali opet na neki način je bitno po redu, jer svakom novom epizodom otpočetka, gradi se pomalo karakterizacija onih glavnih likova, ne znam, nekako brže spoznaš taj njihov svijet kad se krene redom, stekne se puniji dojam Iako je većinom epizoda slučaj sam za sebe.
Žao mi je što mi prvi susret sa NR neće biti prva epizoda, generalno volim da čitam redom. No svi su mi rekli da je to ovde apsolutno nebitno, tako da krećemo od specijala, sigurno će se ispratiti! Dizajn simpatičan, ima taj retro fazon!
Pa sačekaš redovnu seriju, sad će to.
Ili uzmete Libellus knjige koje osim 3 epizode imaju dodatnu naslovnicu koju radi Perović. Knjoge 1, 2 te 15 do 20 su po 125 kuna. Imate i Almanahe (po dvije epizode svaki) brojeve 2 do 5 po 85 kuna. Na aukcijama se vjerojatno još mogu naći jeftinije. Nema razloga za "cmoljenje".
A da, ima i starih Dnevnikovih na aukcijama po fakat bagatelnim cijenama.
I to je istina. Doduše ovo preskačem jer imam od LL-a sve do sada pa mi se neće sad tu miješat s Golcondom. A izgleda da će i LL prije ili kasnije krenut sa specijalcima i vrlo vjerojatno odmah izdati eventualne nove Nick Raider naslove.
Bilo bi mi draže da Golconda "stisne" Juliu sa svim spin-offovima da što prije dostignu Talijane.
Nova mini serija (10 epizoda) krece tek na jesen, prvi put "najavljena/prikazan" na Free Comic Book Day 2020 u decembru/prosincu 2020, i pocet ce sa događajima jos prije prvoj broja "Bezimena zrtva". Scenarista ce biti Davide Rigamonti i Giovanni Eccher, a crtaci Giovanni Freghieri, Mario Jannì, Marco Foderà, Massimo Cipriani, Ivan Vitolo, Ivan Zoni i Rosario Raho.
He he, pomalo se vec priblizio pilotu sa sjedom kosom vise slika u linku gore
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Nova mini serija (10 epizoda) krece tek na jesen, prvi put "najavljena/prikazan" na Free Comic Book Day 2020 u decembru/prosincu 2020, i pocet ce sa događajima jos prije prvoj broja "Bezimena zrtva". Scenarista ce biti Davide Rigamonti i Giovanni Eccher, a crtaci Giovanni Freghieri, Mario Jannì, Marco Foderà, Massimo Cipriani, Ivan Vitolo, Ivan Zoni i Rosario Raho.
He he, pomalo se vec priblizio pilotu sa sjedom kosom
Opa, to znači da je ovo prequel? Čak mi i dobro zvuči ta ideja, iako bi to značilo da Nick treba onda biti mlađi, a ne sa ovom sijedom kako si ti pisao, MN style
Dali su objašnjenje da ih je neočekivano usporila knjiga br.34 zbog one jubilarne epizode koju su morali u cijelosti ponovo kolorirati što im je oduzelo puno vremena.
Ali sad kad su to riješili, dalje ide dobrim tempom pa i knjigu broj.8. nadam se možemo ubrzo očekivati.
Evo stigla pošiljka Nicka.. Ovo je prvi dio, slijedeći mjesec ide drugi i onda još samo ne rasprodane direktno od LL kad bude akcija.. Ne znam zasto nisam i ranije nabavio ovo jer me je izašlo više nego povoljno. Sad samo uživati u citanju odličnih epizoda
Bravo Logo Lijepo ih je za vidjeti ovako na okupu :) Tako je, koliko god nekada ljudi prigovarali za LL i cijene, ovdje kod Nicka to nije slučaj, ovdje ne bi trebala biti nikakva izlika jer se dosta tih brojeva može naći po super solidnim cijenama ;) Naročito kad imaju te akcije.